- 7 Şubat 2022
- 2.964
- 1.970
- 83
- 27
Off napıyım şimdi ben bıraksammı napsam bi sonraki kontrol 1 ay sonra bide . Doktorun kendi verdi ilaçları değerlere bakıp ama bilemedim yaDecaviti benim doktorum temiz içerikli değil dedi, kullanacaksan solgarın bitkisel takviyelerini kullan dedi ama beim değerkerimde henüz düşüklük çıkmadı
Ben vinalac kullanıyorum sadeceKızlar ben decavit ve gynoferon kullanıyorum, doktor yazdı. Siz takviye kullanmaya başladınız mı?
catlak kremıne henuz basalamadım ben,Kızlar çatlak kremine başladınız mı birde solante pregna nasıl güneş kremi olarak
Ben bugün Elenatal 1 alacağımKızlar ben decavit ve gynoferon kullanıyorum, doktor yazdı. Siz takviye kullanmaya başladınız mı?
Bana hiç vitamin yazılmadı sadece folik asit içiyordum ona devam etmem söylendi acaba başlanılması mı gerekiyordu
Bende baktım hamilelerin en cok kullandığı bu gibicatlak kremıne henuz basalamadım ben,
solante pregna kullanıyorum kokusu kotu ama ben ciltteki durusunu sevdım emılımı kolay,
benım cıldım yaglı, o yuzden kolay emılıyor..
kuru cıltler begenmıyor genelde oyle okudum .
banada başlamadı canım kan değerlerine göre veririm dedi değerlerin hepsi normal nasıl azı zararsa çoğuda zarar sen doktorunu sabit tutuğun anda :) zaten değerlerine göre 3. aydan sonra başlarBana hiç vitamin yazılmadı sadece folik asit içiyordum ona devam etmem söylendi acaba başlanılması mı gerekiyordu
İlk gebelikte memnun kalmıştım şimdi de onu kullanıyorum ben, çatlak kremi daha almadım ama Burst bees ve mustela ile devasa bir karına rağmen çatlamadım yine onları alacağım inşallah çatlamayızKızlar çatlak kremine başladınız mı birde solante pregna nasıl güneş kremi olarak
Inşallah sabit tutabilirsem canısıbanada başlamadı canım kan değerlerine göre veririm dedi değerlerin hepsi normal nasıl azı zararsa çoğuda zarar sen doktorunu sabit tutuğun anda :) zaten değerlerine göre 3. aydan sonra başlar
Çok teşekür ederim canım. Dediğin okulu araştıracağım çok sağol. Bende bir panik oldum bişey bilmediğimi hissedinceNe demek istediğini anladım. Şehrindeki devlet hastqhanesinde gebe okulu varmi onu araştır. Cok fazla şehirde bu tarz okullar var. Hem gebelik doğum hem doğum sonrası anne ve bebek için bilgilendirme yapiyolar haftalık şekilde. Ben bebek çok baktım ama gene de gidicem 12. Haftadan sonra. Onun dışında doğumdan sonra ilk zamanlar anneler olucak. Sen o ilk günler çok telaş etmemeye çalış sütüne yogunlas. Ve sonrası içinde gerçekten için rahat olsun Rabbım annelik içgüdüsü veriyor biraz deneyim biraz yaşadığın yerin hava sıcaklığı biraz bebislerin neyi tercih edeceği konusunda zamanla belli oluyor hersey. Sana küçük minnak ama coook hayat kurtarıcı bi ipucu vericem. Misal bebisi emziriyorsun yada mama veriyorsun ilk 6 ay civari. Bi anda kucagindayken süt genzine kaçtı. Olabilecek bi sey. Hic panik yapmadan baş parmaginla bebeğin iki kaş arasını aşağıdan yukarıya doğru ittir. Hemen gececektir Allahın izniyle. Bunu aklının köşesine yaz. 3 4 kere parmaginla yukarı ittiğin gecmediyse hemen yüz üstü çevirip gaz cikarttigimiz yere pit pit vur. Sonra beslemeye devam et. Oda sıcaklığı giyim konusunda da termometre al onun sıcaklığına göre giydirme yaparsın. Bebeklerin üşüdüğü sicakladigi ilk zamanlar çene altı göğüs bölgesi yada ense altından belli olur. Bebeği yıkarken yıkama suyunu mutlaka kaynat ve o şekilde ılıştır. Suyun mikrobu kırılsın. Ama yapacak olursan da kullandığın şu kaynayıp soğumuş olsun. Hazir suda olsa kaynat bi taşım. Aklıma geldikçe yazarim ufak ayrıntıları. Bide gebe okulunu araştır sizin şehirde de vardır belki
Neden ayaklı takım almayı düşünmüyorsun canım bilgi almak için soruyorumBenim daha önce bebek bakmisligim çok oldu bi yeğenimi ilk 6 ay emzirme dışında herseyini ben yapmıştım koynumda yatiyodu. Vok deneyim kazandım. Eşya olayına gelince kesinlikle estetiksel görüntüden kaçıyorum. Ahşap besikler var çok hoş duruyor ama çoğu kişi hareket başladıktan sonra el kol vurmalardan bahsetmisler. Bide temizlik açısını da düşünüyorum. Park beşik alicam 2 yasa kadar kullaniliyor. Hem diğer odalara taşıması Hem bulunduğu odada temizlik için hareket etmesi ve kullanım sonrası kaldırıp depolamak daha kolayıma gelicek. Ana kucaginda bende supheliyim. Çevremde hic kullanana rastlamadim. Bide her bebek sevmiyomus oda risk geliyo. Belki bi yerde denk gelirse yatırırım sever gibi olursa alırım diyorum kendime. Kıyafetde bende senin gibiyim öyle çabuk büyüyorlar ki göz göremiyorayaklı takımlar almiycam Bide çorap alıp giydiririm. Zaten ana baba çorap çok giymiyoruz bize çekerse oda giymez
Bende decavit kullanıyorum. Kaç haftalıksın senKızlar ben decavit ve gynoferon kullanıyorum, doktor yazdı. Siz takviye kullanmaya başladınız mı?
Ben beli lastikli normal pantolonlardan aldım, hani hamile giyim değil de normal pantolonların lastikli bel olanları.Hamişler bir sorum olacak, ben 2-3 kilo aldım ama sanki 5-6 kilo almış gibi karnım gazlı ve şiş, bu yüzden iş yerine giydiğim kıyafetlerim olmuyor, hamile giysileri için de çok erken, benim gibi zorlanan var mı önereceğiniz kıyafet var mı, hem şık olsun iş yerine giyilsin hem uygun fiyatlı hem rahat her özelliği barındıran bişeyler
Ben önümüzdeki pazartesi 11+1 de kontrole gideceğim canımKızlar kimler kaçıncı haftada tekrar kontrole gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?