2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Decaviti benim doktorum temiz içerikli değil dedi, kullanacaksan solgarın bitkisel takviyelerini kullan dedi ama beim değerkerimde henüz düşüklük çıkmadı
Off napıyım şimdi ben bıraksammı napsam bi sonraki kontrol 1 ay sonra bide . Doktorun kendi verdi ilaçları değerlere bakıp ama bilemedim ya

Ben de vinalac kullanıyorum başka vermedi

Kızlar çatlak kremine başladınız mı birde solante pregna nasıl güneş kremi olarak
catlak kremıne henuz basalamadım ben,
solante pregna kullanıyorum kokusu kotu ama ben ciltteki durusunu sevdım emılımı kolay,
benım cıldım yaglı, o yuzden kolay emılıyor..
kuru cıltler begenmıyor genelde oyle okudum .

Bana hiç vitamin yazılmadı sadece folik asit içiyordum ona devam etmem söylendi acaba başlanılması mı gerekiyordu

Bana hiç vitamin yazılmadı sadece folik asit içiyordum ona devam etmem söylendi acaba başlanılması mı gerekiyordu
banada başlamadı canım kan değerlerine göre veririm dedi değerlerin hepsi normal nasıl azı zararsa çoğuda zarar sen doktorunu sabit tutuğun anda :) zaten değerlerine göre 3. aydan sonra başlar

Kızlar çatlak kremine başladınız mı birde solante pregna nasıl güneş kremi olarak
İlk gebelikte memnun kalmıştım şimdi de onu kullanıyorum ben, çatlak kremi daha almadım ama Burst bees ve mustela ile devasa bir karına rağmen çatlamadım yine onları alacağım inşallah çatlamayız

Çok teşekür ederim canım. Dediğin okulu araştıracağım çok sağol. Bende bir panik oldum bişey bilmediğimi hissedince

Neden ayaklı takım almayı düşünmüyorsun canım bilgi almak için soruyorum

Hamişler bir sorum olacak, ben 2-3 kilo aldım ama sanki 5-6 kilo almış gibi karnım gazlı ve şiş, bu yüzden iş yerine giydiğim kıyafetlerim olmuyor, hamile giysileri için de çok erken, benim gibi zorlanan var mı önereceğiniz kıyafet var mı, hem şık olsun iş yerine giyilsin hem uygun fiyatlı hem rahat her özelliği barındıran bişeyler

Ben beli lastikli normal pantolonlardan aldım, hani hamile giyim değil de normal pantolonların lastikli bel olanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…