• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
7+1 de kalbi duyduk 11. Haftada gel dedi 1 ya da 2 ağustosta gidicez doktora 😅 ama zaman geçmiyorrrr

Kızlar kimler kaçıncı haftada tekrar kontrole gidiyor?
Ben haftaya cuma 10+5te tatil öncesi bi kontrole gideceğim inşallah içim rahat olsun diye. Onun dışında ikili test yaptırmayacaktım ama yaptırmaya karar verdim izin dönüşü 13+1de ikili test için gideceğim

Alt bölgeye hiç sıvı geçirmeyen mayo altları olsa keşke regl külodu denen şeyden alsak üstüne mayo giysek olur mu acaba suyla temas etmeyen kumaş var mıdır deniz için

Hamişler bir sorum olacak, ben 2-3 kilo aldım ama sanki 5-6 kilo almış gibi karnım gazlı ve şiş, bu yüzden iş yerine giydiğim kıyafetlerim olmuyor, hamile giysileri için de çok erken, benim gibi zorlanan var mı önereceğiniz kıyafet var mı, hem şık olsun iş yerine giyilsin hem uygun fiyatlı hem rahat her özelliği barındıran bişeyler :KK76:
Ay bende öyleyim bi iki lastikli kumaş pantolonum var onları yıkayıp yıkayıp giyiyorum, birde düğmeli pantolonlarıma lastik taktım yaklaşık 2ay idare ediyor. Pantolondaki düğmeyi geçirdiğiniz deliğe saç lastiğini sabitleyip öyle kullanıyorsunuz.

Pıhtı gelmesi normal vücut oluşan kan kesesini dışarı atacak. Hep yat canım kalkma hiç. Muhtemelen yarın kahverengiye döner
Sanki bugün azaldı gibi çok şükür ama kasiklarima var agri giriyor ara ara o da birazcık korkutmuyor değil 🙂🙂

Çok teşekür ederim canım. Dediğin okulu araştıracağım çok sağol. Bende bir panik oldum bişey bilmediğimi hissedince
Hic panik yapma hersey yoluna girer zaten doğuma yakın daha çok konuşuruz bu konuları bilgi edinirsin yada doğum sonrası da konuşur destek oluruz hic canını sıkma
Neden ayaklı takım almayı düşünmüyorsun canım bilgi almak için soruyorum
Bebekler ilk 3 ay yada 6 ayda çoğunlukla çabuk kilo alıp uzama gösteriyor haliyle ayaklı takımlar bi kaç ay içerisinde küçük gelmeye başlıyor. Hatta bazı zaman öyle çabuk büyüyorlar ki bi kere giydiği kıyafet yıkanıp yeniden giyene kadar küçük gelmeye bile başlıyor sen hayal et. Özellikle ilk aylar büyüdüğünü kıyafetlerle anlıyorsun 😌 ayaklı altlar tulumlar kullanım açısından iyi ben biraz daha fazla kullanmak için tercih etmiycem sadece. Yoksa aksi bi durumu yok. Hatta çorap kullanımındaki oluşabilecek aksi durumları düşündüğünde daha mantıklı gibi. Onu da anlatayım. Bazı çorapların içinde iplikler olabiliyor yada iplikleniyor o iplerde bazen çok nadir de olsa bebeğin parmağına dolanabiliyor. Çorap alirken ve kullanirken daha dikkatli olmak gerek. Ama gene diyorum panik hic yapma zaten içgüdüsel olarak önlem aliyosun bi şeylerden Allah bebeğin yararı için anneye ilham ettiriyor.

Back