- 18 Ağustos 2016
- 4.982
- 20.606
- 308
Kızlar kimler kaçıncı haftada tekrar kontrole gidiyor?
12. Haftada ikili test için gideceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kimler kaçıncı haftada tekrar kontrole gidiyor?
Ben haftaya cuma 10+5te tatil öncesi bi kontrole gideceğim inşallah içim rahat olsun diye. Onun dışında ikili test yaptırmayacaktım ama yaptırmaya karar verdim izin dönüşü 13+1de ikili test için gideceğimKızlar kimler kaçıncı haftada tekrar kontrole gidiyor?
Ben önümüzdeki pazartesi 11+1 de kontrole gideceğim canım
12. Haftada ikili test için gideceğim.
ben yerimde duramıyorum görmek için daha 2 hafta var ama çatlayacağım7+1 de kalbi duyduk 11. Haftada gel dedi 1 ya da 2 ağustosta gidicez doktoraama zaman geçmiyorrrr
bende öyleyim bir bahane bulup gitsem diyorum bazen :) benim normalde bir hafta daha geçti ilacım bitiyor diye gideceğimben yerimde duramıyorum görmek için daha 2 hafta var ama çatlayacağım![]()
Ay bende öyleyim bi iki lastikli kumaş pantolonum var onları yıkayıp yıkayıp giyiyorum, birde düğmeli pantolonlarıma lastik taktım yaklaşık 2ay idare ediyor. Pantolondaki düğmeyi geçirdiğiniz deliğe saç lastiğini sabitleyip öyle kullanıyorsunuz.Hamişler bir sorum olacak, ben 2-3 kilo aldım ama sanki 5-6 kilo almış gibi karnım gazlı ve şiş, bu yüzden iş yerine giydiğim kıyafetlerim olmuyor, hamile giysileri için de çok erken, benim gibi zorlanan var mı önereceğiniz kıyafet var mı, hem şık olsun iş yerine giyilsin hem uygun fiyatlı hem rahat her özelliği barındıran bişeyler![]()
Ben 10+6 gidicem 11 agustosKızlar kimler kaçıncı haftada tekrar kontrole gidiyor?
Bende elbise ileBen muhtemelen sonbahar itibari ile hayatımı sadece tayt ile idare ettireceğim gibi![]()
12.haftada gitmeyi düşünüyorum bende agustosun başında inşallahKızlar kimler kaçıncı haftada tekrar kontrole gidiyor?
8+3. Çoğul gebelik diye doktor şimdiden başlattı vitaminlereBende decavit kullanıyorum. Kaç haftalıksın sen
Ben baya kilolu bir zamanda hamile kaldım tam 70 kilo ile umarım çok kilo almamKızlar kaç kilo ile hamile kaldınız
Sanki bugün azaldı gibi çok şükür ama kasiklarima var agri giriyor ara ara o da birazcık korkutmuyor değilPıhtı gelmesi normal vücut oluşan kan kesesini dışarı atacak. Hep yat canım kalkma hiç. Muhtemelen yarın kahverengiye döner
Hic panik yapma hersey yoluna girer zaten doğuma yakın daha çok konuşuruz bu konuları bilgi edinirsin yada doğum sonrası da konuşur destek oluruz hic canını sıkmaÇok teşekür ederim canım. Dediğin okulu araştıracağım çok sağol. Bende bir panik oldum bişey bilmediğimi hissedince
Bebekler ilk 3 ay yada 6 ayda çoğunlukla çabuk kilo alıp uzama gösteriyor haliyle ayaklı takımlar bi kaç ay içerisinde küçük gelmeye başlıyor. Hatta bazı zaman öyle çabuk büyüyorlar ki bi kere giydiği kıyafet yıkanıp yeniden giyene kadar küçük gelmeye bile başlıyor sen hayal et. Özellikle ilk aylar büyüdüğünü kıyafetlerle anlıyorsunNeden ayaklı takım almayı düşünmüyorsun canım bilgi almak için soruyorum
Hof ben 56.1 ile hamile kaldim. Normalde 53-54 kiloyum. 8. haftadayim daha hic kilo almadim. Ilk trimester i boyle bitiririz insallah. Ama resmen dikkat ediyorum.Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız