Kızlar ekran konusunda yazmadan edemedim. Ben hiç ekran vermedim, vermeyi de düşünmüyorum 3 yaşına kadar (büyük konuşmayayım ama mümkün olduğunca diyeyim) Dışarı çıkmak zor, iş yapmak zor, oyalamak zor hepsini kabul ediyorum. Ama ekran bağımlısı olmasından daha kolay benim için ona uğraşacak, eğlendirecek bir şey bulmak. Konu hakkında onlarca video var uzmanların açıklamalarını içeren. Yapanı da eleştirmiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Mesela yemeği dışarıda yediğimizde sırayla yiyoruz biz. Ya da kızımızla aynı anda yiyoruz evde yerken de. Son dönemde müzik açmaya başladık o da keyifli oluyor. Ben tek başıma baktım bir yıl ama çok net karşı olduğum için hiç açmadım. Görüntülü konuşma zararlı görülmüyor bu arada, çünkü karşılıklı etkileşim var kitlenip kalmıyor çocuklar. Ben ekranı vermeye başladığımda oturup birlikte izlemeyi planlıyorum açıkçası onu oyalayacak bir araç olarak kullanmaktansa. Bu nesil ekrana çok meraklı. Olabildiğince uzak tutmak amacım benim ama göreceğiz bakalım ne kadar mümkün olacak. Birkaç link bırakayım ekran konusu ile ilgili.