- 19 Mayıs 2024
- 1.894
- 1.251
- Konu Sahibi Buffalosos
- #61.401
Bizimki bazen çıkarıyor kolunu bazen öyle duruyor unutuyorKızlar yüz üstü dönünce kolunu kurtarmayı da kendi mi öğrenecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki bazen çıkarıyor kolunu bazen öyle duruyor unutuyorKızlar yüz üstü dönünce kolunu kurtarmayı da kendi mi öğrenecek
Ayy çok güzel fikir canımAynen aynen. Osman hocada kendi yogurdunuzdan verin diyo. Eksi olmamasına dikkat ediyorum sadece. Eski düzende nasıl yapiyosan aynen devam et. Probiyotik açısından zenginlessin istersende gecende yazmıştım bi kaç farklı kişiden maya al hepsini bi kasede karıştır mayayi onsekilde tuttur. 5 10 mayalama sonrasında gene maya toplarsın alabileceğin kişilerden gene yoğurdun zenginlesir.
Patates ile başlayacağım sanırımAy nasıl başlayacaksın ne yapacaksın bende haftaya gidicem kontrole 1 şubat doğumluyuz geçen ay 7 kilo çıkmıştı ama bu sefer pek kilo almadı givi geliyor bana sanki bizde başlayacağız artık
Bugun bende 2. Dozu yaptırdım. Huysuzlandikca suya soktum sakinlediRota 2. Doz bu sefer biraz huysuzluk yaptı gibi denk mi geldi bilemiyorum
He bir de tükürmeyi öğrenmiş tükürüp duruyorBizimki artık ayaklarıyla oynama evresine geçti 2 3 gündür normalde tutamıyordu
Ağzına sokup emiyorBizimki artık ayaklarıyla oynama evresine geçti 2 3 gündür normalde tutamıyordu
İlkinde hiç farklılık olmamıştıBugun bende 2. Dozu yaptırdım. Huysuzlandikca suya soktum sakinledi
Benim ilki daha ağır gecmistiİlkinde hiç farklılık olmamıştı
Ay sizde de mi var tükürük yaHe bir de tükürmeyi öğrenmiş tükürüp duruyor
Yarına bir şeyleri kalmaz inşallahBenim ilki daha ağır gecmisti
Yani ilk günler açtım ama sonrasında alıştım sık sık yemek yiyordumAy çok güzel vermişsiniz masallah sütünüzde azalma olmadı mı ? Diyetiniz nasıldı aç kaldınız mı çok benimkinde ben aç kaldım çok
Bende öyle yapıyorum umarım çabuk öğrenirBaşlarda ara ara kurtarıyordum kolunu ama genelde öğrenmesi için kendi haline bıraktım:)
Bizimki de henüz onu öğrenemediEvet benimki bazen çekiyor bazen çekemeyip ağlıyor
Olur tabi göndereyimNe güzel kilo vermişsiniz Listenizi paylaşabilir misiniz rica etsem benim de 3 kilo fazlam var ama sanki 10 kilo gibi görünüyor
Oo baya ilerlemiş yaAü
Ağzına sokup emiyor
Evet püü diye ses çıkarıyor tükürük çıkıyor ağzındanAy sizde de mi var tükürük ya
Kilon çok değil ki canım160 cm 60 kilo bodur bişey oldum. Normalde 2 3 kilo alsam ağırlaştırdim
Evet evet öğreniyor sonraKızlar yüz üstü dönünce kolunu kurtarmayı da kendi mi öğrenecek
Ama görüntü öyle değil işte canım aynadaki ve fotolardaki görüntü çok kötüKilon çok değil ki canım