- 8 Aralık 2022
- 1.207
- 1.303
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #61.381
160 cm 60 kilo bodur bişey oldum. Normalde 2 3 kilo alsam ağırlaştırdim5 6 kilo çok değilki öyle düşünme. Sana öyle geliyordur kaç kilo ve boy senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
160 cm 60 kilo bodur bişey oldum. Normalde 2 3 kilo alsam ağırlaştırdim5 6 kilo çok değilki öyle düşünme. Sana öyle geliyordur kaç kilo ve boy senin
Çünkü hamur gibi olduk, gevşedi etimiz iyice kemiğe azıcık tutunuyo gerisi sallaniyo lombur lombur2 sene önce 85 kiloydum şu an 77 kiloyum daha iriyim. 85 ken olan kıyafetlerim şimdi olmuyor çok saçma
Valla benim de tek umudum bebeğim sürünmeye yürümeye başlasjn ister istemez zayiflicaz ona güveniyorum, zaten süt veriyoruz diye çok takmamaya calisyoeum ama yaz ayları zorluyo,Ben şimdilik kendimi bu şekilde kabul ettim ağustos itibari ile spora yeniden başlayacağım çok kafama takıyordum takmayı bıraktım en azından bir şeyler yapana kadar takmayalım zaten her türlü sorumluluğumuz çok
Yığılmış gibi duruyo zaten et et üstüneÇünkü hamur gibi olduk, gevşedi etimiz iyice kemiğe azıcık tutunuyo gerisi sallaniyo lombur lombur
Zaten var ya süt veriyoruz diye bence daha fazla almıyoruz. Ben sürekli tatlı yiyorum mesela bu kadar tatlıya yemeğe dogurdugum hafta 15 kilo verdim sonra kaldım. 77 çakıldim ne asagi be yukarıValla benim de tek umudum bebeğim sürünmeye yürümeye başlasjn ister istemez zayiflicaz ona güveniyorum, zaten süt veriyoruz diye çok takmamaya calisyoeum ama yaz ayları zorluyo,
hahaha aynı ben işte üstüm inek gibi afedersiniz yaza zayıflayacaktım güya.Bedenime göre birkaç şey aldım onları giyiyorum artık.Hele hoşuma giden o yelek modası straplez modası benim için hayal sadece bakıp geçiyorum o kıyafetletr ne giysem stres filme sarılmış dana gibi olacağım için hamilelikten önce 57 kg iken çok kilo aldım deyip spor ve diyet yapan ben suan 64 kg’ım hayatımda ilk kez bu kiloyu görüyorum.Üst tarafım korkunc iri gözüküyorAynı ben, elbise giydim sırtı açık neyime güveniyorsam kollarım cam dalı gibi sırtım katlanmış simitler olmus
diyeti bıraktın mı sen dehahaha aynı ben işte üstüm inek gibi afedersiniz yaza zayıflayacaktım güya.Bedenime göre birkaç şey aldım onları giyiyorum artık.Hele hoşuma giden o yelek modası straplez modası benim için hayal sadece bakıp geçiyorum o kıyafetletr ne giysem stres filme sarılmış dana gibi olacağım için hamilelikten önce 57 kg iken çok kilo aldım deyip spor ve diyet yapan ben suan 64 kg’ım hayatımda ilk kez bu kiloyu görüyorum.Üst tarafım korkunc iri gözüküyor
Ohooo başladığım hafta hem de devam etseydim o açlıkla açlıktan psikolojim bozulurdu şimdiyediyeti bıraktın mı sen de
Ben bir ay yaptım 5 kg verdim bıraktım sonraOhooo başladığım hafta hem de devam etseydim o açlıkla açlıktan psikolojim bozulurdu şimdiye
Ay çok güzel vermişsiniz masallah sütünüzde azalma olmadı mı ? Diyetiniz nasıldı aç kaldınız mı çok benimkinde ben aç kaldım çokBen bir ay yaptım 5 kg verdim bıraktım sonra
O kadar kısa zamanda ne güzel vermişsiniz.Listenizi bizimle paylaşır mısınız benimki hem aç kaldım hem de uzun sürede verilebilecek kga göre bir listeydi ona rağmenBen bir ay yaptım 5 kg verdim bıraktım sonra
Ne güzel kilo vermişsiniz Listenizi paylaşabilir misiniz rica etsem benim de 3 kilo fazlam var ama sanki 10 kilo gibi görünüyorBen bir ay yaptım 5 kg verdim bıraktım sonra
Eski kıyafetlerimin içine giremeyince aşırı canım sıkılıyorNe güzel kilo vermişsiniz Listenizi paylaşabilir misiniz rica etsem benim de 3 kilo fazlam var ama sanki 10 kilo gibi görünüyor
Bende normalde bu kadar yesem yine 70 olurdum ama çocuk emdikçe kafası terliyo benim bütün vücudum sanki kardiyo yapmış gibi, aynı ben de öyleyim normalde 53 ken spor diyet yapan ben şu an 60 kiloyum gram kılım kıpırdamıyor ama umutluyum beyefendi yürümeye sürünmeye başladığı zaman ben de sürünmeye başlayacağım yerlerde gibi geliyor bana da o zaman istediğimiz kiloya ulaşırız şu an bunu yazarken bana gülüyor oğlumYığılmış gibi duruyo zaten et et üstüne
Zaten var ya süt veriyoruz diye bence daha fazla almıyoruz. Ben sürekli tatlı yiyorum mesela bu kadar tatlıya yemeğe dogurdugum hafta 15 kilo verdim sonra kaldım. 77 çakıldim ne asagi be yukarı
Evet benimki bazen çekiyor bazen çekemeyip ağlıyorKızlar yüz üstü dönünce kolunu kurtarmayı da kendi mi öğrenecek
Başlarda ara ara kurtarıyordum kolunu ama genelde öğrenmesi için kendi haline bıraktım:)Kızlar yüz üstü dönünce kolunu kurtarmayı da kendi mi öğrenecek
Aynen aynen. Osman hocada kendi yogurdunuzdan verin diyo. Eksi olmamasına dikkat ediyorum sadece. Eski düzende nasıl yapiyosan aynen devam et. Probiyotik açısından zenginlessin istersende gecende yazmıştım bi kaç farklı kişiden maya al hepsini bi kasede karıştır mayayi onsekilde tuttur. 5 10 mayalama sonrasında gene maya toplarsın alabileceğin kişilerden gene yoğurdun zenginlesir.Burda probiyotikli sade activia ile cok güzel olduğunu söylemişlerdi ben yapamadım herhalde asla tutmadı ki çok güzel yoğurt yapardım normalde bildiğimizden bebeğe de devam o zaman
Ay nasıl başlayacaksın ne yapacaksın bende haftaya gidicem kontrole 1 şubat doğumluyuz geçen ay 7 kilo çıkmıştı ama bu sefer pek kilo almadı givi geliyor bana sanki bizde başlayacağız artık67.5 cm 7200 olmuşuz ek gıda sebzelerden başla dedi