Kızlar selam malum bayram tatiliydi yazılanları yeni okudum. Herkes iyi olsun maşallah.
Bir hafta önce uykular düzensizdi rutini bozmasam da sinir katsayim arttığı için saat başı kalkmak zor geldiği için bebeğimi yanıma yatirarark emzirmeye başladım. Böyle böyle uyudu ancak. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Uykusu az çok uzamaya baslasa da tam düzene girmedi. Beşiğinde de yatiyor ama şu sabah kalkmalarinin önünü kesemiyorum bir türlü 3 te 4 5 6 hep uyaniyo ve yanımda olduğu için hemen emziriyorum öylece geri uyuyo. Sonuç olarak ben rahat ediyorum ama ilerde nasıl olur bilemiyorum.
İlk yatağına yatiyo uyanınca gece yanıma alıyorum.
Ek gıdaya başlama dedi dr bnm bebiş baya kilolu şu an 9 olmuştur sanırım. Yavaş yavaş oturtmaya başladım..tummy time sevmiyo ama zor da olsa yaptırıyorum süreleri arturdim. Kafasını tam dik tutmasa da çabalıyor. Kilodan kaynaklı. Bahsettiğiniz bacakları kaldırıp indirme, yan dönme bizde de var ama zaten tummy time sevmediği için hiç yüzüstü dönmedi desteksiz. Bide oyun oynarken çok sıkılıyor hep ayni şeyler sanki yeni şeyler bulmam gerek. He bide dilini çıkarıp köpük köpük yapiyo araba sürme sesi gibi pff pff yapiyo çok komik oluyo. Eli hep ağzında dememe gerek yok durumlar böyle bizde.
Boyunu da mesurayla ölçtüm 68cm çıktı. Uzamış çok şükür.