2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Neler yapılması gerekiyor rahatlaması için 😓 dış granülü kullanan bir tanıdığım vardı faydası olur mı acaba
Soğuk uygulamalar parmakla kasıma vs biliyorum. Onun dışında neler yapılır pek bilgim yok benimde. Bi ocak grubunu ziyaret edicem bugun fırsatım olursa. Hazir satılan dış için ürünleri osman hoca kullanmayın diyodu. Her şeyi dener zabdedemezsem anam babam usulü veririm eline taze soğan 🥲 artık bilmiyorum ama umarım kısa sürer patlar rahatlar kizcem

Soğuk uygulamalar parmakla kasıma vs biliyorum. Onun dışında neler yapılır pek bilgim yok benimde. Bi ocak grubunu ziyaret edicem bugun fırsatım olursa. Hazir satılan dış için ürünleri osman hoca kullanmayın diyodu. Her şeyi dener zabdedemezsem anam babam usulü veririm eline taze soğan 🥲 artık bilmiyorum ama umarım kısa sürer patlar rahatlar kizcem
Listelerinde tetagil diye birsey vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Kereviz sapi daha iyiymiş bu arada 😄 ben de aşırı hazırlıksızım bu konuya

Evet hanımlar. Aliriz bi hayirli olsun dozu. Bizim erkenci kuş yaptı yapacağını ve tamamıyla tüm dis belirtilerini başlattı. Gece uykusuna gecirtemeden sabah oldu. Hiddetle ısırma eğilimi var. Beslenmek de istemiyo. Elleri sürekli kulaklarında ve iki eliyle basini sıktırıyo. Salya kopuklenme uzun zamandır vardi ama artık çok daha zor bi aşamaya geçti. :silah:
Benımkıde canım bıberon kemırıuor yuzunı sıkıyor agzında sureklı ellerı emzıgı alıyor elıne dıslerını bıldıgın kasıyor

Kizlar mrhaba uzun zamandır yazamadım, ama takip ediyorum.2.çocuğum ama ek gıda adına herşeyi unuttum..Alacağınız ya da önereceğiniz neler var? İrmik, un vs olarak..

Kizlar mrhaba uzun zamandır yazamadım, ama takip ediyorum.2.çocuğum ama ek gıda adına herşeyi unuttum..Alacağınız ya da önereceğiniz neler var? İrmik, un vs olarak..
Bende unuttum 13 yıl sıl baştan kasık mamalaeı var ben oğluma yumurtanın sarısını petnırle karıstırıp veriyorum cıcebebe süyle ezıyordum kahvaltısında ara ogınleede meyveli yoğurt lar meyveyı blender fidan geçiriyordum yoğurda tanesız çorbalar baharatsız çorbalar sebze pureleeı haslıyordum hafıf verıyoreum yumuşak olsun dıye hatırladığım bu 1 yasına kadar ben hıc tatlı vermemiştim çikolata Döğer reçel falan abur cubur sonra çocuk dısarı bır çıktı elınden tutan markete götürdü elınde bır cıkolata dondurma ile geldı

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum
Mamaları merde muhafaza ediyorsunuz? Bizim ev gündüz 33 dereceleri buluyor bozulur mı dışarda

Bende unuttum 13 yıl sıl baştan kasık mamalaeı var ben oğluma yumurtanın sarısını petnırle karıstırıp veriyorum cıcebebe süyle ezıyordum kahvaltısında ara ogınleede meyveli yoğurt lar meyveyı blender fidan geçiriyordum yoğurda tanesız çorbalar baharatsız çorbalar sebze pureleeı haslıyordum hafıf verıyoreum yumuşak olsun dıye hatırladığım bu 1 yasına kadar ben hıc tatlı vermemiştim çikolata Döğer reçel falan abur cubur sonra çocuk dısarı bır çıktı elınden tutan markete götürdü elınde bır cıkolata dondurma ile geldı
Ben hiç bisey hatırlamiyorum😪 oglum çok seçici hersey yemez 😑Nerde yanlş yaptım acaba ben?

Screenshot_20240615-104507_ebebek.jpg
kızlarbu ürünü bekleyen varsa 2.de %50 var.Uzun zamandir stokta yoktu.

Kızlar herkese iyi tatiller, malum bizde tatile gidiyoruz emzirirken denize girebilirim di mi almam gereken ekstra bı önlem var mi🧜‍♀️🥰

Tupper boşaltı yorum
Sıcaklık açısından bozulma falan olmuyor dimi. Bizimki anne sütü ağırlıklı besleniyor mama neredeyse 16-17 gün gidiyor. Buzdolaba koymayin yazıyor ambalajda, oda sıcaklığında saklayın diyor. Ama bizim oda çok sıcak🤣

X