2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bebegimde çesitli uyku denemeleri yapip not aliyorum kizlar. Gündüz 3 uyku yaptı toplamda 3 saat uyudu. Gece uykusundan önceki uyku kisa uykuydu sadece yarim saat uyudu ve 6dan önce uyandirdım. Gece uyku rutinine 8de gectik banyo beslenme ninni hemen uyudu. Bi saate geri uyandi malesef atak sebepli sonra yine uyuttum (atak sebepli diyorum 4 ay öncesinde 8bucukta uyur ve uyanmazdi) Bu rutine devam edecegim faydasini görürsem yine yazarim buraya.

Ben de silikon kaşıkla vereyim dedim tükürüyor. Kaşığı emmeye çalısıyor 🫢
Yaa şapşik🥰 biberona az bisey koymustum ben kaşıkla deneyeyim. Ek gıdaya başlayacağız diye 87954 tane kaşık çatal almıştım sfsfsgsf

Bu saatte uyanınca çok zor oluyor :KK43: 1.5 saattir uyutmaya çalışıyorum. Ikınıyor zorlanıyor dönüp duruyor ben anlamadım uykuya geçerken özellikle yapıyor bunu. Ne zaman bu uykular uzuyor gece beslenmesi azalıyor :KK43:

Ben bir tek oioi nin silikon kasigini aldim bir de püre kaşığı aldım
Tabağı çanağı alıştırma bardakları pipetli sulukları önlüğü rendesi tenceresi hepsi hazır 🤣 insallah sancısız geçer sürecimiz hepimizin 🥰

Hayir değil canım lk 40gun leke şeklinde oldu1hafta durdu sonra 1 hafta adet oldum normal . Sonraki ay da 1 hafta gecikmeli adet oldum 10 gün sonra Bidaha oldum işte
Bilemedim ki. Hormonlar mı dengelenmeye çalışıyor acaba? Anormal bir şey gibi gelmedi bana nedense. Yine de bi doktora yada ebeye danışmakta fayda var

Bilemedim ki. Hormonlar mı dengelenmeye çalışıyor acaba? Anormal bir şey gibi gelmedi bana nedense. Yine de bi doktora yada ebeye danışmakta fayda var
Benım günü gününe gelıyor adet lohusslık bitti basladı normalde polıkıstık overım duzensızlık düz boyu bu sıpa bana saglık getirdi

Bu saatte uyanınca çok zor oluyor :KK43: 1.5 saattir uyutmaya çalışıyorum. Ikınıyor zorlanıyor dönüp duruyor ben anlamadım uykuya geçerken özellikle yapıyor bunu. Ne zaman bu uykular uzuyor gece beslenmesi azalıyor :KK43:
Bugün bızde güne 6 da basladık yedır doyur temızle bugün konya serın alıstı zıbuna kızıyır üstüne kıyafet gıydırdıgıme

Evet hanımlar. Aliriz bi hayirli olsun dozu. Bizim erkenci kuş yaptı yapacağını ve tamamıyla tüm dis belirtilerini başlattı. Gece uykusuna gecirtemeden sabah oldu. Hiddetle ısırma eğilimi var. Beslenmek de istemiyo. Elleri sürekli kulaklarında ve iki eliyle basini sıktırıyo. Salya kopuklenme uzun zamandır vardi ama artık çok daha zor bi aşamaya geçti. :silah:

Evet hanımlar. Aliriz bi hayirli olsun dozu. Bizim erkenci kuş yaptı yapacağını ve tamamıyla tüm dis belirtilerini başlattı. Gece uykusuna gecirtemeden sabah oldu. Hiddetle ısırma eğilimi var. Beslenmek de istemiyo. Elleri sürekli kulaklarında ve iki eliyle basini sıktırıyo. Salya kopuklenme uzun zamandır vardi ama artık çok daha zor bi aşamaya geçti. :silah:
Neler yapılması gerekiyor rahatlaması için 😓 dış granülü kullanan bir tanıdığım vardı faydası olur mı acaba

X