2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ben çok fenayım hıc bıseyım olmuyor artık ne etcem bilmiyorum oğlan büyük abur cubur getorıyor ben yiyorum emzırmede yok kalorı vereyim offff

Bebek işini hallettim diye rahatlık geldi bana da kafam rahat olunca çok yerim 🤭 işin kötüsü kilomun farkında değilim igrenmiyorum ben hala kendimden 🤣 elbise giyince işte bacaklar sürtününce noluyoruz dedim 🤣
Elbise melbise nerdeeeeeeee
Duştan sonra saçımı bi örüyorum o örükle çarşı pazar Avm her yerdeyim dağınık dağınık 🤣 benim bebe durmuyor çünkü kendime bakınayım 😄 benim de son 10 kilom 4 aydır 🤣 simitlerim çıkmış ya kat kat 😓

Duştan sonra saçımı bi örüyorum o örükle çarşı pazar Avm her yerdeyim dağınık dağınık 🤣 benim bebe durmuyor çünkü kendime bakınayım 😄 benim de son 10 kilom 4 aydır 🤣 simitlerim çıkmış ya kat kat 😓
Bende banyodan banyoya tarıyorum kafada bır topuz dagınık bır pıjama ustıne atlet tamm

Kız bende örüp duruyorum eski bakımlı günlerimi özlüyorum. Topuklu ayakkabısız makyajsız dışarı çıkmazdım şimdi terlik giyiyorum saçımı örüyorum bitti 😂 hatta bazen saçımı taramaya fırsatım yok şu makyaj yapıp hala süslü püslü dışarı çıkan annelere imreniyorum o zamanı nerden buluyorlar diye

Bır hastalandık ya o zaman bır düzen bozuldu sımdı yıne ıyı çok şükür çok nadır öyle uyumadıgı oluyor bır gunduzlerı uyuyamıyor uzun csm kapı acık dısardab gelen sesler sıcak etkiledi bıde ben çok yoruyorum sureklı uyutmaya calısmıyorum keeyoflı olduğu saatlerı ıyıce degerlendırıyorum oynuyorum falan artık kendı ylrukıuor uyumak ıcın ağlıyor

Kız bende örüp duruyorum eski bakımlı günlerimi özlüyorum. Topuklu ayakkabısız makyajsız dışarı çıkmazdım şimdi terlik giyiyorum saçımı örüyorum bitti 😂 hatta bazen saçımı taramaya fırsatım yok şu makyaj yapıp hala süslü püslü dışarı çıkan annelere imreniyorum o zamanı nerden buluyorlar diye
Bendeee merak edıyorum

Ben sana bisey diyim mi dün e Bebek’e gittik annelere bi baktım söyle hepsi süslü 😅
Hele bir iki tanesi vardı en fazla 2 aylık o bebeler. Resmen kombin yapmışlar kari koca 😱 bebenin ağzında emzik girmiş kocanın koluna 😅 benim de sırtımda bebe boş arabayı itekliyorum adam kayıp şortumun düğmesi yok tişörtüm desen omuzda kusmuk izi gözümdeki eyeliner ağlıyor biri tekir biri Bekir 🤣 disari çıkışımız rezillik resmen😩hayatim film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden 😩

Ben sana bisey diyim mi dün e Bebek’e gittik annelere bi baktım söyle hepsi süslü 😅
Hele bir iki tanesi vardı en fazla 2 aylık o bebeler. Resmen kombin yapmışlar kari koca 😱 bebenin ağzında emzik girmiş kocanın koluna 😅 benim de sırtımda bebe boş arabayı itekliyorum adam kayıp şortumun düğmesi yok tişörtüm desen omuzda kusmuk izi gözümdeki eyeliner ağlıyor biri tekir biri Bekir 🤣 disari çıkışımız rezillik resmen😩hayatim film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden 😩
Ayyy çok güldüm çok tanıdık

Benım öküz dıyorlı cem Yılmaz'ın Bor şovu var kadınların özel gunlerıylr dalga gecıyor altında grı pıjama terlık bana dokunma dıyor kadın özel hallerım var dıyor aunınomalr gıbısın 4 aydır dıyor😀😀
Ay hal mi bıraktınız adamda diyeydin 😩
Sizi bilmiyorum ama bende libido mibido öleli de çok oldu 🤣

Dün bebeğe gıttık ya karı bembeyaz elbıse gıymıs saçlar dümdüz duzlestırılmıs kafada şapka elbıse topuklu terlık bebe kocasından benım halım herıf önden gıdoyor bebe kucagımda dıger oğlan dıbımde kaynana da gomlegımı tuttı yavaş yürüyor çanta sırtımda

Ben veremedım hıc ya ne olcak bu halkı bılmem
Birlikte diyete başlayalım birbirimizi motive edelim 😀
Canım elbise dedigim plaj elbisesi 🤣

X