2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Sen gel bir de biz ikili leri üçlülerii düşün😓😓😢😢 okulda bitti, yaz bize nasıl geçer.... Ya sabır yaaa sabırr çeke çeke, duvara çentik ata ata 😅😅
Ona bakarsan bende günde 3 fasıl hangi akla hizmet doğurdun diyorum kendime🤔🤔 kızında var oğlunda ama sonra bir gülüşü bir bakışı beni benden alıyor sıpanınn🥰😍 Rabbim hepsine sağlık huzur versin🤲🤲
Ama geçiyor demek ki dimi yoksa kimse 2-3 yapmazdı 😅😅
Yani böyle uykusuz kalmayacağız bu kadar bebeklik daha zordur sanki devamlı kucakta bel ağrısı uykusuzluk vs çok zor

Kızlar beni gaza getirdiniz dün parmağımla muzu ezip denedim diliyle dışarı atıp durdu çok da seviyor gibi görünmedi 😂 bugün de kaka da siyah iplikler var Osman hoca muzdan sonra normal demişti ondan endişelenmedim. Muz yiyince böyle mi oluyor cidden
Bn de ek gıda alışverişi yapınca bi çılgınlık yaptım ve yoğurt ve muz ezdim verdim kızım çok sevdi.. Zaten son zamanlarda elimizdeki kaşıklara saldırıyodu hazır olduğunu düşünüyordum bugün daha emin oldum hazır olduğuna

Bn de ek gıda alışverişi yapınca bi çılgınlık yaptım ve yoğurt ve muz ezdim verdim kızım çok sevdi.. Zaten son zamanlarda elimizdeki kaşıklara saldırıyodu hazır olduğunu düşünüyordum bugün daha emin oldum hazır olduğuna
Benimki de hazır yemek yerken ağzı sulanıyor 😂

Bnce başla çünkü bizimkiler 4 buçuk aylık olmak üzere ve bakıyorum herkes başlamış.. Ayrıca şunu farkettim kızım mama içince göbeği şişiyodu ama bunda doymasına rağmen karnı şişmedi.. Demek ki mamalar da bebekleri şişirip rahatsız ediyor olabilir
Evet 4 ay 20 günlük. Çok hevesleniyorum başlamak için ama yanlış mı olur bilemedim. Erken değil değil mi? Aslında başlama listesi de buldum o şekilde başlayım diyorum ama bilemedim

X