2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ay aynı ben bu gece şimdi gülüyorum ama o an sinir bozucuydu hani bı video var ya goril yavrusunu kucağında öpüyor sakin sakin işte o ben gece başka gündüz başka

Kızlar beni gaza getirdiniz dün parmağımla muzu ezip denedim diliyle dışarı atıp durdu çok da seviyor gibi görünmedi bugün de kaka da siyah iplikler var Osman hoca muzdan sonra normal demişti ondan endişelenmedim. Muz yiyince böyle mi oluyor cidden

Sen mi sormustun o soruyu. Bende takip ediyorum,

Acaba sıcaktan mı oluyor ya bizim ev çok sıcak bizimkinde çok sık uyanmaya başlamıştı ama 2 3 gündür ağlayarak kalkıyor geceleri ben sıcaktan olduğunu da düşünmeye başladım
Dün vantilatöru 1de açtık sabaha kadar bi yönde ssbit durdu çocuk uyudu, sıcaktan da uyanıyor olabilirler

Moni moni canım selam nasılsınız bebişin keyifler nasıl gittiniz mi 5.ay kontrolüne
İyiyiz elhamdülillah tatlım siz nasılsınız?
Henüz gidemedim. Doktorundan randevu bulamadım uzunca zaman. Başka bi doktora bayram dönüşüne buldum. 5. Ay değilde 5 buçuk ay kontrolü gibi olucak artık
Suan rutin şekilde geçiyor günlerimiz elhamdülillah o yüzden kontrolü biraz rahatta biraktim açıkçası. Ekstrem bi durum olmadı. Oturtmalara başladım yavaştan. Boy kilo takibini yapıyorum kendimce. Bide bugün yoğurt denemesi yaparak ek gıdaya bismillah dicem. yavaştan mevsim mevyelerini ağzına tutuyorum. Damla damla suyunu aliyo takip ediyorum felan. Siz naptiniz hersey yolunda mı varmi yeni gelişmeler doktora gittiyseniz bi yönlendirme yaptı mı ek gıda oturma vs gibi

Kızlar
Yaa çok şükür herseyin yolunda olmasına çok sevindim bugün gideceğiz biz kontrole yine doktora gideceğimiz gün stres oluyorum bakalım neler diyecek yeni gelişmelerden söylediklerinden yine konuşuruz

Ay hadi güzel haberlerle gel inşallah tatlım

Sen gel bir de biz ikili leri üçlülerii düşün okulda bitti, yaz bize nasıl geçer.... Ya sabır yaaa sabırr çeke çeke, duvara çentik ata ata
Ona bakarsan bende günde 3 fasıl hangi akla hizmet doğurdun diyorum kendime kızında var oğlunda ama sonra bir gülüşü bir bakışı beni benden alıyor sıpanınn Rabbim hepsine sağlık huzur versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…