- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.041
1. Rota bizimkinde etki yapmadi ama 2.doz yapar mı bilmiyorum canımBaya geçe önermiş rota 2. Dozu 5. Ayda yapacağım Menenjit i de Osman hoca 5. Ayda demiş ilk dozu aynı zamana denk gelince birşey olur mu diyordum ben de geç mi yaptırsam kafam çok karıştı
Ben çoğu zaman pusete koyuyorum tuvaletin önüne getiriyorum yapacak nişey uok maalesefGerçekten tek olmak çok zor. Yardım edenim olmayınca tuvalete gidecek zamanım olmuyorev zaten Allah'a emanet
Acaba sıcaktan mı oluyor ya bizim ev çok sıcak bizimkinde çok sık uyanmaya başlamıştı ama 2 3 gündür ağlayarak kalkıyor geceleri ben sıcaktan olduğunu da düşünmeye başladımBencede atak...
Asla uyumak istemiyor, agalayarakk uyanıyor
Hiç yolmam oğlumu yıkarım benOglumı üzerse sacını basını yol açanben
Valla ben çok tuttumBen çoğu zaman pusete koyuyorum tuvaletin önüne getiriyorum yapacak nişey uok maalesef
Bugün benimkide 12 de uyudu kaç kere kalktı hatırlamıyorum şimdi yine dönüp duruyor bi türlü dalamadı tam anlamadım derdi neyMahvoldum bu gece bende başa sardım durekli uyandı sürekli bölündü uykuları dalamadi bı turlu aşırı sıcak nem çok yapış yapış olduk çok zorlanıyorum
benımkıde oyleydı uyumadı benımkı kalk arabaya drdı gecenın 3unden 4 üne kadar gezdık uyuduMahvoldum bu gece bende başa sardım durekli uyandı sürekli bölündü uykuları dalamadi bı turlu aşırı sıcak nem çok yapış yapış olduk çok zorlanıyorum
Bızde yapıs yspısMahvoldum bu gece bende başa sardım durekli uyandı sürekli bölündü uykuları dalamadi bı turlu aşırı sıcak nem çok yapış yapış olduk çok zorlanıyorum
Aman daha daha dur hazır olanı bir büyütelim ondan çoook sonra torun torbaAaah ahhh nasıl kız göndericez evlendirecez El kızı alıp gıtcek oglanlarımı ayyy inş calısan olurda torunlara ben bakarım canımım canlarına
Senin adam ne iş yapıyor evde mi sürekli ben kaçırmışımBence uyuyırdu ben km adam acıktı kalktı bısıler hazırladı derken uyandırdı bebegı bıde ben km kanıma gırdı oturdum bende yedım onla sonra bana sen her gün kg mı alıyon dıye soruyor bende evetttt dedkm depresyondayım dedım
Eşin biraz baksa dinlensen olmaz mıBasım agriyo yeminle gözlerim acıyo nasıl geçecek bugün,kolumu kaldıracak hal kalmadı ne biçim bir geceydi yaa gozlerj hep cam gibi açıktı. Koyduğum an yatağa çığlıklar falan off off
Anne sütünü iciyo mamaylami iciyo.Kusması çok yok. Hiç almamış bilmiyorum şaştım artıkçok terliyor doğru ama hiç almaması beni çok üzüyor
Tırcı canım tırımız var erkek ogrencı yurdumuz var özel tırı sofırr verdı kendı gıtmıyor sadece yurtla ılgılenıyorSenin adam ne iş yapıyor evde mi sürekli ben kaçırmışım