- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.101
Ama geçiyor demek ki dimi yoksa kimse 2-3 yapmazdıSen gel bir de biz ikili leri üçlülerii düşünokulda bitti, yaz bize nasıl geçer.... Ya sabır yaaa sabırr çeke çeke, duvara çentik ata ata
Ona bakarsan bende günde 3 fasıl hangi akla hizmet doğurdun diyorum kendimekızında var oğlunda ama sonra bir gülüşü bir bakışı beni benden alıyor sıpanınn Rabbim hepsine sağlık huzur versin
Bn de ek gıda alışverişi yapınca bi çılgınlık yaptım ve yoğurt ve muz ezdim verdim kızım çok sevdi.. Zaten son zamanlarda elimizdeki kaşıklara saldırıyodu hazır olduğunu düşünüyordum bugün daha emin oldum hazır olduğunaKızlar beni gaza getirdiniz dün parmağımla muzu ezip denedim diliyle dışarı atıp durdu çok da seviyor gibi görünmedibugün de kaka da siyah iplikler var Osman hoca muzdan sonra normal demişti ondan endişelenmedim. Muz yiyince böyle mi oluyor cidden
Dönmeyi öğrendiğinden beri uyku kalitesi bozuldu belki ilerde düzelir şuan bi o yana bir bu yana savruluyorBenimkisi daha dönemiyor dönünce nasıl olacak kim bilir
Bende sürekli dürtüyorum horluyorsun diyorumİtekledim yan dönuyor alisti
Benimki de hazır yemek yerken ağzı sulanıyorBn de ek gıda alışverişi yapınca bi çılgınlık yaptım ve yoğurt ve muz ezdim verdim kızım çok sevdi.. Zaten son zamanlarda elimizdeki kaşıklara saldırıyodu hazır olduğunu düşünüyordum bugün daha emin oldum hazır olduğuna
Tabii ki geçecek canım her şey daha güzel olacak inşallahAma geçiyor demek ki dimi yoksa kimse 2-3 yapmazdı
Yani böyle uykusuz kalmayacağız bu kadar bebeklik daha zordur sanki devamlı kucakta bel ağrısı uykusuzluk vs çok zor
Bnce başla çünkü bizimkiler 4 buçuk aylık olmak üzere ve bakıyorum herkes başlamış.. Ayrıca şunu farkettim kızım mama içince göbeği şişiyodu ama bunda doymasına rağmen karnı şişmedi.. Demek ki mamalar da bebekleri şişirip rahatsız ediyor olabilirBenimki de hazır yemek yerken ağzı sulanıyor
Kızlar babalar günü hediyesi yaptıracak misiniz ne düşünüyorsunuz
Ne hedıyeeı o bana hedıye alsın onu baba yaptıgım ıcınKızlar babalar günü hediyesi yaptıracak misiniz ne düşünüyorsunuz
Uyanıkken bebek sakınken gülerken çok güzel ilgileniyor agladımı annesıaman o da zor ya sürekli evde olmasını ben istemezdimüniversite yurduysa onlar da tatile girdi desene tümden evde artık bebekle hiç ilgilenmiyor mu ya ?
At odadan ben almıyorum odaya bebek uyanıyor dıyeBende sürekli dürtüyorum horluyorsun diyorum
Kız seni kendine gelmiş gördüm çok sevindimAy başka konuya yazıyordum edit
Evet 4 ay 20 günlük. Çok hevesleniyorum başlamak için ama yanlış mı olur bilemedim. Erken değil değil mi? Aslında başlama listesi de buldum o şekilde başlayım diyorum ama bilemedimBnce başla çünkü bizimkiler 4 buçuk aylık olmak üzere ve bakıyorum herkes başlamış.. Ayrıca şunu farkettim kızım mama içince göbeği şişiyodu ama bunda doymasına rağmen karnı şişmedi.. Demek ki mamalar da bebekleri şişirip rahatsız ediyor olabilir
İnşallah sorunsuz geçerBenimki tam dönüyor ve yüzüstü uyumaya başladı tam da böyle bir zamanda yarın sünnet ettireceğiz bakalım başımıza neler gelecek
Ay ben kocamsız yatmak istemem yaAt odadan ben almıyorum odaya bebek uyanıyor dıye
HaklısınNe hedıyeeı o bana hedıye alsın onu baba yaptıgım ıcın
Benim doktorum 4: ay kontrolünde başlamamı istedi ek gıdaya ama ben başlamadım yaEvet 4 ay 20 günlük. Çok hevesleniyorum başlamak için ama yanlış mı olur bilemedim. Erken değil değil mi? Aslında başlama listesi de buldum o şekilde başlayım diyorum ama bilemedim
Öyle içime sinmiyorAt odadan ben almıyorum odaya bebek uyanıyor dıye