2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Basım agriyo yeminle gözlerim acıyo nasıl geçecek bugün,😓 kolumu kaldıracak hal kalmadı ne biçim bir geceydi yaa gozlerj hep cam gibi açıktı. Koyduğum an yatağa çığlıklar falan off off
Ayyy benımkı tam uykuya dalmadan koyduğum an uyanıyor bıde şu el kol var ya hıc durmayan onlarda uyandırıyor

Uykuya geçiş zor ve ağlayaraktı hep. Sonra biraz geçti rahatladım dedim üstüne 4. Ay aşısı ile çocuk yine uykuya zor geçiyor. Sizin nasıl oldu?
Uykuya geçiş değil de gece sık uyanıyor eskiden çok daha iyiydi böyle hiç dinlenemiyorum gündüz zaten uykular çok kısa ve kucağımda sadece 😔 acıkıyor mu acaba diyorum ama doğru düzgün emmiyor bile çoğu zaman artık..doktorumuz diş ağrıları başladı o yüzden uyanıyordur diyor

Uykuya geçiş değil de gece sık uyanıyor eskiden çok daha iyiydi böyle hiç dinlenemiyorum gündüz zaten uykular çok kısa ve kucağımda sadece 😔 acıkıyor mu acaba diyorum ama doğru düzgün emmiyor bile çoğu zaman artık..doktorumuz diş ağrıları başladı o yüzden uyanıyordur diyor
Evet aşırı uyanıyor saatte bir bazen. Ve uykusunda da derin uyumuyor neden bilmiyorum sürekli dönüyor ıkınıyor bi rahatsızlığı var gibi

Bizim kız ilk yüz üstü dönüşünü gerçekleştirdi bir anda oldu bizim yatağın üstündeydi. Demekki artık yüksek yerlerde tek bırakmamak lazım gerçekten. Döndü diye sevinen biz yürüyünce konuşunca çıldırıcaz galiba. Uykusuzluk olsa da böyle gelişimlerini görmek insanı motive ediyor 🥰
Harika 🥰 benimki de dönüyor kolunu da kurtarmayı öğrendi 😂

Eşin biraz baksa dinlensen olmaz mı
İse gitti canım hesap kitap işleri oluyo yolculuk da yapabiliyor o yüzden ona pek yuklenmiyorum dalgın olmasın diye ben o da farkında sağolsun akşamları gelince çok ilgileniyo hemde özlüyor hak veriyor bana isin zor diye şimdi acıdı haline klimamız var ama taktirmamistik ilk isim onu takmak olacak diyo normalde ev Kuzey cephe gerek olmaz diyorduk ama öyle olmadı yapisiyoruz hem hemde uyuyamiyoruz😢😢

Ya katlanilmicak gibi değil ama yatağa koydugum an aglamasi ve uyanması sinir bozucu. Hep yanında istiyor beni şu an kucagimda uyuyo kipirdamiyorum pistim mesela🥵🥵

İse gitti canım hesap kitap işleri oluyo yolculuk da yapabiliyor o yüzden ona pek yuklenmiyorum dalgın olmasın diye ben o da farkında sağolsun akşamları gelince çok ilgileniyo hemde özlüyor hak veriyor bana isin zor diye şimdi acıdı haline klimamız var ama taktirmamistik ilk isim onu takmak olacak diyo normalde ev Kuzey cephe gerek olmaz diyorduk ama öyle olmadı yapisiyoruz hem hemde uyuyamiyoruz😢😢

Ya katlanilmicak gibi değil ama yatağa koydugum an aglamasi ve uyanması sinir bozucu. Hep yanında istiyor beni şu an kucagimda uyuyo kipirdamiyorum pistim mesela🥵🥵
İnanılmaz sıcak klimasız olmuyor bende korkarak kullanıyorum ama öbür türlü de kucakta iki kat sıcak oluyor ve çocuk emerken inanılmaz terliyor. Geçecek inşallah bu günler 🙏🏻 ailen yanında yakının da değil mi

İnanılmaz sıcak klimasız olmuyor bende korkarak kullanıyorum ama öbür türlü de kucakta iki kat sıcak oluyor ve çocuk emerken inanılmaz terliyor. Geçecek inşallah bu günler 🙏🏻 ailen yanında yakının da değil mi
Malesef canım tek tabancayim ikiside yazlık memlekette eşimi bırakıp gidemem de

Eşim bana daha iyi bir hediye almıştı ben ona pantolon gömlek aldım 😂 ne yapim ihtiyacı vardı ihtiyaç bişey alayım dedim
Bnmki de ofiste çayi kahveyi kağıt bardakla iciyormus hijneik diye şimdi sahiplenir bunla içer belki hem kampanyayla çok çok uyguna geldi. Benimki takılmaz ama temsili hediye işte istemem yan cep hesabı😍 hem baba olduğunu anlar daha da🙏🏻

Bi kaç haftalığına gidip kafanı dağıt olmaz mı? Hem destek olurlar dinlenirsin hemde tatil yapmış olursun
Bayramda gidicez birlikte canım, ya ben iki aileye de eşim olmadan katlanamiyorum dengeliyo beni eşim . Yoksa benim kendi babam bile bana çok değişmişsin dedi. olabilir yani kim aynı kalıyor ki. Sıkılıyorum bide evim gibi olmuyo

Bnmki de ofiste çayi kahveyi kağıt bardakla iciyormus hijneik diye şimdi sahiplenir bunla içer belki hem kampanyayla çok çok uyguna geldi. Benimki takılmaz ama temsili hediye işte istemem yan cep hesabı😍 hem baba olduğunu anlar daha da🙏🏻
Ay benimki çok takıntılı bişey beğenmez 😂 memnuniyetsiz 😂 doğum gününde mom dad diye tişört yaptırdım oğluma da benzer şekilde 3lü giyeriz diye hala dalga geçiyor 😂😂 ben onu ne giyecem ala ala onu mu aldın diyor

Bayramda gidicez birlikte canım, ya ben iki aileye de eşim olmadan katlanamiyorum dengeliyo beni eşim . Yoksa benim kendi babam bile bana çok değişmişsin dedi. olabilir yani kim aynı kalıyor ki. Sıkılıyorum bide evim gibi olmuyo
Anladım canım haklısın o zaman. Ben çocuktan sonra çok değiştim. Hep ezilen taraftım çocuktan sonra bi güç geldi 😂

Kızlar doğduğundan beri her gün gece sadece beslenmek için uyuyan bebeğim bugün bir uyandı bir buçuk saattir uyanık yatağının içerisinde.Uyumuyor sanki gündüz gibi sesler çıkarıyor tepiniyor yatağın içerisinde.İlk kes uykusu kaçtı uyumuyor 🥲
Bana da oldu dün gece 4bucukta uyandi 6ya kadar bakindi. Ben emzirip besige biraktim gözler fildir fildir bakindi tepindi. Esnemeye baslayinca memeye geri aldim sallayarak uyuttum. Uykunun en tatli yerinde o kadar zor geliyor ki uyusun dye gözünün icine bakiyorum kafasini geri atip tavanlara bakiyor karanlikta

X