2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bu menenjit aşısında iki farklı zamanda yapan doktorlar var kimisi bizim gibi etken istiyor kimisi geç yaptırıyor.Neye göre bu zamanda farklılık var bilginiz var mı ? Hiç sevmediğim bir ası oldu menenjit aşısı öyle zor geçiyor ki

Ben de şunu almayı düşünüyorum kullananlar memnun, diş kaşıyıcı falan da var ihtiyaç olacak diye düşünüyorum. Bidekapaklı kase bana da gereksiz geldi ama bilmiyorum kullanımı nasıl?

Eklentiler

• IMG_4842.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 35
Evet çok ateş huzursuzluk yaptı bizde de geçen ay. Erken yaptırdıkça bağışıklık daha İyii oluyor diye biliyorum. Bir de göç alan bi ülke olduğumuz için yaptırmakta fayda var ne kadar erken o kadar iyi

Aaaaah keşke 2 hafta olsaaaa kriz gelince asla sakinleşmiyor gerçekten. Ağlarken bayılıyorlar bence, büyüdüğünde uyumak için ağlayacaksın ama uyutmayacaklar kızım yat uyu işte hayat zor diyorum hep
Eşim de hep bugünleri çok arayacaksın fırsatın varken uyusana babam diyo oğlum eşimin suratına bakıyo bakıyo basıyo çığlığı ahdhjdjd allah kötü günlerini göstermesin çok uğraştın evladın oldu sabret geçecek diye teselli ediyorum kendimi sürekli

Doktorumuzda mültecilerden dolayı aynı şeyi söylemişti. bazı doktorlar da 13. Ayda uygun görüyor.Neye göre yapılan farklı zamanlar acaba

Bizde de alerji şüphesi oldu test yapıldı yok denildi. Geçen yoğurt denedim ilk defa ilk denemeye göre iyiydim üzerinde çalışacağım

Bizde dışarı çıkamıyoruz zaten yenidoğan da hava soğuk diye çıkarmadım 40ı çıkana kadar evdeydi sonra yavaş yavaş çıkarmaya başladım tam etrafını keşfetme ayına geldi hava alev gibi yanıyor malesef çıkaramıyorum

Ben hamileyken bunlar iyi günlerin tadını çıkar dediklerinde kızardım bunun neresi iyi vücudum çok kötü durumda çocuk olunca rahatlarım derdim haklılarmış

Aaaaah keşke 2 hafta olsaaaa kriz gelince asla sakinleşmiyor gerçekten. Ağlarken bayılıyorlar bence, büyüdüğünde uyumak için ağlayacaksın ama uyutmayacaklar kızım yat uyu işte hayat zor diyorum hep
Bende hep söylüyorum uykunun tadını çıkar sonra uykuyu ararsın diyorum da bebişim anlamıyor

Kesinlikle bende masum olmadığını düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç beni incitmedi seviyorum ama bu kadınla hayat geçirmiş sonuçta üzüm üzüme baka baka kararır belki de belli etmiyor. Evet dokunsun istemiyorum bir çok sebebim var bunun için. Sürekli elinden alıyorum aşırı bozuluyor ama hakediyor bunu. Bide anlamadığım şekilde ne zaman çocuğumu alsa benim bulunduğum ortamdan götürüp başka odada gezdiriyor neden yani götürüyorsun bende arkasından gidiyorum takip ediyorum. Belki bazılarına fazla abartı gelebilir ama bu kadın benim çocuğum 2 aylıkken üstünde uyutan insan çocuğum kusunca benden saklayan insan sanki ben kendisini suçlayacam gibi çocuk kusmuş zıbını saklıyor. Bana çok tuhaf geldi güvenmiyorum hiç. Sürekli ver uyutim ver altını değiştirim diyor duymamazlıktan geliyorum. Eskiden yaptırıyordum ama yaptıkları şeyden dolayı artık yaptırmıyorum kucağına alınca bile veresim yok o kadın benim masum bebeğimin sevgisini haketmiyor malesef

Ya bizimki de bu ara kucağımdan aşağı inecek gibi kaymaya çalışıyor snfjjdkkd nereye diyorum emeklemiyosun yürümüyorsun yere inip ne yapacaksın
Aaa evet geriniyor köprü gibi yapıyor kendini kayıyo sonra nereye gidebilecekse

Çok iyi anlıyorum bu nefretten öte bir duygu. Besleme uyutma neyse de altını değiştirme işini bakım vereninden başka bir kişinin yapmasına karşıyım ben. Asla kimsenin yanında da değiştirmedim annem eşim ve benim dışımda kimse değiştiremez altını. Ayrıca ne münasebet ya annesi olarak ben ordayim. Yardim istesen neyse!

Duruuuunn durruuunn bunlar daha iyi günleriniz diyip kaçasım var

Bizim doktorumuz 8. Ayda yapacak takvim daha sakin o aylarda dedi. Ağır bir aşı diğer aşılarla yormasın dedi. Diğer dozunu da 13. Ay yapacak

Ben hamileyken bunlar iyi günlerin tadını çıkar dediklerinde kızardım bunun neresi iyi vücudum çok kötü durumda çocuk olunca rahatlarım derdim haklılarmış
Şimdi de bunlar iyi günlerin daha kötüsü gelecek diyorlar hatta bu grupta bile geçenlerde okudum dedim yine ban yemeyeyim yani büyük bebeğin olup da gelip burada neden bunlar iyi günleriniz diye yazarsın ki neyse
Bence yenidoğan daha zordu çoğu kişi yenidoğan daha kolay diyebilir ama 2 saatte bir uyandığı için ölüm gibi bir şeydi şimdi en azından üç, 3,5 saate çıktı uykuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…