2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Aa başladın mı? Bende başlamak istiyorum. Kilo almamaya başladı ama onun dışında yemekler dikkatini çekiyor artık sofrada kucağıma alıyorum ağzı sulanıyor resmen
Dikkatini çekmesi agzı sulanması ek gıdaya başlama evresiymis zaten minik minik tadımlar olabilir o halde artık

Ay ben 2 hafta diye okumuştum aman tanrım çok korktum şu an allah yardımcımız olsun biraz önce de ağlama krizine girdi kucağıma alıyorum yok oyun oynatıyorum yok yatağına zaten yatıramıyorum yatay pozisyona geçtiğinde ağlamaya çığlık da ekleniyor pes etmedim sallaya sallaya uyuttum ya da bayıldı yorgunluktan bilemiyorum biraz ev işlerimi yapmaya vaktim olsun yeter zaten uyuyacağı 15 dk

4. Ayda yabancılama başlıyor. Benimki önceden dururdu ama şimdi durmuyor kimse de babasında duruyor bi bende. Sevemiyoruz muhabbetine kıl oldum 3 gündür burdayım oğlum ağlayınca alıyorum diye sevemiyoruz. Sevemeyeceksek oğlumuzu evlendirip neden çocuk yaptırdık diyor. Olay kendisi ile ilgili sanırım. Ben asla vermek istemiyorum eline çünkü hem güven hem de farklı sebeplerim var çocuğumu alsın istemiyorum eline. Aslında çocuğun düzenini bozmamak lazım kalabalık sevmiyorsa çokta zorlamamak lazım çocuğu

Yaa peki kamp sandalyesi gibi dediğinizin bir markası var mı biz de bakalım portatif olması önemli çünkü
Picnic Yükselticili Mama Sandalyesi
baby plus Picnic Yükselticili Mama Sandalyesi - ebebek

Evet ben de gördüm o indirimi ama şişirilmiş fiyattan indirim yaptıklarını düşünüyorum çünkü trendyolda çok yakın fiyata satılıyor normalde de. N11e bakmamıştım bakayım. 18inde 4 aya girecek önce gittiğimiz doktor tadımlara başlayalım dedi ama o doktor başka sebeplerden içime sinmedi ben 5.ayda doktor kontrolü eşliğinde tadımlara geçmeyi düşünüyorum. Henüz sabit oturamıyor kucakta oturabiliyor ama başını sürekli dik tutamıyor su verdiğimde ağzını yüzünü ekşitti çok ilgilenmedi sanki kaşıkla azıcık daha kendini toparlasın diye düşünüyorum hata mı ediyorum acaba

Aa başladın mı? Bende başlamak istiyorum. Kilo almamaya başladı ama onun dışında yemekler dikkatini çekiyor artık sofrada kucağıma alıyorum ağzı sulanıyor resmen
İlgisi varsa ver gitsin zaten doyurmalık değil azıcık Vereceğiz şimdilik, çay kaşığının ucuyla düşün yani. Ben muzu birkaç kere silikon kaşığın ucuyla verdim sadece bugün

Normalde aileci olmayan insan ailesine tavır takındığımdan beri ailesine düşer oldu. Evet bende boşanacağım dedim ilk başta ciddiye almadı sonra da git dedi en son gerçekten gideceğim tak edecek. Yada rest çekip ailenle görüşmek istemiyorum diyeceğim

Valla aynı yatar pozisyona gelince ağlama krizine giriyor

İlgisi varsa ver gitsin zaten doyurmalık değil azıcık Vereceğiz şimdilik, çay kaşığının ucuyla düşün yani. Ben muzu birkaç kere silikon kaşığın ucuyla verdim sadece bugün
Muz ile mi başladın :) sebze yada yoğurtla başlayın diyorlar meyve ile başlarsak diğerlerini istemeyebiliyorlarmış ay dur bende başlayım az az

B Buffalosos insan bazen tükeniyor geçen bende beşiğin başında ağlama krizine girdim neden uyumuyor diye çünkü insan ruhen ve bedenen tükeniyor biraz dinlenmek istiyor. Kendini kötü hissetme zor zamanlarda olduğumuz için bu şekilde hissediyoruz. Lohusalık depresyonun da olabilirsin. Bide şöyle düşün sana destek olan bi annen var. Ona bazen ver sen dışarı çık gez alışveriş yap. Belki iyi gelir. Senin bebeğin mama alıyor başkası da besleyebilir sen kendine zaman ayır biraz.

Benim de içime sinmedi başka bir doktora daha gitmiştim ek gıda için bu ayki duruma göre başlayacağını söylemişti her halükarda temmuzda başlayacaktık biz tadım yaptırılabilir yavaştan diye düşünüyorum ebebekteki indirim için ben de öyle düşünüp almamıştım n11 fe anasayfada saat 2 de kupon olacak tüm set şeklinde istiyorsanız o tüm set 200 tl kuponla 1050 tl oluyor.aklınızda olsun nerde indirim orda biz

Aunısı benkmko

Çok iyi fiyata almışsın kaçlı set

Hiçbir zorluk böyle sonsuza dek sürmeyecek B Buffalosos bunu sen de biliyorsun sen gezerken bir müddet sonra bebeğin de sana eşlik edecek belki de en iyi gezme arkadaşın olacak suan sadece çok küçükler ve gerçekten bakımları hiç de kolay değil.İnsan kendini alıp bir rafa kaldırıyor şimdilik ama sadece şimdilik

Çok iyi fiyata almışsın kaçlı set
Üçlü ayrılmış tabağı, bardağı , önlüğü , kaşığı ,kapaklı kasesi beşli set 1050 tlye geldi aslında bana kapaklı kase falan gereksiz gelmişti daha az set alayım diyordum ama ara öğün için falan lazım olur diye düşündüm aldım o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…