2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Evet haklısın canım. Malesef nefretten öte bu duyguyu ilk defa bi insan evladına karşı yaşıyorum

Evet şuan da da emeklesin gör yürüsün gör diyorlar gene uyuyormuş kız benimki hala az uyuyor sürekli kalkıyor

Aslında daha iyi olmuyor bu seferde tuvalet eğitimi yok efendim 2 yaş sendromundaki yazın peluş kürkle gezip isilik olma garantisi. Ergen olma yolunda dikbaşlılıkları. Onlara bakınca bunlar tabi iyi günlerimiz tek çeşit besleniyor ne giydirsen giyiyo. Hoşuna gitsin gitmesin cevap veremiyo büyüdükçe derdi de büyüyo ama biz daha tolere edebilir oluyoruz bence.

Kesinlikle yenidoğan zordu. Büyüdükçe zorlaşıyor diyenler bence bebeği koyduğu yerde uyuyanlar, beslemek için zorla uyandıranlar falan ajfjkskskl

Poposu bezden çıkınca kreşe vereceğim zaten sabahtan akşama kadar kreşte eve gelecek 2,3 saatte zaten ilgileneyim kaliteli vakit geçireyim sonra yallah uykuya bu tablo kesinlikle şu andan daha kötü değil

Bi de bi güncelleme geldi sinirlenince bagırıyo.. Bi görümcem var çingene resmen.. Sanki yeniden görümcemi evimde yetiştiriyorum
Ay evlerden Irak seslerini keşfediyorlar galiba benimki de desibel yokluyor. Bağırıyor tepkimize bakıyor

Bi de bi güncelleme geldi sinirlenince bagırıyo.. Bi görümcem var çingene resmen.. Sanki yeniden görümcemi evimde yetiştiriyorum
Aaa bu çığlık bizde de geldi. Beni dövecek öyle bi sinir sjjdkskksl ne kadar aynı anda geliyo güncellemeler çok garip

Kesinlikle yenidoğan zordu. Büyüdükçe zorlaşıyor diyenler bence bebeği koyduğu yerde uyuyanlar, beslemek için zorla uyandıranlar falan ajfjkskskl
Yok onlar ne biliyor musun hani corona zamanı trenlerde direk yalayanlar vardı bulaştırmak için. İşte bu kişiler onlar aslında kafa olarak. ben lohusa sendromunu zaten dibine kadar yaşıyorum hala daha bitmedi postpartuma çevirdi biliyorsun. Yeni doğum yapmış çok kişi var çevremde onlara tek dediğim şey gittikçe daha rahat olacak. Ki gerçekten aslında öyle ilk zamanlar daha zordu benim için velevki şu an daha zor olsun bu neden bir anneye söylersin ki yani bu kafa yapısı bana normal gelmiyor hani ben psikolojik olarak bitik haldeyim karşı taraf da bitsin karşı tarafta sürüklensin hatta intihara eğilim olsun yani bu normal bir kafa değil daha zor diyenin kesinlikle tutuklanması lazım şaka değil çünkü ben kendi halimi görüyorum bazı okuduklarım beni daha da sürüklüyor gibi bu kafalar normal gelmiyor bana işte insan destek olmalı Allah’tan benim çevremde aklı yerinde bilinçli insanlar var da azıcık dayan her şey düzelecek diyorlar ki ona inandığım için de belki de gerçekten ilk zamandan daha kolay geliyor bana

Poposu bezden çıkınca kreşe vereceğim zaten sabahtan akşama kadar kreşte eve gelecek 2,3 saatte zaten ilgileneyim kaliteli vakit geçireyim sonra yallah uykuya bu tablo kesinlikle şu andan daha kötü değil
Yani şu an 7/24 bize muhtaçlar biraz büyüdüklerinde kendi kendilerine vakit geçirmeye başladıklarında kolaylaşacağıni düşünüyorum açıkçası. Tabi ki zorlanacağız ama bu kadar yapışık olmayacağımız için nefes alabileceğiz gibi geliyor.

Haklısın, bizimkide habire bu çocuk bizi sevmiyor diyo yabancilamayida gelmiyorsunuz demeye getiriyor gerçektencinnet ya. Bende vermek istemiyorum.
He zaten cocuk yapıp size sevdirmeye evlendik yarabbi yaaa...
Evde esim ben variz çocuk alışıyor yani napim her gun kalabalık yere mi sokayım çocuğu

Evet evet aynı gelmiyorsunuz bak çocuk bizi bilmiyor diyor. Çocuk ağladıkça eşime dönüp hepsi senin yüzünden gelmiyorsun diye diyor. O da kendini suçlu hissediyor.

Ay tabi kiii arkadaş edinip oyun oynayacaklar sıcak kahvemizi içip sohbet edeceğiz bol bol

Her dönemim zorluğu ayrı biraxds biz alışıyoruz bu tempoya bence ama şu aralar yenidoğan dahs iyiymiş gibi gelmeye naşladı arkamı Bile dönemiyorum yüzümü görmeyince ağlıyor ilk ay herkes yanında sonra herkes çekip gidiyor aslında inanın kapısının çalınmasına ne çok ihtiyacı var öyle doluyum ki bu dönemde insanın evine bir tas çorba verenin sevabı öok büyüktür bence hiç bir iş yapamadım her ywr dağınık kirli her odada ayrı eşya var bir gğn meme içim ağlıyor bir gün emmemekiçin şu atak haftaları ne zor ya aşırı yorgun hissediyorum yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…