- 4 Ağustos 2022
- 4.917
- 2.433
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.981
Evet haklısın canım. Malesef nefretten öte bu duyguyu ilk defa bi insan evladına karşı yaşıyorumÇok iyi anlıyorum bu nefretten öte bir duygu. Besleme uyutma neyse de altını değiştirme işini bakım vereninden başka bir kişinin yapmasına karşıyım ben. Asla kimsenin yanında da değiştirmedim annem eşim ve benim dışımda kimse değiştiremez altını. Ayrıca ne münasebet ya annesi olarak ben ordayim. Yardim istesen neyse!
Evet şuan da da emeklesin gör yürüsün gör diyorlarŞimdi de bunlar iyi günlerin daha kötüsü gelecek diyorlar hatta bu grupta bile geçenlerde okudum dedim yine ban yemeyeyimyani büyük bebeğin olup da gelip burada neden bunlar iyi günleriniz diye yazarsın ki neyse
Bence yenidoğan daha zordu çoğu kişi yenidoğan daha kolay diyebilir ama 2 saatte bir uyandığı için ölüm gibi bir şeydi şimdi en azından üç, 3,5 saate çıktı uykuları
Aynı bunu dedim aşıdan sonra. Çocuğun huyu değişti yaAllah bu 4. Ay aşılarının belasını versin mi vermesin mi bilmiyorum.. Kızın huyu değişti resmen ağlayarak uyumalar huysuzluk kucaktan inmek istememe.. 8 gün oldu hala etkisi üzerimizde
Aslında daha iyi olmuyorŞimdi de bunlar iyi günlerin daha kötüsü gelecek diyorlar hatta bu grupta bile geçenlerde okudum dedim yine ban yemeyeyimyani büyük bebeğin olup da gelip burada neden bunlar iyi günleriniz diye yazarsın ki neyse
Bence yenidoğan daha zordu çoğu kişi yenidoğan daha kolay diyebilir ama 2 saatte bir uyandığı için ölüm gibi bir şeydi şimdi en azından üç, 3,5 saate çıktı uykuları
Kesinlikle yenidoğan zordu. Büyüdükçe zorlaşıyor diyenler bence bebeği koyduğu yerde uyuyanlar, beslemek için zorla uyandıranlar falan ajfjksksklŞimdi de bunlar iyi günlerin daha kötüsü gelecek diyorlar hatta bu grupta bile geçenlerde okudum dedim yine ban yemeyeyimyani büyük bebeğin olup da gelip burada neden bunlar iyi günleriniz diye yazarsın ki neyse
Poposu bezden çıkınca kreşe vereceğim zaten sabahtan akşama kadar kreşte eve gelecek 2,3 saatte zaten ilgileneyim kaliteli vakit geçireyim sonra yallah uykuya bu tablo kesinlikle şu andan daha kötü değilAslında daha iyi olmuyorbu seferde tuvalet eğitimi yok efendim 2 yaş sendromundaki yazın peluş kürkle gezip isilik olma garantisi. Ergen olma yolunda dikbaşlılıkları. Onlara bakınca bunlar tabi iyi günlerimiz tek çeşit besleniyor ne giydirsen giyiyo. Hoşuna gitsin gitmesin cevap veremiyo büyüdükçe derdi de büyüyo ama biz daha tolere edebilir oluyoruz bence.
Ay evlerden IrakBi de bi güncelleme geldi sinirlenince bagırıyo.. Bi görümcem var çingene resmen.. Sanki yeniden görümcemi evimde yetiştiriyorum
Aaa bu çığlık bizde de geldi. Beni dövecek öyle bi sinir sjjdkskksl ne kadar aynı anda geliyo güncellemeler çok garipBi de bi güncelleme geldi sinirlenince bagırıyo.. Bi görümcem var çingene resmen.. Sanki yeniden görümcemi evimde yetiştiriyorum
Yok onlar ne biliyor musun hani corona zamanı trenlerde direk yalayanlar vardı bulaştırmak için. İşte bu kişiler onlar aslında kafa olarak. ben lohusa sendromunu zaten dibine kadar yaşıyorum hala daha bitmedi postpartuma çevirdi biliyorsun. Yeni doğum yapmış çok kişi var çevremde onlara tek dediğim şey gittikçe daha rahat olacak. Ki gerçekten aslında öyle ilk zamanlar daha zordu benim için velevki şu an daha zor olsun bu neden bir anneye söylersin ki yani bu kafa yapısı bana normal gelmiyor hani ben psikolojik olarak bitik haldeyim karşı taraf da bitsin karşı tarafta sürüklensin hatta intihara eğilim olsun yani bu normal bir kafa değil daha zor diyenin kesinlikle tutuklanması lazım şaka değil çünkü ben kendi halimi görüyorum bazı okuduklarım beni daha da sürüklüyor gibi bu kafalar normal gelmiyor bana işte insan destek olmalı Allah’tan benim çevremde aklı yerinde bilinçli insanlar var da azıcık dayan her şey düzelecek diyorlar ki ona inandığım için de belki de gerçekten ilk zamandan daha kolay geliyor banaKesinlikle yenidoğan zordu. Büyüdükçe zorlaşıyor diyenler bence bebeği koyduğu yerde uyuyanlar, beslemek için zorla uyandıranlar falan ajfjkskskl
Yani şu an 7/24 bize muhtaçlar biraz büyüdüklerinde kendi kendilerine vakit geçirmeye başladıklarında kolaylaşacağıni düşünüyorum açıkçası. Tabi ki zorlanacağız ama bu kadar yapışık olmayacağımız için nefes alabileceğiz gibi geliyor.Poposu bezden çıkınca kreşe vereceğim zaten sabahtan akşama kadar kreşte eve gelecek 2,3 saatte zaten ilgileneyim kaliteli vakit geçireyim sonra yallah uykuya bu tablo kesinlikle şu andan daha kötü değil
Haklısın, bizimkide habire bu çocuk bizi sevmiyor diyo yabancilamayida gelmiyorsunuz demeye getiriyor gerçektencinnet ya. Bende vermek istemiyorum.4. Ayda yabancılama başlıyor. Benimki önceden dururdu ama şimdi durmuyor kimse de babasında duruyor bi bende. Sevemiyoruz muhabbetine kıl oldum 3 gündür burdayım oğlum ağlayınca alıyorum diye sevemiyoruz. Sevemeyeceksek oğlumuzu evlendirip neden çocuk yaptırdık diyor. Olay kendisi ile ilgili sanırım. Ben asla vermek istemiyorum eline çünkü hem güven hem de farklı sebeplerim var çocuğumu alsın istemiyorum eline. Aslında çocuğun düzenini bozmamak lazım kalabalık sevmiyorsa çokta zorlamamak lazım çocuğu
Evet evet aynı gelmiyorsunuz bak çocuk bizi bilmiyor diyor. Çocuk ağladıkça eşime dönüp hepsi senin yüzünden gelmiyorsun diye diyor. O da kendini suçlu hissediyor.Haklısın, bizimkide habire bu çocuk bizi sevmiyor diyo yabancilamayida gelmiyorsunuz demeye getiriyor gerçektencinnet ya. Bende vermek istemiyorum.
He zaten cocuk yapıp size sevdirmeye evlendik yarabbi yaaa...
Evde esim ben variz çocuk alışıyor yani napim her gun kalabalık yere mi sokayım çocuğu
Ay tabi kiii arkadaş edinip oyun oynayacaklar sıcak kahvemizi içip sohbet edeceğiz bol bolYani şu an 7/24 bize muhtaçlar biraz büyüdüklerinde kendi kendilerine vakit geçirmeye başladıklarında kolaylaşacağıni düşünüyorum açıkçası. Tabi ki zorlanacağız ama bu kadar yapışık olmayacağımız için nefes alabileceğiz gibi geliyor.
Ay tabi kiii arkadaş edinip oyun oynayacaklar sıcak kahvemizi içip sohbet edeceğiz bol bol
Ben de istemiyorum yarın yapılacaktı bayramdan sonra yapalım diyeceğim çünkü bayramı huysuzlukla geçecek biliyorum.Evet bizimde ilk doz çok kötüydü 2. Dozu yaptırmak istemiyorum o derece
Bizim ebe bayramdan sonraya verdi tarih acidi herhalde halimeBen de istemiyorum yarın yapılacaktı bayramdan sonra yapalım diyeceğim çünkü bayramı huysuzlukla geçecek biliyorum.
Her dönemim zorluğu ayrı biraxds biz alışıyoruz bu tempoya bence ama şu aralar yenidoğan dahs iyiymiş gibi gelmeye naşladı arkamı Bile dönemiyorum yüzümü görmeyince ağlıyor ilk ay herkes yanında sonra herkes çekip gidiyor aslında inanın kapısının çalınmasına ne çok ihtiyacı var öyle doluyum ki bu dönemde insanın evine bir tas çorba verenin sevabı öok büyüktür bence hiç bir iş yapamadım her ywr dağınık kirli her odada ayrı eşya var bir gğn meme içim ağlıyor bir gün emmemekiçin şu atak haftaları ne zor ya aşırı yorgun hissediyorum yalnız değilsinŞimdi de bunlar iyi günlerin daha kötüsü gelecek diyorlar hatta bu grupta bile geçenlerde okudum dedim yine ban yemeyeyimyani büyük bebeğin olup da gelip burada neden bunlar iyi günleriniz diye yazarsın ki neyse
Düşünceli biriymis benceBizim ebe bayramdan sonraya verdi tarih acidi herhalde halime