2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar ek gıda için alışveriş yapanlar var mı ? Neler aldınız ? Mama sandalyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz ? konuşulmadı diye hatırlıyorum hem birbirimize fikir olur
Cam rende alacağım mutlaka lazım oluyor. Daha erken ama mama sandalyesi kesinlikle alicam. Ben oğlum da büyük olanda Chicco kullanmıştım geniş ayaklı tepsili olan arkası kademeli vs çok sağlam yer kaplıyor ama yine ona benzer alırım su portatif olanlar çok içime sinmiyor küçükken evet ama büyüdükleri zaman yetersiz gibi geliyor kullanımı

Ben oğlumda hata yaptım şuan yemek seciyor bilinçli ilerlememisim demek ki. Yaşımda küçüktü. Osman hoca ve benim doktorumun soyledigi şu katı gıdaya başlangıç ta bebeğin desteksiz (cansız) oturabilmesi özellikle başını dik tutması. Sonuçta boğaz boyun kısmı önemli elleri ile birşeyleri kavraya bilmesi öncelikli dedim o yüzden biz 6. Ayda baslicaz. Sonrasin da tadimlar şekeri az olan tercihen yoğurt sebze grubu ile sonra mevsim meyvesi olarak devam edilmeli 3 gün kuralı sadece alerjik duruma göre değil bağırsakta emilim alışma düzen sağlamak için de önemli zaten sonra dan 2 besini karistirarak sonra 3 besin karisimi öğünler ile devam ediyor. Mesela yoğurt sebze meyve kısımları ilerledi ki bu süreç tadimlar 2 aya yakın sürüyor sonra günlük 1 öğünde 6 tatlı kaşığı 30 ml olacak şekilde verildi devam edildi yogurtla muzu karistirip verilebilir böyle çeşit saglanabilir. Umarım bunda başarırım.

Muz ile mi başladın :) sebze yada yoğurtla başlayın diyorlar meyve ile başlarsak diğerlerini istemeyebiliyorlarmış ay dur bende başlayım az az
Ya şu anki mevsim sebzeleri ile çok başlamak istemedim kış olsa belki mevsim sebzeleri ile başlardım. Yoğurdu da henüz kendim yapmaya başlamadım bir de çekindim açıkçası daha önce bir alerji şüphesi olmuştu ama sonra değil dediler, o açıdan süt ürünü vermeyi beşinci aya altıncı aya bırakabilirim

Cam rende alacağım buharlı pişirici alacağım.Minik tencere almak istiyorum bir de ek gıda için ben de

Kızlar sağolun hepiniz destek mesajı yazmışsınız iyi ki varsınız
Yalnız değilim biliyorum çoğumuzun hissettiği şeyler..
Ama gerçekten de çocuklu hayat bana göre değilmiş
Tabi ki çok seviyorum yani o sevgi otomatik resmen zaten içten o sevgi gelmese koy kapıya cidden dayanılmayacak dereceye geliyor ama ağlama krizine girdiğimde bile hava sıcak gidip onun ensesine üflüyorum terlemesin diye annelik öyle bişey işte ne yazık ki
Yani seviyorum çok seviyorum yoksa mümkün değil. Böyle gelip gidiyor bir an oluyor annemmmm iyi ki doğurdum mis kokuuu diyorum bir gün keşke yapmasaydım diyorum ama yüzüne değil tabi asla her zaman ona iyi ki yaptım diyorum travma olmasın diye

Tam özetlemişsin işte bak. Bi iyi ki doğurmuşum diyorsun bir bunalıp of diyorsun, hepimiz öyle, öyle ya da böyle bir şekilde büyüyecekler işte sağlıklı olsunlar biz de sağlıklı olalım da gerçekten yıllar çok hızlı geçiyor

Gün içinde bir rutinimiz oturdu iyi kötü çok şükür. Gündüz kucaktan başka yerde uyumuyor max yarım saat o uykular da kalitesiz oluyor haliyle. Hava çok sıcak dışarı çıkamıyorum evde hapis resmen o da bebisimi ekstra geriyor farkındayım. Tavsiyeler için teşekkürler hepsi çok kıymetli insallah sancısız geçer tüm ataklarımız

Şubat 2025 anneleri grubuna bakıyorum o dönemleri nasıl özlemişim her şey toz pembeydi çok güzeldi çok heyecanlıydı
Ay bulantıydı ay belirtilerdi tek derdim midem bulanıyordu gerçi yaşarken çok zordu ya o ana gidince de bir an önce doğsun diyordum her an zor
Dün 4. Ay aşılarını oldu bir de
Atak zamanı tam bir hafta önden başlar mı bilmiyorum huy değiştirdi gece kalkıp oynamak istiyor normalde asla yapmazdı uykuları kaçtı iyice
Demiz başladık sipfer mi ne kusuyor içince sevmiyor

İkinci dediğini yap bence kendini de cezalandırma kocani al çık o cehennemden. Bosansan o da mutlu olmayacak yazık adama da

Kızlar bebişlerin oturma durumları sizlerde be durumda
Osman hocayı da dinleyerek kucağımda oturtuyorum kısa süreli, ben oturtmasam bile emerken memeyi bırakıp kalkmaya çalışıyo, yere koyuyorum yerden kafasını kaldırıp doğrulmaya çalışıyor, zaten artık yatmayı sevmiyor kucakta dik bi şekilde dolanıyoruz tüm gün ya da bebek arabasında bu hafta 4.ay kontrolüne gideceğim kendi doktorumuza da sorcam oturma işini

Osman hoca kim arkadaşlar ben kaçırmışım ben de takip edeyim

Aaaaah keşke 2 hafta olsaaaa kriz gelince asla sakinleşmiyor gerçekten. Ağlarken bayılıyorlar bence, büyüdüğünde uyumak için ağlayacaksın ama uyutmayacaklar kızım yat uyu işte hayat zor diyorum hep

Bıkmıştır adam
Ama o da tamamen masum değildir, yıllarca o kadina maruz kalmış illa huyundan suyundan almıştır
Demişsiniz ya kucağına alsın istemiyorum. Aynı şeyleri hissediyorum dokunsunlar istemiyorum çocuğuma

Kucağımda koltuğun köşesinde oturuyor bayadir 2. Ayda kalkmaya çalışıyordu yattığı yerden. Şimdi de ayağa kalkmaya çalışıyor.
Ya bizimki de bu ara kucağımdan aşağı inecek gibi kaymaya çalışıyor snfjjdkkd nereye diyorum emeklemiyosun yürümüyorsun yere inip ne yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…