- 19 Mayıs 2024
- 1.901
- 1.253
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #60.001
Aşıdan olduğunu sanmıyorum ya atak haftalarındayızAllah bu 4. Ay aşılarının belasını versin mi vermesin mi bilmiyorum.. Kızın huyu değişti resmen ağlayarak uyumalar huysuzluk kucaktan inmek istememe.. 8 gün oldu hala etkisi üzerimizde
Kreş zamanı gelince çok rahat olcak hepimiz içinHer dönemim zorluğu ayrı biraxds biz alışıyoruz bu tempoya bence ama şu aralar yenidoğan dahs iyiymiş gibi gelmeye naşladı arkamı Bile dönemiyorum yüzümü görmeyince ağlıyor ilk ay herkes yanında sonra herkes çekip gidiyor aslında inanın kapısının çalınmasına ne çok ihtiyacı var öyle doluyum ki bu dönemde insanın evine bir tas çorba verenin sevabı öok büyüktür bence hiç bir iş yapamadım her ywr dağınık kirli her odada ayrı eşya var bir gğn meme içim ağlıyor bir gün emmemekiçin şu atak haftaları ne zor ya aşırı yorgun hissediyorum yalnız değilsin
Özlerim ben oğlumuKreş zamanı gelince çok rahat olcak hepimiz için
Valla burdaki yorumları gördükçe aşıyı yaptırmasam mı diye düşünüyorum. Zaten aşılara karşı hep bi mesafeliyim şu anki huysuzluğunun arttığını düşünmek bişe istemiyorum.Aynı bunu dedim aşıdan sonra. Çocuğun huyu değişti ya
Benimki emzik almıyor ya onlarca emzik var evde diliyle itiyo ağzında gezdiriyoDısarı çıktık hava aldık merakındsn oldu etrafı sureklı bakıldı agzında emzık tabıkadıhı bırı sevmeye kalktı wgladı dudak buktu
Hazır ek gıdaya yaklaşmışken emziği çok hafif reçele bandırıp agzına koyarsan emziği alır bnceBenimki emzik almıyor ya onlarca emzik var evde diliyle itiyo ağzında gezdiriyo
Hoş geldin canım yeni girdim dönmene çok sevindim. Daha iyisindir umarımKreş zamanı gelince çok rahat olcak hepimiz için
Baya geçe önermiş rota 2. Dozu 5. Ayda yapacağım Menenjit i de Osman hoca 5. Ayda demiş ilk dozu aynı zamana denk gelince birşey olur mu diyordum ben de geç mi yaptırsam kafam çok karıştıBiz menenjit aşısını 13 ayda yaptıracağız doktorlar öyle önerdi bize geçmiş olsun canım
Daha çok üniversite zamanı gibi geliyor banaKreş zamanı gelince çok rahat olcak hepimiz için
Dğier aşılarında yptrdn mı? Hangleri yaptıracaksan ?? Pralı olması çok saçmaRotadan sonra emmedı
Üni zamanı daha fena benden hiç kurtulamazDaha çok üniversite zamanı gibi geliyor bana
ifşa olmuşuz
Bu aralar kocalarla bizAllah affetsin çok güldüm
Uykuya geçiş zor ve ağlayaraktı hep. Sonra biraz geçti rahatladım dedim üstüne 4. Ay aşısı ile çocuk yine uykuya zor geçiyor. Sizin nasıl oldu?A Alliswell23 sizin meme reddi olduğu dönemler gece uykusu çok bozuldu mu
Aa benimde çiğniyor tüm markaları denedim 9 tane emzik aldık yok almıyorBenimki emzik almıyor ya onlarca emzik var evde diliyle itiyo ağzında gezdiriyo
Reçel zarar vermez mi sonuçta şekerliHazır ek gıdaya yaklaşmışken emziği çok hafif reçele bandırıp agzına koyarsan emziği alır bnce