2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Benomkıde ıcıyor verınce sonra aglıyır ver dıye geçen kayısı yiyorum kucagımda agzını kuş gıbı acıyor kayısı doğru verdım si jop jop agzından cekınce bagırıyor elı yüzü her yerı battı ama çok mutluydu sankı ben km ek gıda başlamam lazım gıbı sadece mama ama kg alımı ıyı maşallah yedıgı mama yarıyor sukur

Bizde öyleyiz hatta kırmızı meyveleri görünce deliriyıt karpuz kiraz biraz ağzına sürüyorum bir daha ki ay bende başlayacağım hevesinin kırılmasını istemiyorum ayrıca kuzenim yurt dışında 4.5 ay başladılar

Ben bugün muz tadımıyla başladım azıcık verdim ama devam ederim inşallah bundan sonra tadımlara

Evet hevesi olan bebeğin iştahını kırmadan başlamak gerektiğini düşünüyorum ben de

Sen caresiz kaldigini düşündügün icn o besigi tekmeledin cunkü ne yaparsak yapalim bazen susturamiyoruz. Yalniz degilsin ben de yastiklari yerlere attim dün birak aglasin 2 dk uzaklas baska odaya gec tahammul edemeyince. Evde biri varsa 10dk kadar uzaklas o kisi ilgilensin. Bi arkadas rutinden bahsetmis rutin olusturmak cok iyi geldi benim bebege. Her gün ayni saatte cikar disarda susuyorlar. Dolan carsida deniz kiyisinda sana da iyi gelir. Aksam uykuya yatirmadan banyo masaj karanlikta ayni ninniyi söyle bebek bir gun olmaz 2. olmaz 3.günde alisir uyur sen de az nefes alirsin. Ailen ayni sehirdeyse günde birkac saat destek iste. Ben insandan kaciyordum arkadaslar gelsin istiyordu bahane buluyordum sonra direncimi.

Aay şanslısın yine demekki bebek duruyo sensiz..
ben gecen pazar cinnet geçirdim resmen..
Öğleden sonra 3te gittik çocuk perişan oldu uyuyamadı 8de 30 dk uyudu oda sokakta gece 11de geldik eve çocuk bayıldı resmen ,
Kaynanamda millet alıyor aglatip aglatip getiriyor resmen sıcaktan piştik iğrençti.. Bide ben buna bakamıyorum ağlıyo ooo, sevemiyoruzzzzzz diyip duruyo.
Ben uyucam vs. Hayall yani
Tuvalete gidemiyorum hemen arkadan çığlık çığlığa ağlıyor bu ara yabancılamaya başladı
Koltukta uyuyaksa hic bakarım demesin
Hepsi alem. Yaa

Kiwi mama sandalyesi daha önce kullanan ya da almayı düşünen var mı
Kiwi mama sandalyesi daha önce kullanan ya da almayı düşünen var mı
Ben aldım canım yeni geldi geçen gün, şu an ikinci kademesinde kullanıyorum hafif yatar pozisyonda bence gayet güzel. Aşırı aşırı kaliteli değil ama normal yani diğerlerini bilmediğim için tam yorum yapamayacağım. Epey bir iş görür 1 2 gündür mutfakta iş yaparken ona koyuyorum ana kucağı yerine en azından bi 10 15 dakika duruyor. Yarınki tadımnı belki onda yaptırırım daha iyi yorumlamış oluruz

Ay çok sevinirim tekrar yazarsanız ben de sanırım kiwi alacağım en azından diğer sabdalyelere göre daha çok fonksiyonlu gibi geldi bana.

Çok zor vallahi. Benim eşimde yıllarca kendine değil onlara harcamış. Hatta askere giderken birikimini bunlara bırakmış gelince hepsini harcadıklarını görmüş. Biz evlenirken herşeyi eşim yaptı koltuk takımını biz öderiz dediler aylar geçmiş ödememişler aradılar mağazadan eşimi eşim ödedi gene. Doğum yapınca biz ödeyelim doğum parasını dediler neyse ödediler aradan bi kaç gün geçti eşimden para istediler. Sözde doğum paramı ödediler ama geri aldılar onu da. Kaynanamın inanılmaz psikolojisi bozuk ama sanki karşı tarafın bozukmuş gibi insanı manipule eder. Nişanlı iken bana bağırdı bende eşime söylemeye gidiyordum tam ben giderken bayılma numarası yapıp tüm dikkati üzerine çekti ben söylemeyim diye. Oğullarının hayatını mahfediyorlar umrunda bile değil ama. Artık içim kaldırmıyor ruh hastası gibi benim evimin içindeki herşeyin aynısını alıyor. Eşimde bunları bana gülerek söylüyor hiç mi farkında değilsin bu saçmalığın. Bugün gidecez dedim diye gene kendini acındırıyor eşime. Kayınbabamı sevdiğimizi bildiği için onu öne sürüyor daha bebeğe doyamadı diyor artık çıldırmak üzereyim bu ruh hastası ile hayatımın kalanını nasıl geçireceğim

Kızlar ek gıda için alışveriş yapanlar var mı ? Neler aldınız ? Mama sandalyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz ? konuşulmadı diye hatırlıyorum hem birbirimize fikir olur
Ben Ikea antilop kullanacağım bir de portatif kamp sandalyesi hibi olan mama sandalyeleri var ondan almayı düşünüyorum hem yanımızda kolayca taşınır daha hijyenik olur gibi .Mama kabı olarak da bana tupperdan bir arkadaşım setini hediye getirdi çok hoşuma gitti ayrıyetten meleni Baby kabından ve bardağından almayı düşünüyorum

Oioiler gibi kaliteli gayet arkadaşım çok memnun hem de ona nazaran daha uygun

Evlenmeden ailenin içine tam girmeden bilemiyosun malesef nasıl insanlarla muhatap olduğunu. İnsanın gözünü öyle bi boyuyolar ki dünya iyisi zannediyosun. Ay keşke benimki de maddi bişeyler yapsaydı şimdiye kadar bi tek oğluma üç beş şey getirdi o kadar ben asla hayrını görmedim. Ne yazık ki iş eşinde bitiyor. Ben yerinde olsam rest çekerdim ki daha önce çektim eşim blöf zannetti iyi yarın git adliyeye falan dedi tamam dedim baktı ciddiyim anası yüzünden yuvasından olacağını anladı tavrını değiştirdi hem bana hem annesine karşı. Dilerim sizin eşiniz de olayların farkına varır

Bilmiyorum ama kayınbabam sessiz kalıyor çok iyi beyefendi bi insan bazen şaşıyorum böyle biri ile ömrünü nasıl geçirmiş diye hatta diyorum ki acaba onda da mı var birşeyler ben anlamıyorum belki de diyorum.

Ağlamasını hep bir sebebe bağlıyorlar oysaki hiç bir sebep yok bazen. O kadar çok ağlayınca bi ara eşim gelmiş diyor ki bir yerimi çıktı acaba kolu bacağına bişey mi oldu diyor

Yaa peki kamp sandalyesi gibi dediğinizin bir markası var mı biz de bakalım portatif olması önemli çünkü

Ben bugün muz tadımıyla başladım azıcık verdim ama devam ederim inşallah bundan sonra tadımlara
Aa başladın mı? Bende başlamak istiyorum. Kilo almamaya başladı ama onun dışında yemekler dikkatini çekiyor artık sofrada kucağıma alıyorum ağzı sulanıyor resmen

Ben ek gıda silikon vakumlu set olanlardan aldım.Ebebekte geçen hafta indirim vardı almadım çünkü internette daha uygun fiyata bulurum ben kesin dedim. Oioi marka aldım.Almak isteyen varsa n11 de her gün belirli saatlerde ana sayfada kupon oluyor kuponla çok daha uygun fiyata geliyor.Ben o şekilde aldım ebebekten de çok daha uyguna denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…