2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Yani bizim doktor kestik diye kızdı fakat özel bı sebebi yok anne karnı saçı böyle pamuk gibi saçlar dursun isteriz sonra sert saçlar cikicak dedi. Bizim çok düzensiz döküldü şekilsizdi baya şimdi iyi banyo kolay oluyor hafif konak vardı oda azaldı.

Oğlum Doğduğundan beri böyle anlattığınız gibi illa elleri dışarıda olacak eller hep suratta
Uyuduktan sonra ellerini yavaşça örtünün altına sokuyorum bazen uyandırmasın kendini diye başka da çözüm bulamadım

Bizimkide baya şekilsiz duruyor dökülen döküle

17 şubat 2024 de 36 haftalık doğduk takibimiz bir ay geriden gidiyor aranızda prematüre bebeği olan var mı
3. Ay kontrolünde 57 cm 5000 gram çıktı doktor yeterli dedi ama için hiç rahat değil daha fazla alsın istiyorum

kızlar iş görememezlik doğumdan 1 ay sonra yattı şimdi sgk yeninden para yatıracakmış 2 taksit şeklimde mi ödeme aldınız bir de doğum parası nereye yatıyor herkese verilen

Umarım tez zamanda atlatırsınız. Sizi hangi his bu depresyona sürükledi? Sevdiğiniz insanları görmek belki iyi gelebilirdi. Kocanız ondan öyle demiş olabilir mi?

Cahil cühelaya laf anlatmak çok zor ya.

Canım 36 kötü bır hafta degıl bızde 37 de doğduk küvezde alınma ıhtımalı vardı çok şükür olmadı kaç kg doğdu iyi maşallah tek anne sütü mu

Öyledir muhakkak ama bir tarafı terliyor bir tarafı üşüyor ilginç
Sanırım minnak vücutları denge kurmaya çalışıyor. Benim kızım da öyle kafası çok terliyor bacaklar buz gibi
Merhaba kızlar, oğlum bugün 4.ay aşılarını oldu. Daha önceki aşılarda sorun olmamıştı. Sabahtan beri çok huzursuz rahat uyuyamıyor. Sanki inliyor bazen Sizde de oldu mu? Ne zaman geçti?
Cuma olacağız. 2. Ay aşılarının aynısı değil mi? Onda hafif ateş olmuştu

kızlar iş görememezlik doğumdan 1 ay sonra yattı şimdi sgk yeninden para yatıracakmış 2 taksit şeklimde mi ödeme aldınız bir de doğum parası nereye yatıyor herkese verilen
Benim şirketim 4 taksit şeklinde işledi her ay maaş alır gibi aldım. 857 lira emzirme ödeneğini diyorsanız o da e devletteki bağlı olan banka hesabıma yattı doğumdan birkaç gün sonra

Mama veren anneler lütfen cevap verir misiniz. Kaç saatte bir kaç ölçü birde içme isteği nasıl. Tecrübeli anneyim a tedirginlik hep toy. Gecicek biliyorum ama takıntılıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…