- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.121
Tüm tembeller bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet valla aşırı zor ayarlayamadım bi türlü sürekli çocuğu kontrol etmekten uyuyamadım daAy cok zormuş ya ac kapa üşür mu terler Mi sabahtan beri uğraştırıyorm
Ay evet aşırı sıcak bizde eşimin köyüne geldik evimize yakın bir köy ne güzel burası serin esiyorKımse klima varsa gelıp yayılacaö kaç kere üst değiştirdim hem oglanı hem kendımı çok fena yızz
Anladım canım her dönemin guncellemesi gelecek deseneSu an 4 ayı tamamladık aralarda iyiydik yani bu tsrihten 2.hafta kadar sonra geçti kendi kendine oyunlar oynadı büyüdü masallah ama bı ara uykuları çok kötü oldu yaklasik 3 hafta önce saat başı ayaktaydik 1 buçuk hafta sürdü o da geçti derken smdi herşeyi farkediyo gözünün önünden ayrilmazsam kendi oynuyo ama göremezse gene ağlıyo bide kucak geri geldi sıcaklardan da uyuyamıyor yapışık geziyoruz canım
Aynı bende uyku falan yok kışın ne iyiydi kısa kollu zıbın giydirdim ama kolları hep soğuktu gece üşüyor mu anlamıyorun sırtı kafası hep terliyor örtü örtüyorum ama ayağıyla itiyorEvet valla aşırı zor ayarlayamadım bi türlü sürekli çocuğu kontrol etmekten uyuyamadım da
Terlemek vücudun kendini soğutma sistemiymiş. Vücut aşırı ısındığı için terle kendini soğutmaya çalışıyormuşAynı bende uyku falan yok kışın ne iyiydi kısa kollu zıbın giydirdim ama kolları hep soğuktu gece üşüyor mu anlamıyorun sırtı kafası hep terliyor örtü örtüyorum ama ayağıyla itiyor
Ben direk arıtmadan veriyorum açıkcasıBizim doktor bu ay meyve sebze sularıyla çay kaşığı kadar tadimlara başlatacak. Su için ne dediğini hatırlamıyorum sadece geceleri mama veriyorum ben onun dışında anne sütü alıyor. Ama çok şaplaniyor hava 38 derece. Bir de nasıl su vermek lazım arıtıcıdan alıp kaynatıp soğutmak mı lazim yoksa direk arıtıcıdan verebilir miyiz acaba? Bazen bazı konularda o kadar cahilim ki bu bilgisizliğimden çok utanıyorum
Dr.osman gönülal çocuklarınıza serin su verin diyor zaten bir videosundaSu için de dediğiniz gibi yapacagim çay kaşığıyla deneyim bakalım (cesaretim gelirse) içeçek mi
Kendi ekseninde dönüyor totosuyla ama yüzüstü döneyim aman efendim yan dönerek değişik hareketlerle kadın anamı sevindireyim demek yok bazı bebekler donmeden emeklemeye geçiyormuş öyle mi olacak ki
Çok tesekkür ederim Allahım korusun evlatlarımızı. Ya evet öylee cok az kaldı su gibi geçiyor derlerdi gerçekten öyleymişOo sizin doğum gününe az kalmış maşallahsağlıklı yaşları olsun şimdiden İzmir sıcağıda öyle ama ilk doğum gününe değerdi
Öyledir muhakkak ama bir tarafı terliyor bir tarafı üşüyor ilginçTerlemek vücudun kendini soğutma sistemiymiş. Vücut aşırı ısındığı için terle kendini soğutmaya çalışıyormuş
Yemek ne yaaa amannnn vallaYemek sorunu başladı aman yaaa
Sorma biz 1 kere yaşadık sonra saçını kesti zaten babası. Eliyle kendi saçını çekip durdu sonra da ağladı bilinçsiz sebebi yok reflex benceBizimki saçını çekmeye başladı bu aralar niye yapıyor acaba
Sıcaklar başladı ya mama istemiyo diliyle itiyo. Biberonun içini isiriyo eşek. Kilo az aldılar derken bu havalar daha sakat ya sıcak yememek kilo kaybı bile olur Allah korusun yaaaPoffff offffff
Benımkode cekıyorBizimki saçını çekmeye başladı bu aralar niye yapıyor acaba
Biz cuma olucaz korkuyorum.Merhaba kızlar, oğlum bugün 4.ay aşılarını oldu. Daha önceki aşılarda sorun olmamıştı. Sabahtan beri çok huzursuz rahat uyuyamıyor. Sanki inliyor bazen Sizde de oldu mu? Ne zaman geçti?
Bende saçlarını kesmek istiyorum zaten dökülüyor her yer saç bir de çok ince fark etmiyorum ellerine falan yapışıyor elleri hep ağzında zaten ama bırakmıyorlar 1 yaşından önce kesilmez miş bebeğin saçı ne alakaysaSorma biz 1 kere yaşadık sonra saçını kesti zaten babası. Eliyle kendi saçını çekip durdu sonra da ağladı bilinçsiz sebebi yok reflex bence