- 27 Nisan 2023
- 571
- 643
- 29
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.161
Bizimkinde de ateş oldu baya da yükseldi 38.7 ölçtüm en yüksek ve huysuzlık vardı hemen ilaç verdim bi de sirkeli su ile sildim vücudu sonra düşmeye başladı ama huysuzluk 3 gündür devamMerhaba kızlar, oğlum bugün 4.ay aşılarını oldu. Daha önceki aşılarda sorun olmamıştı. Sabahtan beri çok huzursuz rahat uyuyamıyor. Sanki inliyor bazenSizde de oldu mu? Ne zaman geçti?
Mesefemı koydum canım kımse gelıp gıtmıyor epeydır kendı halımızdeyız sessız sakinÜzmeyin kendinizi bunu çok kez duymuşsunuzdur eminim ama bende yaşadım ki hormonların başıma vurması sebepliydiufak tefek şeylerdi benim yaşadıklarım. Şimdi dönüp baktığımda zamanımı harcadığıma ve düşündüğüme bile değmezmiş diyorum.
2 saatte bır 105 canım zaten 1.5 saat doldu mu baslıyor ağlamaya 105 mm suya 3.5 ölçek aptamıl canmMama veren anneler lütfen cevap verir misiniz. Kaç saatte bir kaç ölçü birde içme isteği nasıl. Tecrübeli anneyim a tedirginlik hep toy. Gecicek biliyorum ama takıntılıyim
Canım çok cıkmos ya sureklı ölç çalma listesi 2 cc şırıngayla verın demıstı doktor doktor bebeklerde 38 gecmesını ıstemıyor ıyıdır düşmüştürBizimkinde de ateş oldu baya da yükseldi 38.7 ölçtüm en yüksek ve huysuzlık vardı hemen ilaç verdim bi de sirkeli su ile sildim vücudu sonra düşmeye başladı ama huysuzluk 3 gündür devam
sirkeli suya çok tehlikeli deniyordu bir bakın isterseniz gecici düşürüp bir anda çıkartıyormuşBizimkinde de ateş oldu baya da yükseldi 38.7 ölçtüm en yüksek ve huysuzlık vardı hemen ilaç verdim bi de sirkeli su ile sildim vücudu sonra düşmeye başladı ama huysuzluk 3 gündür devam
Çok rahatım eşşek olan onlar laftan anlamıyor bıraktım kendi hallerinr hesabım dıger tataftaMesefemı koydum canım kımse gelıp gıtmıyor epeydır kendı halımızdeyız sessız sakin
Bende öyle duymuştum ılık duş bencesirkeli suya çok tehlikeli deniyordu bir bakın isterseniz gecici düşürüp bir anda çıkartıyormuş
Ayy çok dikkat edin benim kızımda sağ mememi doğru düzgün emmedi süt vardı ama rahatsız etmiyordu bende biter gider sandım. 1 hafta önce farkettim yumru olmuş içinde çok fena ağırmaya başladı. Antibiyotikle geçti anca ağrısı. Ultrasonla baktılar iltihap dolmuş içi hepAyyyy sağ sureklı benıde ateş basıyor ama benım bevel emmmıyor ssgmıuorum artık moralım bozzıluyır ama sıkınca bunu süt damlıyor
Kaç kilo doğmuştu?17 şubat 2024 de 36 haftalık doğduk takibimiz bir ay geriden gidiyor aranızda prematüre bebeği olan var mı
3. Ay kontrolünde 57 cm 5000 gram çıktı doktor yeterli dedi ama için hiç rahat değil daha fazla alsın istiyorum
Ah inşallah inşallah. O kadar berbat şeyler yaşattılar ki bana hiç bir zaman unutmayacağım. Allah'a havale ediyorum umarım bedelini öderlerGerçekten öyleler birkaç mesajınızı okudum da. Benim oğlum 10 aylık o yüzden empati yapabiliyorum. Lohusa kadınları üzenlerin bence yatacak yeri yok.
Ay benim bebişimin de kafasının arkası kel kaldı diğer yerlerinde var şekilsiz bişeyler olmuş eşim kazıtalım diyor ben istemiyorumBenımkıde döküldü sıpanın bır degısk çok saclıydı benkmko dogdıgunda bır kısmı kel bırkısnk dokuk
Yok ya brbrk saçları dahaAy benim bebişimin de kafasının arkası kel kaldı diğer yerlerinde var şekilsiz bişeyler olmuş eşim kazıtalım diyor ben istemiyorum
Ay benim bebişimin de kafasının arkası kel kaldı diğer yerlerinde var şekilsiz bişeyler olmuş eşim kazıtalım diyor ben istemiyorumBenımkıde döküldü sıpanın bır degısk çok saclıydı benkmko dogdıgunda bır kısmı kel bırkısnk dokuk
Evde gül suyu varsa biraz sulandırıp gül suyu ile silin. Araştırın isterseniz ateş düşürmede etkili.Bizimkinde de ateş oldu baya da yükseldi 38.7 ölçtüm en yüksek ve huysuzlık vardı hemen ilaç verdim bi de sirkeli su ile sildim vücudu sonra düşmeye başladı ama huysuzluk 3 gündür devam
İnşallah canım aynen öyle geçti bugünSıfa olsun inş pazartesı benımkı oldu o gün huzursuzdu atesı yoktu ama vara yoka bagırıyıedu
Teşekkür ederim zaten hava sıcak kısa pijamalarını giydirdim bende zor uyuduBizdede çok huzursuzluk oldu ve akşam ateş yapmıştı geçmiş olsun
Evet 2. Ay aşılarının tekrarı dedi hemşire temiz hava iyi geldi uyumayınca yürüdük mahallede arabada uyudu neyse kiSanırım minnak vücutları denge kurmaya çalışıyor. Benim kızım da öyle kafası çok terliyor bacaklar buz gibi
Cuma olacağız. 2. Ay aşılarının aynısı değil mi? Onda hafif ateş olmuştu
Çok yükseltmiş ateşini iyi yapmışsın bende dışarıda uyumazsa gelip eve duş aldırıp yatıracaktım uyudu serinlik mi iyi geldi bilmiyorumBizimkinde de ateş oldu baya da yükseldi 38.7 ölçtüm en yüksek ve huysuzlık vardı hemen ilaç verdim bi de sirkeli su ile sildim vücudu sonra düşmeye başladı ama huysuzluk 3 gündür devam
Bunu bilmiyordum iyi olduEvde gül suyu varsa biraz sulandırıp gül suyu ile silin. Araştırın isterseniz ateş düşürmede etkili.
Şimdiden geçmiş olsun