2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Merhaba kızlar, oğlum bugün 4.ay aşılarını oldu. Daha önceki aşılarda sorun olmamıştı. Sabahtan beri çok huzursuz rahat uyuyamıyor. Sanki inliyor bazen ☹️ Sizde de oldu mu? Ne zaman geçti?
Bizimkinde de ateş oldu baya da yükseldi 38.7 ölçtüm en yüksek ve huysuzlık vardı hemen ilaç verdim bi de sirkeli su ile sildim vücudu sonra düşmeye başladı ama huysuzluk 3 gündür devam

Üzmeyin kendinizi bunu çok kez duymuşsunuzdur eminim ama bende yaşadım ki hormonların başıma vurması sebepliydi 😬 ufak tefek şeylerdi benim yaşadıklarım. Şimdi dönüp baktığımda zamanımı harcadığıma ve düşündüğüme bile değmezmiş diyorum.
Mesefemı koydum canım kımse gelıp gıtmıyor epeydır kendı halımızdeyız sessız sakin

Bizimkinde de ateş oldu baya da yükseldi 38.7 ölçtüm en yüksek ve huysuzlık vardı hemen ilaç verdim bi de sirkeli su ile sildim vücudu sonra düşmeye başladı ama huysuzluk 3 gündür devam
Canım çok cıkmos ya sureklı ölç çalma listesi 2 cc şırıngayla verın demıstı doktor doktor bebeklerde 38 gecmesını ıstemıyor ıyıdır düşmüştür

Benkm sıpa zıbınla durmaya ıyı alıştı rahat hareket edıyor ya akşam oldu mu altına pıjama giydiriyorum aglıyor çorap durdurmuyor ayagındw elıyle cekıyor ya ayagını sürterek xçcıkartıyor bıde ağlarken popoyu kaldırıp kaldırıp indiriyor zor uyuttım ha bıre gözünü acıyor bağırıyor

sirkeli suya çok tehlikeli deniyordu bir bakın isterseniz gecici düşürüp bir anda çıkartıyormuş

Ayyyy sağ sureklı benıde ateş basıyor ama benım bevel emmmıyor ssgmıuorum artık moralım bozzıluyır ama sıkınca bunu süt damlıyor
Ayy çok dikkat edin benim kızımda sağ mememi doğru düzgün emmedi süt vardı ama rahatsız etmiyordu bende biter gider sandım. 1 hafta önce farkettim yumru olmuş içinde çok fena ağırmaya başladı. Antibiyotikle geçti anca ağrısı. Ultrasonla baktılar iltihap dolmuş içi hep :KK43:

Gerçekten öyleler birkaç mesajınızı okudum da. Benim oğlum 10 aylık o yüzden empati yapabiliyorum. Lohusa kadınları üzenlerin bence yatacak yeri yok.
Ah inşallah inşallah. O kadar berbat şeyler yaşattılar ki bana hiç bir zaman unutmayacağım. Allah'a havale ediyorum umarım bedelini öderler

Süt geldıgını meme uçlarını sızlamasından mı anlıyorsunuz sankı uçlar tıtrıyor gıbı oluyor hafıf hafıf sancıyı emmıyır sagmıyırum manurlle zor oluyor şarjlı olandan aldım gıgse takıyorsun sagıyırmus ya onla deneyım

Evde gül suyu varsa biraz sulandırıp gül suyu ile silin. Araştırın isterseniz ateş düşürmede etkili.
Şimdiden geçmiş olsun🙏

Sıfa olsun inş pazartesı benımkı oldu o gün huzursuzdu atesı yoktu ama vara yoka bagırıyıedu
İnşallah canım aynen öyle geçti bugün
Bizdede çok huzursuzluk oldu ve akşam ateş yapmıştı geçmiş olsun
Teşekkür ederim zaten hava sıcak kısa pijamalarını giydirdim bende zor uyudu
Sanırım minnak vücutları denge kurmaya çalışıyor. Benim kızım da öyle kafası çok terliyor bacaklar buz gibi

Cuma olacağız. 2. Ay aşılarının aynısı değil mi? Onda hafif ateş olmuştu
Evet 2. Ay aşılarının tekrarı dedi hemşire temiz hava iyi geldi uyumayınca yürüdük mahallede arabada uyudu neyse ki
Çok yükseltmiş ateşini iyi yapmışsın bende dışarıda uyumazsa gelip eve duş aldırıp yatıracaktım uyudu serinlik mi iyi geldi bilmiyorum
Hepinize çok geçmiş olsun teşekkür ederim ♥️ Şifa olsun yavrulara

X