2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
9 haftalık oldu işte 2 ayı doldu, gazını da çıkarıyor karnı da doyuyo hatta kusuyor da sürekli mızmız modda anlamadım valla, iki gündür ev çok kalabalıkti normal düzenimiz karıştı ondan sonra böyle oldu, kv ye geldik tatile kimseye gitmiyor hep bndr durmak istiyo kadın da şaşırdı bı yerini sıkmadım çocuğun diyo çığlık attıkça bnmki, bende bile zor sakinlesiyo biliyorum zaten
Aynı durum bizde de var, tipkisi, şuan nssil acaba bebeğiniz

Kiz niye cahil olasın bilende anasının karnından bilip mi geliyo.
Ben ariticinin suyunu kaynatıp sogutup veriyorum. 2 3 ck kadar. Oda ısısında duran ısıda. Ekstra ılitma yapmıyorum yani. Serin serin iyi gidiyor 🥲 1 yasa kadar böyle giderim yada zaman içinde daha öncesinde ariticiya dönerim. Ama şuan kaynatıp vermen daha makul. Biraz daha bağışıklık kazanmaları lazım. Nolur nolmaz.
Su için de dediğiniz gibi yapacagim çay kaşığıyla deneyim bakalım (cesaretim gelirse) içeçek mi🤭
Dur dur endişe etme. Her bebek farklı ilerliyor. Bizimkide dönme yok. Yüz üstünden sırta donuyo ama aksi yok henüz. Ama bu sabah beni çok şaşırttı. Yan yana sarılmış yatiyoduk uyumaya başlayınca bende dalmışım. Gozumu bi actim ayakları ağzıma geliyo 🤣 eşime dedim sen mi çevirdin diye yok ben baktığımda ikinizde uyuyodunuz hiç dokunmadım dedi. Değişik bi dönme yapmış mesela. Kendi ekseni etrafında dgshsvh sizin doktor çok ilgiliydi bide gelecek kontrolde danisirsin. Amma mutlaka gozun üstünde olsun inan 1 günde değişim gösteriyorlar
Kendi ekseninde dönüyor totosuyla 🤣 ama yüzüstü döneyim aman efendim yan dönerek değişik hareketlerle kadın anamı sevindireyim demek yok 🤣 bazı bebekler donmeden emeklemeye geçiyormuş öyle mi olacak ki 😳

Aynı durum bizde de var, tipkisi, şuan nssil acaba bebeğiniz
Su an 4 ayı tamamladık aralarda iyiydik yani bu tsrihten 2.hafta kadar sonra geçti kendi kendine oyunlar oynadı büyüdü masallah ama bı ara uykuları çok kötü oldu yaklasik 3 hafta önce saat başı ayaktaydik 1 buçuk hafta sürdü o da geçti derken smdi herşeyi farkediyo gözünün önünden ayrilmazsam kendi oynuyo ama göremezse gene ağlıyo bide kucak geri geldi sıcaklardan da uyuyamıyor yapışık geziyoruz canım 😪

Su an 4 ayı tamamladık aralarda iyiydik yani bu tsrihten 2.hafta kadar sonra geçti kendi kendine oyunlar oynadı büyüdü masallah ama bı ara uykuları çok kötü oldu yaklasik 3 hafta önce saat başı ayaktaydik 1 buçuk hafta sürdü o da geçti derken smdi herşeyi farkediyo gözünün önünden ayrilmazsam kendi oynuyo ama göremezse gene ağlıyo bide kucak geri geldi sıcaklardan da uyuyamıyor yapışık geziyoruz canım 😪
Aynı bız o kucak yapış yapış

Benki de yarım donuyo ama ben pek dönmeye teşvik etmedim o yönde ilerlemedik sanırım. Ama maşallah yarım donmesine rağmen yatağında emzikle yapisiyo yere 🤣

X