2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Benim de 8.haftada pik oldu ilaçsız asla yaşayamam diye geri başladım prilamı düşün istersen

Benim de 8.haftada pik oldu ilaçsız asla yaşayamam diye geri başladım prilamı düşün istersen
Mide bulantısı ilaçlarının hepsi bende çok yan etki yapıyor geri duruyorum biraz inş 12 haftayı atlatırız da bir rahatlarız

bence babalar genel olarak kız istiyor benimki şimdiden erkekse sana çok düşkün olur sende ona düşkün olursun beni unutursun diyor
Benim ilk oglum hamile oldugumfa eşim diyordu sana düşkün olacak üzülürüm filan oğlum şuan tam bir baba aşığı benim yüzüme bakmıyor

Bende inanılmaz derecede kız hissediyorum Bende erkek derse şok olurum. Sağlıklı olsunda hangisi olursa olsun ama gönlüm benimde kızdan yana:)
Vallahi aynı. Doktor kız dese ay emin misiniz bidaha bakın lütfen diyicem. Okadar güçlü bi his var içimde

Ah Kızlar evde olanlar evin kıymetini bilsin öğle arasında masamda uyumaya çalışıyorum o kadar halsizim ki bi yandan da işe gelmek çok zorluyor gerçekten. Allah hepimize yardım etsin
Evet hatta dualarınıza hatimlerinize bizi de katarsanız çok sevinirim bende öğle araları masada uyuyorum icaplar nöbetler Pol dayanılmaz yorucu bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum ama insallah bu günlerin sonu da güzellik olur rabbimin izniyle

Kızlar öğlen pogaça yemiştim midemi çok rahatsız etti napsam geçer aşırı rahatsız hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…