Benim de 8.haftada pik oldu ilaçsız asla yaşayamam diye geri başladım prilamı düşün istersenöyle cok yoğun değildi öncesinde acıkcası bu mide bulantısı ilacları bende cok yan etki yapıyor bende kullanmak pek istemiyorum bugün vitamin olarak vinalac'a gectim folik asitli vitamin icinde zencefil de var o cok iyi geliyormus bulantıya ona baslayacağım bakalım
Hahahaha ay kahkaha artım Ramiz ne yaBu teorinin adı Ramzi değil mi
Nub daha ileride mi bakılıyor onu hiç bilmiyorum benHahahaha ay kahkaha artım Ramiz ne yaRamzi dimi o
Mide bulantısı ilaçlarının hepsi bende çok yan etki yapıyorBenim de 8.haftada pik oldu ilaçsız asla yaşayamam diye geri başladım prilamı düşün istersen
Kemik yapısına bakıyor sanırım bebeğin büyümesi gerek onu da araştırıyorum şu sıralarNub daha ileride mi bakılıyor onu hiç bilmiyorum ben
Benim ilk oglum hamile oldugumfa eşim diyordu sana düşkün olacak üzülürüm filan oğlum şuan tam bir baba aşığı benim yüzüme bakmıyorbence babalar genel olarak kız istiyorbenimki şimdiden erkekse sana çok düşkün olur sende ona düşkün olursun beni unutursun diyor
Vallahi aynı. Doktor kız dese ay emin misiniz bidaha bakın lütfen diyicem. Okadar güçlü bi his var içimdeHaha ben de. Doktor kız derse şok olurum o kadar erkeğe alıştırdım kendimi
Vallahi aynı. Doktor kız dese ay emin misiniz bidaha bakın lütfen diyicem. Okadar güçlü bi his var içimde
Yok almıyorum acaba azerbaycanda da varmı bu ilaçdan benim doktorum bişey demedi.Prilam alıyor musunuz. Ben iki gündür kullanıyorum çok iyi geldi kendime geldim akşam 1 sabahta öğlen 12 gibi falan 1 tane alıyorum uyku yapıyor yalnız çok.
Yorumunu bekliyorum bende şimdi sipariş edeyim 41 lira uygunmuşEylülde işe başlarım şimdi boşken okuyayım dedim şimdi sipariş verdim bu kitabı hepsiburadada 41 liraya geldi teşekkür ederimm
Evet hatta dualarınıza hatimlerinize bizi de katarsanız çok sevinirim bende öğle araları masada uyuyorum icaplar nöbetler Pol dayanılmaz yorucu bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum ama insallah bu günlerin sonu da güzellik olur rabbimin izniyleAh Kızlar evde olanlar evin kıymetini bilsin öğle arasında masamda uyumaya çalışıyorum o kadar halsizim ki bi yandan da işe gelmek çok zorluyor gerçekten. Allah hepimize yardım etsin
Bizimki de öyle olur hiç şüphem yokBenim ilk oglum hamile oldugumfa eşim diyordu sana düşkün olacak üzülürüm filan oğlum şuan tam bir baba aşığı benim yüzüme bakmıyor
Gaviscon şurup var aslında iyi gelir ama yinede doktora danışmadan kullanmaKızlar öğlen pogaça yemiştim midemi çok rahatsız etti napsam geçer aşırı rahatsız hissediyorum
Süt ya da ayran iyi gelebilirKızlar öğlen pogaça yemiştim midemi çok rahatsız etti napsam geçer aşırı rahatsız hissediyorum
Limonlu su içtim birde sütü deniyimSüt ya da ayran iyi gelebilir
O ilaçtan yok ama sütte işe yaramazsa ağrıkesici içicemGaviscon şurup var aslında iyi gelir ama yinede doktora danışmadan kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?