Bilimsel bı yanı yok zaten canimm insan kendini mutlu hissediyor bir nevi totem gibi bişiKızlar kese yuvarlak veya fasülye olayı tezi çürüdüdoktoruma söyledim , pozisyondan dolayı kese şekli değişir dedi sadece keseyi göstereyim bak yuvarlak dedi bebeği görmek için sağa sola kaydırınca fasülye gibi oldu biraz daha kaydırınca yine yuvarlak oldu bu tez çürüdü biraz
Hayırlısı ile duy inşBen cuma gidecem kalp atışı için
Ben hamilelik süreci ve sonrası hakkında bilgi edinmek için "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" adlı kitabı aldım bayağı önerilen öğretici bir kitapmış.Kızlar hamilelik sürecinde kitap okumaya başladınız mı? Ben boş boş şeyler okuyup korkacağıma bilgi edineyim dedim ama ne ile başlayacağımı bilmiyorum
Ben yıllar önce kitaplar alirim okurum diyordum ama hiç içimden gelmiyor bu tarz kitaplar okumak. Bu benim tercihim tabiki de okuyanları eleştirmek değil.Ben hamilelik süreci ve sonrası hakkında bilgi edinmek için "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" adlı kitabı aldım bayağı önerilen öğretici bir kitapmış.
Cokk geçmiş olsun canimm bol bol c vitamini kullanBu arada hanimlar 8. Hafta ile ağır grip geldi bana. Dökülüyorum resmen. Arada atesleniyorum. Bizim buralarda hava değişimi çok sert oldu bu hafta sanirim ondan oldu. Aman diyeyim çok çok dikkat edin. Hastalık kapmayin. Ilac alamadığımız için çok ağır geciyo
Bende kpss calisiyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri kitapdan migdem bulanıyorBen yıllar önce kitaplar alirim okurum diyordum ama hiç içimden gelmiyor bu tarz kitaplar okumak. Bu benim tercihim tabiki de okuyanları eleştirmek değil.Ben içgüdüsel olarak yetiştirmeyi düşünüyorum. Bide manevi alana yogunlasip bununla ilgili bilgiler elde etmeyi düşünüyorum. Cocuklar anne karnında iken anne ne ile uğraşırsa büyüdüklerinde yönelimleri çoğunlukla o yönde olurmuş. Kitap okuma durumu da bu konuda çok önemli Ben sadece bebisleri buyuturken belli kaliplarda büyütmek istemiyorum. Amaaaa enteresan bilgiler okursanız bunları paylaşın
Geçmiş olsun canım bol sıvı al meyve ye mutlaka sık sıkBu arada hanimlar 8. Hafta ile ağır grip geldi bana. Dökülüyorum resmen. Arada atesleniyorum. Bizim buralarda hava değişimi çok sert oldu bu hafta sanirim ondan oldu. Aman diyeyim çok çok dikkat edin. Hastalık kapmayin. Ilac alamadığımız için çok ağır geciyo
Ona da baktım ansiklopedi gibi geldi ya okuyabilir miyim emin olamadım onun bir sonraki kitabını mı alsam en azından doğunca neler olacak onu görürüm dedimBen hamilelik süreci ve sonrası hakkında bilgi edinmek için "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" adlı kitabı aldım bayağı önerilen öğretici bir kitapmış.
Portakal yiyorum sürekli. Yarına duzelmebolmazsab doktora gidicem bakalim çok saolunGeçmiş olsun canım bol sıvı al meyve ye mutlaka sık sık
Kan ve ultrason beraberİkili test kanla yapılan bir test mi
Ultrason ile neye bakmıyorlar pekiKan ve ultrason beraber
Bu yurtdışına gönderilen miFetal DNA ücretleri şaka mı ya ne kadar pahalı yaptırmayı düşünüyordum ama sanırım yaptıramayacağım 8-12 bin arası değişiyor fiyatlar
Ense kalınlığı ve bebeğin boyuUltrason ile neye bakmıyorlar peki
evet canımBu yurtdışına gönderilen mi
Sanırım hesap sistemine göre bebek boyunun 85 mm’nin altında olması gerek o yüzdenDoktor bana 2li test için 12.haftada gel ama gecikme kemik boyutu geçmesin dedi kozlar haberiniz olsun pek bilmediğimden anlamadım ama tam 12.haftaya aldım
Aldım ben gelsin işe yarar birşeyse söylerimOna da baktım ansiklopedi gibi geldi ya okuyabilir miyim emin olamadım onun bir sonraki kitabını mı alsam en azından doğunca neler olacak onu görürüm dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?