2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Bilimsel bı yanı yok zaten canimm insan kendini mutlu hissediyor bir nevi totem gibi bişi bakalım şunun sırasında cinsiyete ne kaldı

Kızlar hamilelik sürecinde kitap okumaya başladınız mı? Ben boş boş şeyler okuyup korkacağıma bilgi edineyim dedim ama ne ile başlayacağımı bilmiyorum
Ben hamilelik süreci ve sonrası hakkında bilgi edinmek için "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" adlı kitabı aldım bayağı önerilen öğretici bir kitapmış.

Ben hamilelik süreci ve sonrası hakkında bilgi edinmek için "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" adlı kitabı aldım bayağı önerilen öğretici bir kitapmış.
Ben yıllar önce kitaplar alirim okurum diyordum ama hiç içimden gelmiyor bu tarz kitaplar okumak. Bu benim tercihim tabiki de okuyanları eleştirmek değil. Ben içgüdüsel olarak yetiştirmeyi düşünüyorum. Bide manevi alana yogunlasip bununla ilgili bilgiler elde etmeyi düşünüyorum. Cocuklar anne karnında iken anne ne ile uğraşırsa büyüdüklerinde yönelimleri çoğunlukla o yönde olurmuş. Kitap okuma durumu da bu konuda çok önemli Ben sadece bebisleri buyuturken belli kaliplarda büyütmek istemiyorum. Amaaaa enteresan bilgiler okursanız bunları paylaşın

Bu arada hanimlar 8. Hafta ile ağır grip geldi bana. Dökülüyorum resmen. Arada atesleniyorum. Bizim buralarda hava değişimi çok sert oldu bu hafta sanirim ondan oldu. Aman diyeyim çok çok dikkat edin. Hastalık kapmayin. Ilac alamadığımız için çok ağır geciyo

Cokk geçmiş olsun canimm bol bol c vitamini kullan meyve sebze tüket

Bende kpss calisiyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri kitapdan migdem bulanıyor pskolojik galiba sınavdan sonra geçer kesin

Geçmiş olsun canım bol sıvı al meyve ye mutlaka sık sık

Ona da baktım ansiklopedi gibi geldi ya okuyabilir miyim emin olamadım onun bir sonraki kitabını mı alsam en azından doğunca neler olacak onu görürüm dedim

Doktor bana 2li test için 12.haftada gel ama gecikme kemik boyutu geçmesin dedi kozlar haberiniz olsun pek bilmediğimden anlamadım ama tam 12.haftaya aldım

Doktor bana 2li test için 12.haftada gel ama gecikme kemik boyutu geçmesin dedi kozlar haberiniz olsun pek bilmediğimden anlamadım ama tam 12.haftaya aldım
Sanırım hesap sistemine göre bebek boyunun 85 mm’nin altında olması gerek o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…