- 8 Temmuz 2023
- 32
- 48
- 3
- 36
Ya bende kızım olsun istiyorum. Kızıma arkadaş istiyorumVajenden ise Ramiz teorisine göre erkekama kesin değil bu teori yine de bilimsel kanıtı yokmuş
Benim vajinalden solda kız mı oluyor teoriye göreVajenden ise Ramiz teorisine göre erkekama kesin değil bu teori yine de bilimsel kanıtı yokmuş
Aynı benBen varımerkeklerle hep daha iyi anlaşmışımdır. Dişil enerji ile aram erkekler kadar iyi değil oğluşum olabilir diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum, ben de çok istemiştim kız kardeşim olmasını, olsa şimdi ne iyi olurdu onunla paylaşırdım derdimi sevincimi, sağlıkla gelsin inşallahTabiki önceliğimiz sağlıklı olmaları bnm 1 erkek 1 kız evladım var çok şükür kızım yalnız kalmasın diye bir kızım daha olsun istiyorum. Bence insanın kız kardeşinin olması büyük bir şans
Sağol canım bakalım doğrulayacak mıyım testi ve hislerimiSağda erkek diyor teori ama kesin değil bu teori inşallah gönlünüze göre sağlıkla hayırlıyla olur cinsiyeti
Valla açıkçası 5 kızım olsun 6. Yine kız isterdim bayılıyorum kalabalık kız kardeş gruplarınaYa bende kızım olsun istiyorum. Kızıma arkadaş istiyorum
Eylülde işe başlarım şimdi boşken okuyayım dedim şimdi sipariş verdim bu kitabı hepsiburadada 41 liraya geldi teşekkür ederimmben henüz tez yazdığım için başlayamadım kitap okumaya falan ağustos sonundan itibaren tam anlamıyla hamilelik psikolojisine gireceğim ama ilk olarak Erhan Karaalp'in madalyon kitabından başlayacağım okuyan tüm arkadaşlarımın bakış açıları çok değişmiş
Sat ile döllenmem orantısızdı geç döllenme olmuş doktor yeni sat belirlediTebrik ederimmm sat farklıydı güncellendi mi yoksa satı mi bilmiyordun
Ramzi teorisi diye internete yazıp okuyabilirsinizKarından :) neye göre tahmin ediliyor peki
benim de bulantım 8. haftada arttı, çok kötü olursanız prilam’ı deneyebilirsinizöyle cok yoğun değildi öncesinde acıkcası bu mide bulantısı ilacları bende cok yan etki yapıyor bende kullanmak pek istemiyorum bugün vitamin olarak vinalac'a gectim folik asitli vitamin icinde zencefil de var o cok iyi geliyormus bulantıya ona baslayacağım bakalım
ay sanki bebiş ortada gibi bilemedim ben bunuEki Görüntüle 3271140 kızlar bir de bana bakın bende merak ettim
Vajinal ise erkekEki Görüntüle 3271261 Bnm vajinalden cinsiyet tahmini ne oluyor merak ettim
Kaç haftalıksın ah darısı başıma. 7+1im ama dünden beri hap alıyorum o çok rahatlattı . Hap içmeden ne yesem çıkıyordu su bile içemiyordum. Bide halsizlik cabasıSağol canım bakalım doğrulayacak mıyım testi ve hislerimi.
Buarada benim bulantılarım hafifledi. Bianda azalınca biraz korktum sadece sabahları yoğun şuan. İnşallah bebişim iyidir
Ben hep erkek hissediyorum erkek istediğimden de olabilir, benden başka yok sanırım erkek dileyen, elbet rabbim bilir sağlıklı olsun inşallah kendi evladımız sonuçta severiz
Bende sizin gibi erkek istiyorum ilk çocuğu sağlıklı , hayırlı evlat olsun en önemlisi tabii kiBen varımerkeklerle hep daha iyi anlaşmışımdır. Dişil enerji ile aram erkekler kadar iyi değil oğluşum olabilir diye düşünüyorum
Sata göre 8+3 keseye göre 7+3. Progesteronu bıraktım sanırım ondan azaldı. Şimdi sadece yemekten sonra midem bulanıyo. Bikaç gün önceye kadae herşeyden ve her kokudan bulanıyoduKaç haftalıksın ah darısı başıma. 7+1im ama dünden beri hap alıyorum o çok rahatlattı . Hap içmeden ne yesem çıkıyordu su bile içemiyordum. Bide halsizlik cabası
Biz 5 kız kardeşiz cnm öyle güzel birşey ki arkadaş kardeş yoldaş oluyoruz birbirimizeValla açıkçası 5 kızım olsun 6. Yine kız isterdim bayılıyorum kalabalık kız kardeş gruplarınahem aile hem arkadaş oluyorlar keske benim 3-4 ablam kız kardeşim falan olsaydı hep imrenirdim
Bu teorinin adı Ramzi değil miVajenden ise Ramiz teorisine göre erkekama kesin değil bu teori yine de bilimsel kanıtı yokmuş
Grup çoğunlukla kız istiyorBen de göndereyim de yorumlayalım. Bu vajinal görüntüsü. Tabi inşallah önce sağlıklı olsun da. Ben de kız istiyodum ama içimde erkek olacak hissi var. Ultarason ne diyorEki Görüntüle 3271269
Haha ben de. Doktor kız derse şok olurum o kadar erkeğe alıştırdım kendimiAynı benben rüyamda gördüm genelde hamilelerin rüyasında gördüğü çıkarmış, doktor erkek dediğinde aman zaten biliyordum diyecek seviyede inandırdım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?