2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Kızlar selam bende bugün doktor kontrolünden geldim çok şükür herşey yolunda, ama benim kanama alanım var onun için bekledim bu kadar yazmanız için

Yas 30,
1. Çocuk,
son adet tarihi 11.05.2023
,kese6+0,
kalp atışı 7+0
şehir İstanbul şu an 9. Haftadayiz

Ay yakın arkadaşıma fena patladım ama haksız olabilirim kızı var 1 yaşında , midem bulanıyor dedim benim hiç bulanmadı ya senin erkek çocuğun olcak dedi ya dedim sen ne biliyorsun da konuşuyorsun senin kızın oldu diye herkese erkek çocuğu yapıştırıyorsun senin tuzun kuru tabi amacın ne bi daha erkek dersen fena yaparım dedim patladım sonra töbe töbe dedim hepte kafayı yemiş olabilirim tutamadım kendimi

Ama yani hep kızı olsun isteyen birine de bu denmemeli üstelik zaten yapı olarak fevri biriyim ya ne sordum mu kız mı erkek mi diye de öf valla delircem ya

Kızlar hamilelik sürecinde kitap okumaya başladınız mı? Ben boş boş şeyler okuyup korkacağıma bilgi edineyim dedim ama ne ile başlayacağımı bilmiyorum
ben henüz tez yazdığım için başlayamadım kitap okumaya falan ağustos sonundan itibaren tam anlamıyla hamilelik psikolojisine gireceğim ama ilk olarak Erhan Karaalp'in madalyon kitabından başlayacağım okuyan tüm arkadaşlarımın bakış açıları çok değişmiş

Hemen ekledim sepetime

neden erkeğe bu kadar kızdın ki anlamadım

Ben cinsiyet hissedemiyorum sadece eşimle yumurtlama gününü değerlendirdiğimiz için erkek ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyoruz eşim belli etmese de gönlünden kız geçiyor inşallah hepimizin evlatları sağlıklı olur ve gönlümüzden geçenler olur :)

neden erkeğe bu kadar kızdın ki anlamadım
Bu arkadaşım hayatım boyunca kız çocuk istediğimi biliyordu ben birine gidipte bunu söylemem çünkü ısrarla kimi görse hamilelikte erkek seninki diyor sanki kız kendine özel hormonlar mı ne aşırı alınganım tabi ki oğlum olabilir ama herkesin bir favorisi vardır cinsiyet olarak

Eşim eğer bu bebeğimiz kız ise hemen bir daha yapmayız ama erkekse arkasından bir tane daha kız için diyor açık açık ama karnımı severken çocuğum diye seviyor erkekse de üzülmem parçam diyor da işte favorisi onun da kız

bence babalar genel olarak kız istiyor benimki şimdiden erkekse sana çok düşkün olur sende ona düşkün olursun beni unutursun diyor

hımm yarana tuz basmış ozaman,
ayy sağlıkla olsun en önemlisi o
Allah gonlune gore versın ınsallah

Grubumuzda kız bebiş isteyen sayısı fazla Allah gönlümüze göre sağlıkla versin inşallah zaten çoktan belli cinsiyetleri değişmez bir gerçek
Ben hep erkek hissediyorum erkek istediğimden de olabilir, benden başka yok sanırım erkek dileyen, elbet rabbim bilir sağlıklı olsun inşallah kendi evladımız sonuçta severiz

Ben hep erkek hissediyorum erkek istediğimden de olabilir, benden başka yok sanırım erkek dileyen, elbet rabbim bilir sağlıklı olsun inşallah kendi evladımız sonuçta severiz
Ben varım erkeklerle hep daha iyi anlaşmışımdır. Dişil enerji ile aram erkekler kadar iyi değil oğluşum olabilir diye düşünüyorum

Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayatımda gördüğüm en uslu erkek çocuk kardeşimdi ben kız çocuğu olmama rağmen annem yaramazlığımdan dolayı psikolog gezmiş hep çapa da kağıtlarım var hiperaktifmişim bazen de diyorum kızı erkeği yokmuş diye de, benim amacım kendime arkadaş doğurmak ondan kız istiyorum

Ben de göndereyim de yorumlayalım. Bu vajinal görüntüsü. Tabi inşallah önce sağlıklı olsun da. Ben de kız istiyodum ama içimde erkek olacak hissi var. Ultarason ne diyor

Ben de göndereyim de yorumlayalım. Bu vajinal görüntüsü. Tabi inşallah önce sağlıklı olsun da. Ben de kız istiyodum ama içimde erkek olacak hissi var. Ultarason ne diyorEki Görüntüle 3271269
Sağda erkek diyor teori ama kesin değil bu teori inşallah gönlünüze göre sağlıkla hayırlıyla olur cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…