- 13 Kasım 2022
- 2.010
- 4.238
- 63
ben henüz tez yazdığım için başlayamadım kitap okumaya falan ağustos sonundan itibaren tam anlamıyla hamilelik psikolojisine gireceğim ama ilk olarak Erhan Karaalp'in madalyon kitabından başlayacağım okuyan tüm arkadaşlarımın bakış açıları çok değişmişKızlar hamilelik sürecinde kitap okumaya başladınız mı? Ben boş boş şeyler okuyup korkacağıma bilgi edineyim dedim ama ne ile başlayacağımı bilmiyorum
Hemen ekledim sepetimeben henüz tez yazdığım için başlayamadım kitap okumaya falan ağustos sonundan itibaren tam anlamıyla hamilelik psikolojisine gireceğim ama ilk olarak Erhan Karaalp'in madalyon kitabından başlayacağım okuyan tüm arkadaşlarımın bakış açıları çok değişmiş
neden erkeğe bu kadar kızdın ki anlamadımAy yakın arkadaşıma fena patladım ama haksız olabilirimkızı var 1 yaşında , midem bulanıyor dedim benim hiç bulanmadı ya senin erkek çocuğun olcak dedi ya dedim sen ne biliyorsun da konuşuyorsun senin kızın oldu diye herkese erkek çocuğu yapıştırıyorsun senin tuzun kuru tabi amacın ne bi daha erkek dersen fena yaparım dedim patladım sonra töbe töbe dedim hepte kafayı yemiş olabilirim tutamadım kendimi
Merhaba cnm bn bugün kalp atışlarını duydum 7+5Merhaba tüm bilgileri bu şekilde yazabilirsiniz mesajımı alıntı yaparak
Bu arkadaşım hayatım boyunca kız çocuk istediğimi biliyordu ben birine gidipte bunu söylemem çünkü ısrarla kimi görse hamilelikte erkek seninki diyor sanki kız kendine özelneden erkeğe bu kadar kızdın ki anlamadım
Eşim eğer bu bebeğimiz kız ise hemen bir daha yapmayız ama erkekse arkasından bir tane daha kız için diyor açık açıkBen cinsiyet hissedemiyorum sadece eşimle yumurtlama gününü değerlendirdiğimiz için erkek ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyoruz eşim belli etmese de gönlünden kız geçiyor inşallah hepimizin evlatları sağlıklı olur ve gönlümüzden geçenler olur :)
bence babalar genel olarak kız istiyorEşim eğer bu bebeğimiz kız ise hemen bir daha yapmayız ama erkekse arkasından bir tane daha kız için diyor açık açıkama karnımı severken çocuğum diye seviyor erkekse de üzülmem parçam diyor da işte favorisi onun da kız
hımm yarana tuz basmış ozaman,Bu arkadaşım hayatım boyunca kız çocuk istediğimi biliyordu ben birine gidipte bunu söylemem çünkü ısrarla kimi görse hamilelikte erkek seninki diyor sanki kız kendine özelhormonlar mı ne aşırı alınganım tabi ki oğlum olabilir ama herkesin bir favorisi vardır cinsiyet olarak
Ben hep erkek hissediyorum erkek istediğimden de olabilir, benden başka yok sanırım erkek dileyen, elbet rabbim bilir sağlıklı olsun inşallah kendi evladımız sonuçta severizGrubumuzda kız bebiş isteyen sayısı fazla Allah gönlümüze göre sağlıkla versin inşallah zaten çoktan belli cinsiyetleri değişmez bir gerçek
Ben varımBen hep erkek hissediyorum erkek istediğimden de olabilir, benden başka yok sanırım erkek dileyen, elbet rabbim bilir sağlıklı olsun inşallah kendi evladımız sonuçta severiz
Vajenden ise Ramiz teorisine göre erkekEki Görüntüle 3271261 Bnm vajinalden cinsiyet tahmini ne oluyor merak ettim
Sağda erkek diyor teori ama kesin değil bu teori inşallah gönlünüze göre sağlıkla hayırlıyla olur cinsiyetiBen de göndereyim de yorumlayalım. Bu vajinal görüntüsü. Tabi inşallah önce sağlıklı olsun da. Ben de kız istiyodum ama içimde erkek olacak hissi var. Ultarason ne diyorEki Görüntüle 3271269
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?