2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Uraz ismini nasıl buluyorsunuz? Azıcık erkek ismi önerisinde bulunalım mi ☺️ ben Kaan, Mete , Uraz gibi isimleri beğeniyorum
Ben yeni türemiş çizgi film karakteri gibi isimleri sevmiyorum herkes farklılık yapmak için saçma sapan isimler koyuyolar çocuklara
Kaan mete uraz üçüde çok güzel

Uraz ismini nasıl buluyorsunuz? Azıcık erkek ismi önerisinde bulunalım mi ☺️ ben Kaan, Mete , Uraz gibi isimleri beğeniyorum
Bende erkek hissediyorum kuzum 🤭🤭 kesem fasulye gibi fasulye oluncada erkek deniliyooomus😂 eren ismini düşünüyorum ama ozamana kadar değişir mi bilmiyorum isim tercihim 🥰🥰🥰🌸

O ilaçtan yok ama sütte işe yaramazsa ağrıkesici içicem
Canım ağrı kesici içme sakın hem gebelikte içilmez hem mideni iyice mahveder, yanlış söyledin sanırım. İçebileceğim tek şey gaviscon mide yanması gibi durumlarda

Canım ağrı kesici içme sakın hem gebelikte içilmez hem mideni iyice mahveder, yanlış söyledin sanırım. İçebileceğim tek şey gaviscon mide yanması gibi durumlarda
İçtim ama yarım ağrı kesici içtim burdaki doktorumun içebilirsin dediği bi ağrı kesi ama ama hiçbir etkisi olmadı

Tüp bebeğim pozitif olunca almıştım ben kitabı bildigimiz şeyler yazıyor çok bilgilendirici bı kitap değil ya da benim isteklerimi karşılamadı 🤭
Kitabı okumadım ama okuyan 3 arkadaşımda çok memnun kalmışlardı özellikle birinin normal doğum korkusu vardı o kitap sayesinde normal doğum yapmaya karar vermişti ben erhan hocayı instagramda da takip ediyorum pozitif biri olduğu için okumayı düşünüyorum illa ki bilmediğim bir şeyler vardır

Kitabı okumadım ama okuyan 3 arkadaşımda çok memnun kalmışlardı özellikle birinin normal doğum korkusu vardı o kitap sayesinde normal doğum yapmaya karar vermişti ben erhan hocayı instagramda da takip ediyorum pozitif biri olduğu için okumayı düşünüyorum illa ki bilmediğim bir şeyler vardır
Bende takip ediyorum oyuzden almıştım 🥰 poztif bir hoca keyifli okumalar 🤗

Kızlar kese yuvarlak veya fasülye olayı tezi çürüdü 🤣 doktoruma söyledim , pozisyondan dolayı kese şekli değişir dedi sadece keseyi göstereyim bak yuvarlak dedi bebeği görmek için sağa sola kaydırınca fasülye gibi oldu biraz daha kaydırınca yine yuvarlak oldu bu tez çürüdü biraz 😅

Eklentiler

• ADCB491C-5AA5-4E46-8949-2A3A133C6F7B.jpeg
    ADCB491C-5AA5-4E46-8949-2A3A133C6F7B.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 49
Allahım gün içinde çok sık ağlıyorum ben ya ☹️ bu ne biçim hormonmuş ya bitmeyen pms dönemi gibi.. içime öküz oturuyor ağlıyorum hep sonra geçiyor iyiyim diyorum hop geri başlıyor

Back