Ben yeni türemiş çizgi film karakteri gibi isimleri sevmiyorum herkes farklılık yapmak için saçma sapan isimler koyuyolar çocuklaraUraz ismini nasıl buluyorsunuz? Azıcık erkek ismi önerisinde bulunalım miben Kaan, Mete , Uraz gibi isimleri beğeniyorum
Korkarım benimkiler kız da olsa erkek de olsa babaya düşkün olacaklarBenim ilk oglum hamile oldugumfa eşim diyordu sana düşkün olacak üzülürüm filan oğlum şuan tam bir baba aşığı benim yüzüme bakmıyor
Kalp atışı duydunmu canm senEki Görüntüle 3271370 Karından peki bana da söyleyinnn
Tüp bebeğim pozitif olunca almıştım ben kitabı bildigimiz şeyler yazıyor çok bilgilendirici bı kitap değil ya da benim isteklerimi karşılamadıYorumunu bekliyorum bende şimdi sipariş edeyim 41 lira uygunmuş
Bende erkek hissediyorum kuzumUraz ismini nasıl buluyorsunuz? Azıcık erkek ismi önerisinde bulunalım miben Kaan, Mete , Uraz gibi isimleri beğeniyorum
Evet şükür bugün duydukKalp atışı duydunmu canm sen
Ortada gibi ben bilemedim o yüzdenBen arada mı kaynıyorumbana neden cevap yok
Canım ağrı kesici içme sakın hem gebelikte içilmez hem mideni iyice mahveder, yanlış söyledin sanırım. İçebileceğim tek şey gaviscon mide yanması gibi durumlardaO ilaçtan yok ama sütte işe yaramazsa ağrıkesici içicem
Mide yanmasına, kabuğu soyulmuş bir elma ya da taze bir salatalık, iyi gelecek inşallahO ilaçtan yok ama sütte işe yaramazsa ağrıkesici içicem
Benim eşim de kız hissediyorOrtada gibi ben bilemedim o yüzdenbenim de öyle.ilk bebeğimde Ramzi teorisi tutmuştu ama şimdi bilemiyorum kız hissediyorum ama
İçtim ama yarım ağrı kesici içtim burdaki doktorumun içebilirsin dediği bi ağrı kesi ama ama hiçbir etkisi olmadıCanım ağrı kesici içme sakın hem gebelikte içilmez hem mideni iyice mahveder, yanlış söyledin sanırım. İçebileceğim tek şey gaviscon mide yanması gibi durumlarda
Bunlarıda deniycem şimdi ne zormuş yaMide yanmasına, kabuğu soyulmuş bir elma ya da taze bir salatalık, iyi gelecek inşallah
Kitabı okumadım ama okuyan 3 arkadaşımda çok memnun kalmışlardı özellikle birinin normal doğum korkusu vardı o kitap sayesinde normal doğum yapmaya karar vermişti ben erhan hocayı instagramda da takip ediyorum pozitif biri olduğu için okumayı düşünüyorum illa ki bilmediğim bir şeyler vardırTüp bebeğim pozitif olunca almıştım ben kitabı bildigimiz şeyler yazıyor çok bilgilendirici bı kitap değil ya da benim isteklerimi karşılamadı
Ben cuma gidecem kalp atışı içinEvet şükür bugün duyduk
Sen duydun mu
Bende takip ediyorum oyuzden almıştımKitabı okumadım ama okuyan 3 arkadaşımda çok memnun kalmışlardı özellikle birinin normal doğum korkusu vardı o kitap sayesinde normal doğum yapmaya karar vermişti ben erhan hocayı instagramda da takip ediyorum pozitif biri olduğu için okumayı düşünüyorum illa ki bilmediğim bir şeyler vardır
Aa benim de fasülye gibi :)Bende erkek hissediyorum kuzumkesem fasulye gibi fasulye oluncada erkek deniliyooomus eren ismini düşünüyorum ama ozamana kadar değişir mi bilmiyorum isim tercihim
Sağlıcakla gelsin minik fasulye LerAa benim de fasülye gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?