2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Aslında memeden emmeyi seviyor. Ama sağdığım sütü biberondan içmek istemiyor. Ben de çalışmaya başladım ve o nedenle bence şu an daha düşkün memeye. Haftaya da kreşe başlayacak, bakalım bizi neler bekliyor (galiba grupta ilk kreş annesi ben olacağım yurt dışı kontenjanından)

Aa aynıları vallahi:) bugün oğluma çadır aldım. Peki o neyle oynadı. Bitmiş damacana bidonu:)
Bende sırf bu yüzden oyuncak almıyorum halbuki öyle hevesim varki mesela kumbaram vardı ona taktı kafayı boşalttım verdim mama kabağı plastik onuda çok seviyor sepetini döksem hep oyuncak dışı şeylerle dolu

Bir de şu an çok küçükler tabi ama özellikle instagramda materyal geliştiren sayfalar var. Çok da eğlenceli. Onlara bakabiliriz.
Takip ettiğiniz var mı varsa yazar mısınız.

Benim kızımda pek oyuncak oynamiyor maalesef kitap okumamı, resimleri göstermemi istemiyor kitaplar agzında hepsini kaldirdim cırt cırtlı kitapların cırtlarını çıkarıyor geri takmak.yok ancak kemiriyor. Hevesle magnetler aldım mutfakfa yanimda vakit gecirsin diye yok hepsini ıssırıyor kaldırdım. Tabak canak kasik veriyorum onlari kasikla karistiriyor ugrasiyor. Set alasim var o yuzden ahşap..
Birde maalesef son 1 haftadır birseyleri fırlatmayı öğrendi hep fırlatıyor Hayır veya kızma isinden de anlamiyor sinirlensem bile o da sinirli bi sekilde ıssırarak yapmaya devam ediyor hayır dediğim seyi.
Sanırım kızım çok agrasif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…