- 6 Ağustos 2022
- 2.103
- 1.963
- Konu Sahibi Buffalosos
- #54.861
Kötüyü söyleyince daha mı kötü olur yoksa bozulur mu acabaKız kendine bile çocugunun uyuduğunu demeyeceksin.. Ben bile güzel bir şeyinden kendi kendime söylensem diğer gün bozuluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötüyü söyleyince daha mı kötü olur yoksa bozulur mu acabaKız kendine bile çocugunun uyuduğunu demeyeceksin.. Ben bile güzel bir şeyinden kendi kendime söylensem diğer gün bozuluyo
Atak zamanı olabilir mi canım benim kızım da öyle oldu baktım atak zamanıymış, inşallah geçicidirBugün bız çok huy susuz kesınlıkle uyumuyor uyusa da basından kalktıgım an aglıyor derdı ne anlamadım 2 gündür kaka yok o galıba huIrsuzluk ağlayacam dıye kıpkırmızınoluyor
İyi ki doğmuşsun canımDoğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederımmmmm hepımız ıcın herseyın en guzelı olsunnnn en hayırlısı hepinizin olsun
İnşallah canım bılmıyorum kı atak mı ağlamaktan bagırmaktan tıpı bır hoş oldu soldu ssnkı yavrumAtak zamanı olabilir mi canım benim kızım da öyle oldu baktım atak zamanıymış, inşallah geçicidir
Çok teşekkür ederımİyi ki doğmuşsun canım
Canm aynı sıkıntı bızde de var inş büyüsünler sağlıklaMerhaba sevgili anneler. Bebeğimin bu aralar gunduz beslenmesi pek verimli değil. 2-3 saate 2 ölçü bazen 40ml 50 ml içiyor. Atak dönemine girmişiz ( ki takılmak istemem atak falan sevmem. ona baglamakta istemem.) Gece ilk 2 beslenmesi güzel sonra sabaha karşı azalıyor. Bu gaza bağlı diyorum.. uyanık olmadığı için açlık fazla olmuyor sanırım diyorum ama. Kilo alımı güzel sorun yok sanırım. Doktor karin çevresi küçük demişti acaba beslenmenin mide genişliği ile alakası var ondan dolayı mı siz de durumlar nasıl? Bebislerimize Nazar değmesin. Sağlıkla büyüsünler.
Bizde aynıyız. 27 sinde 3 aylık oliyie yavrum.3aya gırmeye başladıklarında büyüme atakları gelıyormus uyuma da azalma beslenme reddetme huzursuzluk yalnız kalmama ıstegı bacakları kendıne doğru çekerek agrısı varmıs gıbı ağlama hepsı varrr
Yeşil kaka olabilir dedi doktorumuz bize. Bizimde yapıyor çünkü arada. Hata bugünde yaptı.Kızlar merhaba bebeğim 2.5 aylık bugün yeşil kaka yaptı mukus yok ateş kusma huysuzluk da yok kötü bir şey mi doktoru henüz dönüş yapmadı da
Allah yardimciniz olsun. Çok zor bir süreç. Bende yaşadım bu durumu ne yazık ki soğuk kanlı olmak lazım. Sakın olun öncelikle. Siz panik yapmayın çok yıpraniyor insan. En son eşimi uykudan uyandırıp anneme götürmesi için yalvarmistim. Gazı varsa ben bez ısıtıp karnına koydum aksana doğru bir nebze rahatlattı. Kucakta omuzumda uyuyordu oda karnına baski yaptığı için. Karninin tok olduğundan emin olun. Uykuya geçiş yontemlerini değiştirin. Hava durumu müsaitse dışarı çıkartıp temiz havada uyumasini sağlayın. Bizim ki uykusuzluktan perişan olmuştu inanın anneme gittim 3 gün boyunca uyudu gün içinde toplasanız 2 3 saat uyanikti. . Birde gaz ilaclari hiç fayda etmedi en sonda biogia kullanmaya basladik bitim dönemi olduğu için mi bilmiyorum ama biz faydasını gördük. Şimdiden Allah sabır versin. Umarım destekciniz vardır tek başına çok zor oluyorBizde aynıyız. 27 sinde 3 aylık oliyie yavrum.
Dun kabus gibiydi.. Sabah 10.30dan sonraa asla Uyumadı..
Memede kestiriyor bırakıyorum uyanıyor akşam uyur dedim. Nerde eee..
Ağla ağla.katildi çocuk bi ara resmen sesi gitti.
Gazi var, meme. İstiyor veriyorum kusuyor.. Mama veriyorum sonra uyur diyorum yine ağlıyor. Gece 4te artık bayıldı..
Cok Fena bi gündü
Memeyi de almak istemeyodu resmen savaştık ya
Yeşil kaka normal. Doktorumuza sormuştumKızlar merhaba bebeğim 2.5 aylık bugün yeşil kaka yaptı mukus yok ateş kusma huysuzluk da yok kötü bir şey mi doktoru henüz dönüş yapmadı da
Bizimki çok uzun süre yaklaşık 1-1.5 ay yeşil yaptı hem de her tonu. Korkmayın sıkıntı olmazKızlar merhaba bebeğim 2.5 aylık bugün yeşil kaka yaptı mukus yok ateş kusma huysuzluk da yok kötü bir şey mi doktoru henüz dönüş yapmadı da
Benimki de böyle uykuya geçerken çok zorlanıyor sürekli ağlıyor. Uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor gündüz uyku sıfırlandı gece de ağlaya ağlaya zorla uyuyor ağlaması 2 3 saat sürüyor hep kucakta gezmek istiyorBizde aynıyız. 27 sinde 3 aylık oliyie yavrum.
Dun kabus gibiydi.. Sabah 10.30dan sonraa asla Uyumadı..
Memede kestiriyor bırakıyorum uyanıyor akşam uyur dedim. Nerde eee..
Ağla ağla.katildi çocuk bi ara resmen sesi gitti.
Gazi var, meme. İstiyor veriyorum kusuyor.. Mama veriyorum sonra uyur diyorum yine ağlıyor. Gece 4te artık bayıldı..
Cok Fena bi gündü
Memeyi de almak istemeyodu resmen savaştık ya
Iyi ki dogdun her sey gonlunce olsuunDoğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederımmmmm hepımız ıcın herseyın en guzelı olsunnnn en hayırlısı hepinizin olsun
Evet ben de kendime cok kiziyorum millet sorunca saf saf söyluyorum aksamina sıkıntĵ yasiyoruz :/Kız kendine bile çocugunun uyuduğunu demeyeceksin.. Ben bile güzel bir şeyinden kendi kendime söylensem diğer gün bozuluyo