- 9 Haziran 2023
- 3.362
- 2.534
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #54.841
TesekkurkerrrrrDoğum günün kutlu olsun canım ailenle nice mutlu yaşlara H hersey guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TesekkurkerrrrrDoğum günün kutlu olsun canım ailenle nice mutlu yaşlara H hersey guzel
H hersey guzel doğum günün kutlu olsun canım evlatlarınla bir ömür sağlık mutluluk dilerim
Aşırı huzursuzluk yaptı bizde. 2 kez surup vermek zorunda kaldım. Asi sonrasi uykuya da geçmedi. Gece boyu mizirdandi durdu. Artık huzurluyum olacağından miydi denk mi geldi anlam veremedim. Bugun biraz daha iyi gibi hamdolsunDoktor önerisi ile ben de kullanıyorum dönem dönem ama yakına dökmüyorum çok. Öksürük yaptığına hiç şahit olmadım.
Biz ilk kızımda bir sürü farklı deneyip sonuç alamamıştık, dümdüz uni baby önermişti Dr. Geçmişti.
Mustelanın falan da içerikleri çok doğal değil ama egzama için ama stelatopia kremini öneririm. Ablada hala onu kullanıyoruz, bebeğe ekstra bir şey almadık lazım olursa doktora kullanayım mı demiştim kullan demişti arada duştan sonra falan ona da sürüyorum. Kortizonlu krem öncesi son çıkış o bence.
Sıfır yan etki ile geçti ilk doz.
Aşırı huzursuzluk yaptı bizde. 2 kez surup vermek zorunda kaldım. Asi sonrasi uykuya da geçmedi. Gece boyu mizirdandi durdu. Artık huzurluyum olacağından miydi denk mi geldi anlam veremedim. Bugun biraz daha iyi gibi hamdolsun
Huyları gunu gününe tutmuyor hergün yenı benımkı cıglık cıglıga bagırıp aglamayı ogrendıKızlar bu gece mahvoldum dün 5 saat aralıksız uyuyan bebem bu gece 2 saatte 1 kalktı ve gözler cam gibi
Kesinlikle asla Keşkem olmadı düşünmedim bile yaptirmasaydim vs diye. Mevlam sakınsın korusun evlatlarımızıBen de hazırlıklı bekledim böyle olur diye ama olmadı. Ben böyle durumlarda içsel olarak şey düşünürüm, rota geçirmiş olsa kim bilir nasıl ağır geçirecekti iyi ki yaptırmışım derim
Hemde mis gibi gidilirKızlar 3 aylık bebişle mangala gidilir mi
Canım doğum günün kutlu olsun mutlu senelere ailenle insallahBana kalsa ben hamama gıdecem
Çok teşekkür ederımCanım doğum günün kutlu olsun mutlu senelere ailenle insallah
Bi kahvaltıya geldikte burnumdan geldi valla mangal iptal gibiHemde mis gibi gidilir
Bizim doktor 3. Ve 5. Ay dedi. Cuma günü yaptıracağız inşallahRota aşısı 2 ayın sonunda yapılıyor demı ben hala yapturmadım
Kız kendine bile çocugunun uyuduğunu demeyeceksin.. Ben bile güzel bir şeyinden kendi kendime söylensem diğer gün bozuluyoKızlar bu gece mahvoldum dün 5 saat aralıksız uyuyan bebem bu gece 2 saatte 1 kalktı ve gözler cam gibi
Evet ya 2 4 ya 3 5Bizim doktor 3. Ve 5. Ay dedi. Cuma günü yaptıracağız inşallah
Nice senelere doğum günün kutlu olsun canımTeşekkür ederımmmmmmm
Bu bende de var ne zaman iyi birşeyi dillendirsem bozuluyorKız kendine bile çocugunun uyuduğunu demeyeceksin.. Ben bile güzel bir şeyinden kendi kendime söylensem diğer gün bozuluyo