- 6 Ağustos 2022
- 2.102
- 1.963
- Konu Sahibi Buffalosos
- #54.901
Kirpik kaş falanda yoktu çocuk kılsız tüysüz doğdu ilerde nasıl olacak bakalımYerim yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirpik kaş falanda yoktu çocuk kılsız tüysüz doğdu ilerde nasıl olacak bakalımYerim yaa
Benimki öyle doğunca hayret ediyorum şimdi öyle saçlılaraBenımkımın saçlar peruk gıbıydı kapkara ama sımdı kumrala döndü dökülüyor ya benımkıde onlerden dokuldı
Ben gaz damlasına hala devam ediyorum bitene kadar kullanacağım o yüzden mi bilmiyorum şükür gaz sorunu yok ama kullanmaya başlamadan önce uykusunda dediğin gibi ıkınıyorduKızlar sabaha karşı bebegim uyurken gaz sancısı cekiyor kıvranıyor. Ne yapacagimi sasiriyorum nasil anlatsam uyuyor ama ık mık sesler ve ıkınmalarla uyuyor. Sizin bebekler de öyle mi?
Hangi gaz damlasini kullaniyorsunuzBen gaz damlasına hala devam ediyorum bitene kadar kullanacağım o yüzden mi bilmiyorum şükür gaz sorunu yok ama kullanmaya başlamadan önce uykusunda dediğin gibi ıkınıyordu
Merhaba kızlar,
İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama 10 haftalık kızımı slingte uyutmaya alıştım. Gündüz uykularının tamamını slingte yapıyor, akşam güç bela memede uyutup yatağına yatırıyorum, tabii uyanıyor ve başa dönüyor bu döngü. Var mıdır bi öneriniz?
Benim bakış açıma göre henüz 3 aydan önce bebekler hiçbir alışkanlık kazanmadığından uyusun da yeter şeklinde olduğundan açıkçası böyle bi çözüm buldum ama artık sırtım felaket ağrıyor
Çok sevımlıdır ama benımkı kas kıprık yoktu ama kapkara bır saç çok kulaklatına kadar kıl tüy sırtı falan tövbe tövbe maymun yavruş gıbıydı skmdı pamuk noldu döküldü hepsıKirpik kaş falanda yoktu çocuk kılsız tüysüz doğdu ilerde nasıl olacak bakalım
Benımkı oyleKızlar sabaha karşı bebegim uyurken gaz sancısı cekiyor kıvranıyor. Ne yapacagimi sasiriyorum nasil anlatsam uyuyor ama ık mık sesler ve ıkınmalarla uyuyor. Sizin bebekler de öyle mi?
Ben zaten kaynanamı sevmezdim şimdi hiç sevmiyorumİnsani deli ediyorlar ya.
Bizimkide aynı, mama verirken bakışını görsen
Hangi damlayı kullanıyorsunuz?Ben gaz damlasına hala devam ediyorum bitene kadar kullanacağım o yüzden mi bilmiyorum şükür gaz sorunu yok ama kullanmaya başlamadan önce uykusunda dediğin gibi ıkınıyordu
Evet canım gazdanKızlar sabaha karşı bebegim uyurken gaz sancısı cekiyor kıvranıyor. Ne yapacagimi sasiriyorum nasil anlatsam uyuyor ama ık mık sesler ve ıkınmalarla uyuyor. Sizin bebekler de öyle mi?
İnsani çileden çıkarıyorlar bazen haklısın..Ben zaten kaynanamı sevmezdim şimdi hiç sevmiyorum
Lara2 kullanıyorum çok memnunum çok hafif kullanışı kolay. Bir adaptörle cabriofix ana kucağını yerleştiriyorum üzerine. Hiç pişman değilimKızlar bebek arabası alacağım bendeki çok büyük maxi cosi lara 2 kullanan var mı ya da hamilton r2 ya da tavsiye edeceğiniz başka birşey
tşkler canım inşallah ama hala kusuyor bu çocuk galiba reflüde varGeçmiş olsun canım inşallah toparlar mama şifa olur minnoşa
çok tşk ederiz canım çok sağolGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun annesi Rabbim şifa versin inşallah.tşkler canım inşallah ama hala kusuyor bu çocuk galiba reflüde var
Olabilir canım reflü için şurup veriyorlar doktorunuzun bir önerisi olmadı mıtşkler canım inşallah ama hala kusuyor bu çocuk galiba reflüde var
Ah yavrum. Ya..Bugün bende aynıydum hıc uyumadı ve hep agladı yaktım ufoyu bır banyo yaptıdım mama verdım şu an sakknledı uyudu şükür çok agladı ıcım gıttı bıde 3 gün oldu kaka yok ortada zeytınyag karıstırıyorum mamaya fayda yok bıraz gaz atmasını saglıykr bende bugün çok fenayım gece uykusuzluğu bıde
dr direk mamayı değiştirdi bağırsakları çok hareketli buda onu çok rahatsız ediyor dedi mamayı değiştirdi 1 gün boyunca kullandık ve mamanın dokandığına kanaat getirdi ve 1 gün boyunca kusması olmadı eve geldik tam gaz çıkartacakken gazla birlikte kusuyorOlabilir canım reflü için şurup veriyorlar doktorunuzun bir önerisi olmadı mı