2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    302
Ya 3. ay sanırım kilo alımı ilk 2 aya göre daha az oluyor uyanık kaldığı süreler ve hareketleri çok arttığı için doktor yorum yaptı mı bu konuda
 
Bizzz bu sabah sünnet olduk
Ahhh çok Zormuş baya ağladım.. İnşallah bugünü atlatırsak daha iyi olacak
Maşallah Rabbim damatlığınıda göstersin inşallah. Var mı tavsiyelerin bizde 1hafta sonra yaptıracağız nasipse. İilem sırasında yanında durmana müsade ettiler mi ne kadar sürdü?
 
Aptamıl kullanıyorum csnım 90 cc bıde emIrıyorum bence yalandan emoyor şöyle memeye saldırmıyor bır savaş ıcınde meme ile 1 ayda 1600 gram aldı
 
Ben de aynı dertten muzdaribim hem meme hem mama 2 ayda anca 1500 gram aldı bana yetersiz demediler hiç ama grupta ayda 1 kiloyu aşkınları gördükçe benimki neden olmuyo diyorum evet sağlıklı ama annelik… bi de 3 ayla birlikte kilo alımı azalıyo diyolar benimki hiç almıcak herhalde. ben de doktor tavsiyesiyle sma optipro kullanıyorum. Bi dönem aptamil kullandım hem gaz yaptı hem kakada zorlandı. Kakası da daha sulu ve aşırı kokulu oluyodu. Ben bu kutu bittikten sonra sma comfort aldım bi de onu denicem bakalım
 
Maşallah Rabbim damatlığınıda göstersin inşallah. Var mı tavsiyelerin bizde 1hafta sonra yaptıracağız nasipse. İilem sırasında yanında durmana müsade ettiler mi ne kadar sürdü?
Sagol canım benim, aminn..
Evet kuzu. Eşimde. Bende.yanindaydik. Biberon götürdüm. Mama yap dediler. Az. Ölçülü..
Önce çok. Az.emzirdim. İşlemde kırmızı balık açtık sesli sonra emzik. Ver. Dedi. Doktor.. İğne sırasında Biraz. Ağladı sonra şükür. Oyalandı..
Sonra mama ile kırmızı balığa baktı çok. Az agzina ver dedi. Biberonla.
15dk.surdu kısaydı.
Hastanedeyken 20dk.sonra çiş yaptı biraz kıyamet koptu ama sonra sakinledi. Bide köpük bardak. Kesip. Koymuşlardı öyle. Yapın dediler..
Bez açınca sorun yok. Ama. Krem. Sürerken ağlıyor hemen sonra emziriyorum inşallah sizinde cook. Kolay geçsin canım.
Birde 6saat arayla calpol veriyorum rahat uyuyor.
 
Maşallah canım çabuk geçer inşallah ya ben de şimdi istiyorum ama eşim 3 4 yaşa kadar bekleyelim diyor. Çok ağlıyor mu bebiş sargılı mı orası nasıl?
Amin kuzumm. İnşallah..
Ya doktorumuz bezli iken kolay olur dedi bizde istiyorduk yaptırdık. Sargi yok Kuzum bardak. Koyuldu beze temas etmiyor şuan. İlk ciste baya ağladi şuan çiş yapıyor sorun yok şükür. Sadece krem. Sürerken agliyo. Hemen sürüp kapatıp meme veriyorum.
 
Masallah çok çok geçmiş olsun
 

Çok geçmiş olsun. Hiç tecrübem yok ama arkadaşlardan biliyorum 24 saat sonunda hiçbir şey yok gibi hayatına devam edecek paşa.
 
İlk çişi atlatmissuniz Bundan sonrası daha kolay gecer inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…