- 23 Aralık 2021
- 1.058
- 1.293
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.981
10 gün kadarNe kadar sürdü sizin
inşallah bizimki de çok uzamaz
peki emmesi azaldı mı? Çok aktif emmiyor sanırım yorgun olduğu için biraz geveleyip uyukluyor çok sinir bozucu çişi azaldı resmen
Bizimde tepeler çıkmaya başladı yeniden yanlar arkalar daha dökülmedi bi cesaret geldi kesecektik ama durmuyor sürekli kımıl kımıl korktuk vazgeçtikBen daha açmadım düz parçayı.
Gıdık yapıyorsa alt kemeri biraz kısaltıp omuzları uzatman gerekiyor demektir. Bacakların sarkması normal. O pusetler 6-8 aya kadar çok rahat götürür. Hatta minyon bebeklerde yaşına kadar yolu var yani.
Kesmedim ama toplamaya başladım çok güzel uzadılardökülür diye düşünüyorum arkalar falan ama yine kesmem. İlk kızımın saçını 5 yaşa kadar kestirmedik, o da çok saçlıydı ikinci kızım gibi, çok da gür saçları arkadan dökülenler falan eşitleniyor bir noktada.
9'da bozuldu, 12'de iyice suyu çıktı
Kalkıp duruyoruz sabah 4-5-6 cinnet geçircem.
Evet, yapan arkadaşlarım oldu ama onlar daha 7 günlükken falan yaptılaranlamadım jiletle mi yazdınız saçını kesmek için
Ayy bizimde dün gündüz ve gecemiz fenaydı9'da bozuldu, 12'de iyice suyu çıktı
Kalkıp duruyoruz sabah 4-5-6 cinnet geçircem.
Memede ya da kucakta pışpış yapıyorum..Kızlar bebeklerinizi uyutma yöntemleriniz neler acaba? Bebeğim emerek uyuyor ama alternatif birlerler daha olsun istiyorum deniyorum olmuyor da
Kızlar sizin bebişler mi güzel gelişti yoksa pusetler mi küçük biz hala puset kullanıyoruz ve bir daha ki ay içinde kullanabiliriz içinde hala minnakBen Pusetsiz kullanıyorum 2 haftadır boyu uzadı sığmıyor. Gerçi çok gezmeyi sevmiyo agliyo sürekli ama kullanabildigimiz zaman pusetsiz kullanıyoruz
Ay bilmiyorum ki standart değil mi pusetler. Bacakları dizden asağısı dışarda kasılı halde duruyo geri kalanı iki büklüm. Genel vücut rahatlığıyla yatmıyordu içinde. Boyu 60 cm’ye yakınKızlar sizin bebişler mi güzel gelişti yoksa pusetler mi küçük biz hala puset kullanıyoruz ve bir daha ki ay içinde kullanabiliriz içinde hala minnak
Benım basımdan ilk regl grctı 5gun bugün agrı sancı yoktu bende ama felaket yoğun kanamaydı anlatamam lohusalıkta böyle kan gormedım sımdı normal yanı azaldı büyük ıhtımal bu kandan enfeksıyon kaptım dıye düşünüyorum küçük tuvalette felaket yanıyor sancıyor baya 5 dakaıka canım acıyorRegl oldum sanırım leke gelmeye başladı ve aşırı regl ağrısı varneredeyse 1 yıldır olmamıştım ne güzeldi hiç özlememişim çok rahattım of of
Canım doktora git normal değil enfeksiyon varsa daha fena olmasın bir git doktoraBenım basımdan ilk regl grctı 5gun bugün agrı sancı yoktu bende ama felaket yoğun kanamaydı anlatamam lohusalıkta böyle kan gormedım sımdı normal yanı azaldı büyük ıhtımal bu kandan enfeksıyon kaptım dıye düşünüyorum küçük tuvalette felaket yanıyor sancıyor baya 5 dakaıka canım acıyor
Canım doktora git normal değil enfeksiyon varsa daha fena olmasın bir git rendavu
MasallahSabah 8drn berı uyuyacak
kız kapkalın tulum gibi sıcaklamıyor mu hava kaç derece burda 26 derece ev içi ben bazen uzun kollu zıbın ve çorap giydiriyorum bacakları cıplak tutuyorumSabah 8drn berı uyuyacak
Kurutma makinesi al 101 yb. Çamaşır makinesi al10123DAltusun hangi modeli acaba.
Ayy bizimde dün gündüz ve gecemiz fenaydıhaftasından mı acaba ben dvitaminine ağlamıştım, dün 3 gibi verdim sanki 1 damla da fazla kaçtı. Hep 12 den önce vermeye çalılıyordum.
Konya aaa burası ıcınde bısı yokkız kapkalın tulum gibi sıcaklamıyor mu hava kaç derece burda 26 derece ev içi ben bazen uzun kollu zıbın ve çorap giydiriyorum bacakları cıplak tutuyorum
Canım canımıaterse isterse istemezse tövbe eder zorla her emzıgı drnedık phılps emzıgı aldı tekMasallahne güzel emzik tutuyor benim kıza ben tutturuyorum yoksa atıyor ağzından
Masallahne güzel emzik tutuyor benim kıza ben tutturuyorum yoksa atıyor ağzından