2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bizimde tepeler çıkmaya başladı yeniden yanlar arkalar daha dökülmedi bi cesaret geldi kesecektik ama durmuyor sürekli kımıl kımıl korktuk vazgeçtik

Kızlar bebeklerinizi uyutma yöntemleriniz neler acaba? Bebeğim emerek uyuyor ama alternatif birlerler daha olsun istiyorum deniyorum olmuyor da
Memede ya da kucakta pışpış yapıyorum..
Bazen yerine koyup besigi hafif. Sallıyorum değişiyor yaa

Ben Pusetsiz kullanıyorum 2 haftadır boyu uzadı sığmıyor. Gerçi çok gezmeyi sevmiyo agliyo sürekli ama kullanabildigimiz zaman pusetsiz kullanıyoruz
Kızlar sizin bebişler mi güzel gelişti yoksa pusetler mi küçük biz hala puset kullanıyoruz ve bir daha ki ay içinde kullanabiliriz içinde hala minnak

Kızlar sizin bebişler mi güzel gelişti yoksa pusetler mi küçük biz hala puset kullanıyoruz ve bir daha ki ay içinde kullanabiliriz içinde hala minnak
Ay bilmiyorum ki standart değil mi pusetler. Bacakları dizden asağısı dışarda kasılı halde duruyo geri kalanı iki büklüm. Genel vücut rahatlığıyla yatmıyordu içinde. Boyu 60 cm’ye yakın

Regl oldum sanırım leke gelmeye başladı ve aşırı regl ağrısı var neredeyse 1 yıldır olmamıştım ne güzeldi hiç özlememişim çok rahattım of of

Regl oldum sanırım leke gelmeye başladı ve aşırı regl ağrısı var neredeyse 1 yıldır olmamıştım ne güzeldi hiç özlememişim çok rahattım of of
Benım basımdan ilk regl grctı 5gun bugün agrı sancı yoktu bende ama felaket yoğun kanamaydı anlatamam lohusalıkta böyle kan gormedım sımdı normal yanı azaldı büyük ıhtımal bu kandan enfeksıyon kaptım dıye düşünüyorum küçük tuvalette felaket yanıyor sancıyor baya 5 dakaıka canım acıyor

Canım doktora git normal değil enfeksiyon varsa daha fena olmasın bir git doktora

Ayy bizimde dün gündüz ve gecemiz fenaydıhaftasından mı acaba ben dvitaminine ağlamıştım, dün 3 gibi verdim sanki 1 damla da fazla kaçtı. Hep 12 den önce vermeye çalılıyordum.

Bir damladan hiçbişi olmaz ya. Ben sabah veriyorum D vit, probiyotiği de akşam veriyorum gaz sorunu yok diye.
Çocuğum kolu bacağı kopmuş gibi ağlayıp duruyor, uzuvları tam, aç değil, altı temiz kontrolü yapıp akıl sağlığıma odaklanmaya çalışıyorum.
Şebelek ya ağlarken boncuk boncuk terlemeler falan, sen kimsin yani bu ne şov?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…