- 11 Temmuz 2023
- 842
- 761
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #54.001
6 tane denedim hic birini almiyorCanım canımıaterse isterse istemezse tövbe eder zorla her emzıgı drnedık phılps emzıgı aldı tek
Simdi bi aglama krizini bastirdim ben deBir damladan hiçbişi olmaz ya. Ben sabah veriyorum D vit, probiyotiği de akşam veriyorum gaz sorunu yok diye.
Çocuğum kolu bacağı kopmuş gibi ağlayıp duruyor, uzuvları tam, aç değil, altı temiz kontrolü yapıp akıl sağlığıma odaklanmaya çalışıyorum.
Şebelek ya ağlarken boncuk boncuk terlemeler falan, sen kimsin yani bu ne şov?
Amannn demek kı ıstemıyor annesı6 tane denedim hic birini almiyor
Balkona cıkarıylrumSimdi bi aglama krizini bastirdim ben de
mecbur memeyle. Evirdim cevirdim oynattim ettim yok. Bi tarafi kopmuş gibi dediniz ya aynen öyle. Karni tok gazi cikti masaj yaptim kartlara baktik buna ragmen böyle. Akil sagligi diliyorum benim gibi bebesi olanlaraBebeklerinizi nasil oyaliyorsunuz fikir olur bana da ben siyah beyaz kartlari görüp konusuyorum evi gezdiriyorum ters yatiriyorum baska ne yapilir
Simdi bi aglama krizini bastirdim ben de
mecbur memeyle. Evirdim cevirdim oynattim ettim yok. Bi tarafi kopmuş gibi dediniz ya aynen öyle. Karni tok gazi cikti masaj yaptim kartlara baktik buna ragmen böyle. Akil sagligi diliyorum benim gibi bebesi olanlaraBebeklerinizi nasil oyaliyorsunuz fikir olur bana da ben siyah beyaz kartlari görüp konusuyorum evi gezdiriyorum ters yatiriyorum baska ne yapilir
Gece ağlama krızı gırerse arabayla gezdırıyoruz gece köründe arabada uyuyor dısarıda normal bındıgımız arabayla
Bende bebek arabasına koyuyorum beyaz gürültü açıp ileri geri yapıyorumKızlar bebeklerinizi uyutma yöntemleriniz neler acaba? Bebeğim emerek uyuyor ama alternatif birlerler daha olsun istiyorum deniyorum olmuyor da
Ben beşikte sallayıp pış pış yapıyorumBen kucakta sallayıp pışpışla uyutuyorum ama hiç ergonomik değil gitti sırtım kolum
Kahve neyse de çayı asla bırakamıyorum yagazda ben kahve çay ve tüm süt ürünlerini kestim laktozsuz activia hariç rahatladık gibi
Sifa olsunHerkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir . Biz bugün 2.ay aşımızı olduk hemşire hanım bize 1 hafta bebeği yıkamyın dedi .Calpol içinde kilosunun yarısı kadar ver dedi .Ama bu yarısını bir güne mi böleceğim yoksa belli bir saat aralığında mı vereceğim anlayamadım .Sizler de nasıl oldu 2.ay aşı sonrasında kş süreç
Bizim hiç istemiyo ağzında sadece meme olsun istiyoCanım canımıaterse isterse istemezse tövbe eder zorla her emzıgı drnedık phılps emzıgı aldı tek
Ay evet aynen ağzını büzüktüre büzüktüre dışarı atıyoBenimki yemek yerken ağzına saç gelmiş gibi öğürüyo falan. Gereksiz gereksiz hareketler...
Diş döneminde mah-vo-la-ca-ğız.
E bebekteki emzik standında ne gördüysem aldım6 tane denedim hic birini almiyor
Aaa ne arabası evin kapısından adım atınca başlıyor bağırmaya etini yolmuşuz gibi. Hiç istemiyor dışarı çıksınSahiii ne zamandır aklımda iyi açtın konuyu...
Arabada uyumayan bebek nedir kızlar ya?
Büyük kızım arabaya bindiğinde kapanıyor gözler, yol 15 dkyı geçsin uyur hemen bu yaşta bile. Şu gözünü İstanbul'dan çıkmadan kapatıp tatile varınca açanlardan. Küçüğü asla kırpmıyor bile gözünü, kırmızı ışıkta durmak vs zaten ağlama sebebi. İşyeri ile ev 3 km hepi topu, krizle gidip geliyoruz
Yani bu bebeleri arabada nasıl uyutcaz?
Benım kı sokak kopegıBizim hiç istemiyo ağzında sadece meme olsun istiyo
Ay evet aynen ağzını büzüktüre büzüktüre dışarı atıyo
E bebekteki emzik standında ne gördüysem aldımbirazcık benim zorumla mamajoonun emziği tutuyor 5 dk falan
Aaa ne arabası evin kapısından adım atınca başlıyor bağırmaya etini yolmuşuz gibi. Hiç istemiyor dışarı çıksın
Yok ya nerdeeeBenım kı sokak kopegıdısards kapatıyor gözleri balkonda sakinleşiyo
Bir tek benimki böyle herhalde diyordum kendi arabasında gezerken de yolculukta da uyumuyor zorla duruyor en son kucağa alıyoruz yineSahiii ne zamandır aklımda iyi açtın konuyu...
Arabada uyumayan bebek nedir kızlar ya?
Büyük kızım arabaya bindiğinde kapanıyor gözler, yol 15 dkyı geçsin uyur hemen bu yaşta bile. Şu gözünü İstanbul'dan çıkmadan kapatıp tatile varınca açanlardan. Küçüğü asla kırpmıyor bile gözünü, kırmızı ışıkta durmak vs zaten ağlama sebebi. İşyeri ile ev 3 km hepi topu, krizle gidip geliyoruz
Yani bu bebeleri arabada nasıl uyutcaz?
Beslenme düzeniniz nasıl peki kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz emziriyo musunuz61 cm 5985 kg olmusız 1 ayda 1.600 gram almıs çok dedı mamayı azalttı benomkı mama bıttı mı yıkıyor ortalıgı