2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar günde kaç kez emzirme ya da mama veriyorsunuz mama ile takviye gidenler ?
Mama Gunde 2 ya da 3.oluyor..
Memede.vallahi değişiyor yaa satmadım hiç..
Ağladıkça veriyorum gazida çok Olduğu için bi memede sakinliyor..
Bazen 2saat arayla. Oluyo bazen 1 saat arayla..

Çok gönlüm olmasada biraz ayakta sallanmaya alıştı. Bi nebze rahatlatıyor ağlamalarını. En azından oturuyorum ..

Merhaba kizlar bebeğinizi uyurken uzerine ne kalinlikta örtüyorsunuz ortam isisina dikkat ediyor musunuz
Bizim ev 24 derece oluyor genelde, tek kat müslin örtüyorum ama 22-23e düşerse çift örtüyorum. Aslında üst örtme değil de tulum tavsiye ediliyor ama Bizim bebik tulum falan sevmedi ben de gece tulumla emziremedim doğrusu o yüzden örtüyorum

Kızlar bebeklerinizi uyutma yöntemleriniz neler acaba? Bebeğim emerek uyuyor ama alternatif birlerler daha olsun istiyorum deniyorum olmuyor da

2. Atak haftası birkaç gün evveline kadar ne gece ne gündüz uyudu geçiyor ama, dayanın birkaç gün
Ne kadar sürdü sizin
inşallah bizimki de çok uzamaz
peki emmesi azaldı mı? Çok aktif emmiyor sanırım yorgun olduğu için biraz geveleyip uyukluyor çok sinir bozucu çişi azaldı resmen

Benımkımın saç var kendınugaknyefrknte saçlar ıyı benım evde herkes dalgalı kabarık kıvırcık bununkıler dümdüz pırasa bennkendımım öyle olöasınınısteedım yıka çık aksine ee

Bebek arabasını pusetsiz kullanan var mı kızlar? Pusetle çocuğumun gıdığı çıkıyor ya iki büklüm pusetsiz koymak istiyorum bebek arabasına 2 aylık durur mu

Ben daha açmadım düz parçayı.
Gıdık yapıyorsa alt kemeri biraz kısaltıp omuzları uzatman gerekiyor demektir. Bacakların sarkması normal. O pusetler 6-8 aya kadar çok rahat götürür. Hatta minyon bebeklerde yaşına kadar yolu var yani.

Bebeklerinizin saçlarını kestiniz mi?

Kesmedim ama toplamaya başladım çok güzel uzadılar dökülür diye düşünüyorum arkalar falan ama yine kesmem. İlk kızımın saçını 5 yaşa kadar kestirmedik, o da çok saçlıydı ikinci kızım gibi, çok da gür saçları arkadan dökülenler falan eşitleniyor bir noktada.

Büyük bebiş annelerinden 9. hafta civarı uykuları bozulan var mı

9'da bozuldu, 12'de iyice suyu çıktı
Kalkıp duruyoruz sabah 4-5-6 cinnet geçircem.

Önceki sayfalarda kalabalığa bebeklerin tepkilerini yazmışsınız.
İlk kızım öyleydi, kimseye gitmez kimsede durmaz, eve geliriz nazar değdi diye kafayı yedirtir kendini yırtar... Yapı olarak da çok soğuktur, evcimendir. Ben oğlak burcu olmasına bağlamıştım. (Ben de öyleyimdir mutlu mesut somurturuz evde saatlerce mesela ajsjajsj)

Bize benzesin diye ikinciyi de oğlak yaptım. Cidden doğumu erkene alıp oğlağa yetiştirdik doktorumla.

Ama bu bebe olmamış kızlar, herkese gidiyor, kalabalıkta çok mutlu, devamlı gülücük atıyor, devamlı sevinç çığlıkları atıyor. Ya yapısı böyle, ya nerdeyse ilk günden beri sokakta, okulda, işte falan çok insan görüyor diye bu kadar sosyal oldu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…