- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.961
Mama Gunde 2 ya da 3.oluyor..Kızlar günde kaç kez emzirme ya da mama veriyorsunuz mama ile takviye gidenler ?
Ben de öyle yapıyorum iki-üç saatte bir emzirme sonra 90 cc mamaMemeden çok süt gelmıyor ya anladım onu emıyor 90 cc mamayı uıyınce susuyor
Oda 24.deece oluyor genelde şuan..Merhaba kizlar bebeğinizi uyurken uzerine ne kalinlikta örtüyorsunuz ortam isisina dikkat ediyor musunuz
Bizim ev 24 derece oluyor genelde, tek kat müslin örtüyorum ama 22-23e düşerse çift örtüyorum. Aslında üst örtme değil de tulum tavsiye ediliyor ama Bizim bebik tulum falan sevmedi ben de gece tulumla emziremedim doğrusu o yüzden örtüyorumMerhaba kizlar bebeğinizi uyurken uzerine ne kalinlikta örtüyorsunuz ortam isisina dikkat ediyor musunuz
Ne kadar sürdü sizin2. Atak haftasıbirkaç gün evveline kadar ne gece ne gündüz uyudu geçiyor ama, dayanın birkaç gün
inşallah bizimki de çok uzamaz65 günlükler gündüz uykuları resmen artık sıfır öncesinde gündüz 45 dk veya 1 saat kestirme uyurlardı 8. Hafta atağıyla o da kalmadı 5 dk max uyuyorlardı şimdi 2 gündür öğlen uykusuna yatıyorlar çünkü artık uyut diye ağlayarak gözümün içine bakıyorlar çok şükür öğlen uykuları başladı kendileri sinyalleri verdi anlamak gerek gözlem ve takip önemli bence ama geçecek 8. Hafta atağı 2 haftaya kadar sürebiliyormuş bizim ki 10 gün oldu hafifliyor belirtiler artık sanırım adapte olmaya başlıyorlar yeni davranışlarına ama canım çıktı diyebilirim
peki emmesi azaldı mı? Çok aktif emmiyor sanırım yorgun olduğu için biraz geveleyip uyukluyor çok sinir bozucu çişi azaldı resmenBiz de aynı şekildeyiz geceleri kendi kendine uyurdu ben yanına yatardım birlikte uyuyakalırdık artık desteksiz uyumuyo memede 1 saati geçiyo dalması ilk uyku uzun olurdu 1 haftadır 2 saate bir kalkıyo 5 buçukta güne başlıyo gündüz uykusunu kucaktaysa bütün gün uyur öyle bi imkanım olmadığı için kucakta uyuduğu yarım saatlerle geçiştiriyoruz yatırınca hemen gerinip gözlerini açıyo
Altusun hangi modeli acaba.Ben evlenirken Altus almıştım çok memnunum. Kendi evimde Beko vardı Altus’tan daha memnunum. 10 kiloluk almıştım sanırım
Ben kucakta sallayıp pışpışla uyutuyorum ama hiç ergonomik değil gitti sırtım kolumKızlar bebeklerinizi uyutma yöntemleriniz neler acaba? Bebeğim emerek uyuyor ama alternatif birlerler daha olsun istiyorum deniyorum olmuyor da
emmesinde henüz sıkıntı yokNe kadar sürdü sizin
inşallah bizimki de çok uzamaz
peki emmesi azaldı mı? Çok aktif emmiyor sanırım yorgun olduğu için biraz geveleyip uyukluyor çok sinir bozucu çişi azaldı resmen
gazda ben kahve çay ve tüm süt ürünlerini kestim laktozsuz activia hariç rahatladık gibiKızlar bebeği çok gazlı olup hamak beşik kullanan var mı uyutmak için, işe yarıyor mu? Kollarım koptu artık sallamaktan hamak beşik sipariş ettim umarım işe yarar
ay benimkinin yanda 3 tel arkada 5 tel var dökülürse keltoş oluruz iyiceAyy benimkininde yanları arkası döküldü baya
anlamadım jiletle mi yazdınız saçını kesmek içinBizde o yüzden cesaret edemiyoruzaslında banyodayken ciletle halledilebilir
Benimki anneme geldiğimden beri ayakta sallanarak uyumaya başladıKızlar bebeklerinizi uyutma yöntemleriniz neler acaba? Bebeğim emerek uyuyor ama alternatif birlerler daha olsun istiyorum deniyorum olmuyor da
Bebek arabasını pusetsiz kullanan var mı kızlar? Pusetle çocuğumun gıdığı çıkıyor ya iki büklümpusetsiz koymak istiyorum bebek arabasına 2 aylık durur mu
Bebeklerinizin saçlarını kestiniz mi?
Büyük bebiş annelerinden 9. hafta civarı uykuları bozulan var mı