2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Peki doyuyormu bizimki doymuyorda🤷
Kilo alımı iyiydi, yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek. Canım ben istedikce veriyorum, istediği kadar emiyor, ona kalsa hiç çıkarmayacak, emzik niyetine🙈🙈 ya o uyuyor ya ben aaa yeter ikisini de sömürdün diyip çekiyorum ağzından 😅😅 sonra kusuyor tabii sıpa😫🥴, yarım saat kırk dakika sonra tekrar sar başa 🥰🥰

Bugün kankim geldi 🤣😁
Ama Bizzz. oyun halısinda çiglik çığlığa ağladık 🤣😁😁

Eklentiler

• Screenshot_20240403_005903_edit_195662012140202.jpg
    Screenshot_20240403_005903_edit_195662012140202.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 98
Rahatlık açısından güzel ama normal mi acaba ?
Seni endişelendirecek başka bir durum yoksa normal olan uyuması zaten. MaşaAllah ona. Benim bebeğimde böyle gaz kaka ve açlık dışında uyuyor son günlerde bir tık uzadı uyanık kaldığı süre. İlk zamanlar bende eşimi darladım durdum bu çok fazla uyuyor bişey var diye kızlarımda uyurdu ama bu sürekli uyku modunda eşim sana çekmiş işte ana oğul uyursunuz bol bol endişelenme artık deyince saldım bebeyi🤣

Benim bebişim sürekli uyuyor. Acıkınca uyanıyor emiyor karnı doyunca tekrar uyuyor. 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için. Sabah 9dan beri 2 saat uyumadan durdu sadece onun dışında ful uyudu. Altını değiştirince biraz uykusu açılıyor , neşesi yerinde gülüyor falan. Ama endişe ediyorum çok uyuyor diye. Bugün tam 42 günlüğüz

İçin rahat olsun çok normal.
Arada böyle uzun uyuyup bildiğim güncelleme alan telefon gibi şarj olup kalkıyorlar.
Ben mayalanma diyorum böyle olunca.
Hem ciddi gram fark edip kg alıyor hem yeni bir yetenek öğrenmiş oluyorlar.
2,5 aylık bugün. Haftada 1 gün 17-18 saat falan uykuda geçiyor.

İlk çocuğumda panik olup hastaneye koşuyordum hasta mı olacak diye :KK70:

Benim bebişim sürekli uyuyor. Acıkınca uyanıyor emiyor karnı doyunca tekrar uyuyor. 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için. Sabah 9dan beri 2 saat uyumadan durdu sadece onun dışında ful uyudu. Altını değiştirince biraz uykusu açılıyor , neşesi yerinde gülüyor falan. Ama endişe ediyorum çok uyuyor diye. Bugün tam 42 günlüğüz
🧿 Kuzuya annesi, benim ikinci öyleydi, çocuk doğdu, emip uyuyor, uyanıyor bakınıyor, tekrar emip uyuyor, abla bizi en zor sorudan başlattığı için oğlanın gözüne bakıyorum ne zaman ağlayacak da elimiz ayağımız dolanacak diye🤣🤣 40 çıktı yok 2 ay bitti yok, ben 3 aydan sonra ikna olmuştum, oğlumun normalinin o olduğuna...
Öyle güzel yiyip enerjisini ağlamaya harcamayınca da bebekler güzel kilo alıyor, benim sıpa o zaman ilk ay 1900 kilo almıştı 🙈🙈 tosuncuktu 🧿
3 numara ortaya karışık 🤷🤷
Ve sana tavsiye çok dillendirme bunu, sorana "her çocuk gibi" de geç. 😍❤️

X