2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar 2. Ay aşısı oldu 2 tane eve geldik memeyi reddetti sağıp biberondan verdim içti uyudu sonra uyandı acıkınca tekrar meme verdim emdi memede uyudu. Sonra acıktığında memeye aldım ama yine reddetti redderkende ağlıyor kıpkırmızı oluyor anlamadım sakinleştiremedim bir türlü biraz mama verdik uyudu yine. Uyanınca be olacak bilmiyorum Var mı böyle bir şey yaşayan?
Bizimde dün yapıldı aşımız, dün akşam çok huzursuzdu şükür bugün huzursuzluğu biraz daha azaldı. Doktoru ateşi 38 geçmeden ateş düşürücü verme dedi. Sık sık yüzünü yıkadım hava çok sıcaktı alt kıyafetlerini de çıkardım şükür ateşimiz de olmadı

Bizimde dün yapıldı aşımız, dün akşam çok huzursuzdu şükür bugün huzursuzluğu biraz daha azaldı. Doktoru ateşi 38 geçmeden ateş düşürücü verme dedi. Sık sık yüzünü yıkadım hava çok sıcaktı alt kıyafetlerini de çıkardım şükür ateşimiz de olmadı
İnşallah bizim de ateş olmaz şuan uyandı iyi maşallah bakalım bu geceyi sorunsuz atlatırsak çok iyi olacak🤲

Benim bebişim sürekli uyuyor. Acıkınca uyanıyor emiyor karnı doyunca tekrar uyuyor. 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için. Sabah 9dan beri 2 saat uyumadan durdu sadece onun dışında ful uyudu. Altını değiştirince biraz uykusu açılıyor , neşesi yerinde gülüyor falan. Ama endişe ediyorum çok uyuyor diye. Bugün tam 42 günlüğüz
Hiç endişe etme düzenini de bozma böyle devam etsin. Yoksa bizim gibi sürünürsün. Benim büyük de öyle devamlı uyurdu çok rahat ederdim. Ama bu evlere şenlik biraz uyusa da ben de özlesem keşke diyorum.

Benim bebişim sürekli uyuyor. Acıkınca uyanıyor emiyor karnı doyunca tekrar uyuyor. 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için. Sabah 9dan beri 2 saat uyumadan durdu sadece onun dışında ful uyudu. Altını değiştirince biraz uykusu açılıyor , neşesi yerinde gülüyor falan. Ama endişe ediyorum çok uyuyor diye. Bugün tam 42 günlüğüz
Ne güzel bir bebiş 🤤😅 maşallah

Rahatlık açısından güzel ama normal mi acaba ?
Bu aydaki bir çocuğun ortalama zaten 14 16 saat aralığında uyuması gerekiyor. Dışarıdan baktığında seninki normal bizimkilerde tuhaflık var 😅 uyku dışında şüphelendiğin bir durum varsa zaten doktor değerlendirir. Olumsuz düşünme keyfini çıkar bize katılma tükenmişler kulübüyüz 😅

Bu aydaki bir çocuğun ortalama zaten 14 16 saat aralığında uyuması gerekiyor. Dışarıdan baktığında seninki normal bizimkilerde tuhaflık var 😅 uyku dışında şüphelendiğin bir durum varsa zaten doktor değerlendirir. Olumsuz düşünme keyfini çıkar bize katılma tükenmişler kulübüyüz 😅
Ay sabah 9dan bu yana toplasan 3 saat uyanık kaldı

Masalah aşı hızı pek.etkilemedi uyanıyor emiyor mama yiyor geri uyuyor arada gözünü aciuir gidiyorum yanina kokluyorum opuyirumnkapayiuor gözünü korktugumnolmadi ateşte yok 37.5
37.5 sınır derecedir. Üstüne çıktığı an ateşten bahsetmeye başlayabiliriz. Takipte olun. Özellikle erkek bebeklerde ateş çok ciddiye alınması gerekir

X