2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Valla Bizimkide agliyor alıyorum kucağıma napim.. Millet çok. Boş konuşuyor yaa.
Birde bu günler bidaha gelmeyecek..
Onların Bize ihtiyaci var

Şimdi alayım sonra almam desonra tekrar aldığında dalga geçtiğini anlarlar inşallah

Benimde kardesim ve bir cok arkadaşım önerdi diye aldım..
Aynen oyle yap bakim. Bide gunduz ver gec saat verme
Dün çok rahat bir gün ve gece geçirdi diye gözüm yemedi huzursuzluk yapar diye vermedim.
Gaz damlası denesenize canım en gazlı zamanları şu an.. sab simplex gibi, nurse harveys gibi. O probiyotik çünkü
Ben oğlumda maflor kullanmıştım en etkili o gelmişti sanırım bunda da devam ederse ilk onu deneyeceğim.
Direk gaz damlasi al sen.ben şunu kullanıyorum.
Gunde 3 kere 2ml. Şurup gibi formu
Notlarıma aldım.
Sürekli pozisyon değişikliği yapıyoruz odaları geziyoruz beşik puset bebek Arabası beyaz gürültü ne varsa hepsini deniyoruz.
Sanırım evet her bebek aynı formda değil yarar diye kullanıyoruz ama olmuyor maalesef
Evet aynı o formatta aldık açana kadar buz içindeydi öyle de açtık oda sıcaklığında duruyor.
Eee bunu doktorlar bilmiyor mu da sadece probiyotik veriyor

Probiyotikler bağırsak tam verimli hale gelene kadar daha çok ağrı/gaz/kabızlık vs yapıyor. Bu yetişkinler için de böyle. Şimdi hiç kullanmayan biri başlasa yine başta şişkinlik falan yaşar.

İyi bakteri kötü bakteri savaşı gibi düşünebiliriz.

Kızıma ya 5 ya 10. Günde başladık biogaia, hep aynı saatte aksatmadan verdik. Aşırı memnunum. Hele ki gaz damlası kullanan ilk çocuğumla kıyas edince öf diyorum neydi o.

Ki hemşireler doğduğu gün yazık çok gazlı falan demişti ne alakaysa... Evet gazlı da çıkartıyo neyse ki, hatta artık oyun halısı da falan oynarken hepten kendi de çıkarmaya başladı. En güzel çözüm hareketlenmek sanırım.

Ay ama kaç gün geçti doğumdan yaa çok kilo veremedim ondan mı acaba diyordum ama sizde yaşıyormuşsunuz ne hormonmuş arkadaş

Ben de kilo veremedim..Kilodan mı yoksa

Kızlar kilo ile değildir o bence sürekli bir şeylerle uğraşmaktandır
81 le doğuma girdim 70 kg yum bu gün
Ter bitaraflardan çıkıyor resmen.
Ev temizlik çamaşır bulaşık bizde iftara kocaya yemek bizde abi abla varsa onunla oyun etkinlik hele de bezden çıkarma vakti ise o bizde bebeğin bakımı gazı nazı bizde bu tempoya ter az bile

Bizim periyodik daha 41. Gün verdi ilk defa bu doktora gittim. Ondan önce başka bir doktor sarılık ve tiroid için sürekli tahlil verdiğinde gazı dile getirdim normal demişti
Hareket konusu ise bizimki kucakta yüz üstü uyuyunca tek yatıyor başka mümkün değil sırt üstü bezi bile zorla alıyorum sevmiyo sırt üstünü

Kızlar ben emzirme döneminde süt artırcam diye geri kilo aldım yaa
Ben de hamileyken 8 kilo aldım ama hamile kaldığımda bir 5-6 kilo fazlam vardı…Doğumdan sonra 6-7 kilo verdim ilk hafta, sonra süt yapacağım diye aldım şu anda hamile kaldığım kilodan 6 kilo fazlayım, eski kiloları da koy oldu mu sana 13 kilo

Ay yok bu ter başka bir ter emzirirken bile suyun içindeyim benimki kucakta uyuduğu için ben sizin gibi işlenemiyorum malesef size masallah

Bende aldım.bir sürü ne yapalım benim.bebede meme almıyor sürekli kıvranıyor uyumuyor kıpkırmızı oluyor 1 dakika kohamaiyoru bağırıyor evi b... k götürüyor sinirlerim harap kaynana her gün hemege geliyor ben bisi yapamıyorum tek.yiyemiyorjm saat 6 oldu mu bende bitiyor gece 12 ye kafar oturuyor sinirimi bozuyor dün evin seni özlemiş akşamları evine bir uğra dedim zaten hepsi başımda bi de bu çıktı bayramda kaynim.helevekmis yine benim.evde şimdiden başladı gerginlik

Beni kucağa almamışlar da noldu. Anneyle güvenli bağlanma sorunu yaşadım. 35 yaşımdayım. Hala annemle aramda mesafe sorunh var. Çocuklarını bol bol kucaklayın arkadaşlar. Herşeyden önce sevgiye ihtiyacımız var.

Arkadaşlar bir şey soracağım. Benim artık kanamam tamamen bitti. Bundan sonra geldiğinde normal regl mi olmuş olacağım? Yani düzenli olarak eskisi gibi ayda bir regl düzenine geri dönülüyor mu hemen?

Bende aynıyım ya annemle 36 yas anneyle mesele sanki ben onun kızı değilim gibi bencede hep.kucqk hep kucak ağlamaya yürek mi dayanir

Arkadaşlar bir şey soracağım. Benim artık kanamam tamamen bitti. Bundan sonra geldiğinde normal regl mi olmuş olacağım? Yani düzenli olarak eskisi gibi ayda bir regl düzenine geri dönülüyor mu hemen?
Benim.bebis 2 aylik 1 ayda kanama son buldu bakalim ne zaman adet olacak ilk çocukta 9 ay sonra olmuştu ikinci ölü doğumda 3 ay sonra bakalım bunda nasıl.olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…