- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #52.961
biogaia ben ilk Ay kullandım probiyotik bağırsak düzenleyici..Merhabalar kızlar doktorumuz bu gün bize biogaia verdi akşamdan kullan dedi gazı çoktu kızımın onu verdim çocuk daha durmuyor saat 7 den beri ağla ağla emmesi yok denecek az kıvranıyor bacak atıyor bezi sadece çiş hâlinde
Kullananlar da durum nasıl oldu normal mi bunlar böyle olacaksa daha vermem bunj
3saat olmadıysa eger dolaba koy canım, 3gun icinde verebilirsin bebeğe. Buzluk kısmında ise 3ay saklanıyorSağdığınız sütü bebeğe biberonla içirirken kalırsa kalanı napıyosunuz benim bugün biraz fazla kaldı biberonda anne sütü olunca içim acıdı mama olsa hiç acımam kalanı
Ağzına değmiş olsa bile mi ben içirdiğim süt için soruyorum da3saat olmadıysa eger dolaba koy canım, 3gun icinde verebilirsin bebeğe. Buzluk kısmında ise 3ay saklanıyor
Ben doğdu doğalı sadece clinikid rol on masaj yaptım ilk defa verince böyle yaptı gazlı hali daha iyi düşün çocuğu ayakta sallıyorum artık kollarımda derman kalmadıbiogaia ben ilk Ay kullandım probiyotik bağırsak düzenleyici..
Sonra doktorunuz o. Yetersiz olur dedi gaz için nurse harveys colex verdi ondsn cook Memnunum mesela.
2.kutu biogaia almıştık arada veriyorum onu sabahları, bitince almiycam
Gaz masajı yaptınız mı sıcak havlu koyun gaz çıkmasına yardımcı olabilir . İnşallah çıkar biran önce rahatlarMerhabalar kızlar doktorumuz bu gün bize biogaia verdi akşamdan kullan dedi gazı çoktu kızımın onu verdim çocuk daha durmuyor saat 7 den beri ağla ağla emmesi yok denecek az kıvranıyor bacak atıyor bezi sadece çiş hâlinde
Kullananlar da durum nasıl oldu normal mi bunlar böyle olacaksa daha vermem bunj
İnşallah diyeceğimde ben emzirmeyi çok sevemedim. Göğüslerim biraz büyük o yüzden yastıksız emziremiyorum. Sırtımda çok ağrıyor. Bu çocuklar yüzünden kambur kalacağım.Alışırsanız çok zevkli bi pozisyon benim için. Büyük kızımı hep öyle emzirdim. Gece acıkınca çıkardı tepeme memeyi bulup emer uyurdu üzerimdeiyice ağırlaşınca göğsüm ağrımaya başlamıştı o zaman bıraktırmıştım o huyunu☺
Meme reddi çok illet bişey umarım kimse yaşamaz
Onu bilemedim ama biberonla veriliyor sonuçta ne olacak ki süteAğzına değmiş olsa bile mi ben içirdiğim süt için soruyorum da
Ya biogaia ile. Alakali google da da hep Kötü yorumlar gördüm bizimde 1 ayimiz cok kötüydü bi gece sabaha kadar ağladıBen doğdu doğalı sadece clinikid rol on masaj yaptım ilk defa verince böyle yaptı gazlı hali daha iyi düşün çocuğu ayakta sallıyorum artık kollarımda derman kalmadı
Yaptım ayakarına yün patik giydirdim.Gaz masajı yaptınız mı sıcak havlu koyun gaz çıkmasına yardımcı olabilir . İnşallah çıkar biran önce rahatlar
Kız kardeşim kızına bunu kullanmış çok iyi dedi şimdi çocuğun videoaunı attım şaştı kaldı.Ya biogaia ile. Alakali google da da hep Kötü yorumlar gördüm bizimde 1 ayimiz cok kötüydü bi gece sabaha kadar ağladı
Onunla mi alakali Bilmiyorum da, suan kullanirken tereddüt ediyorum..
Yavrum yaa kiyamamilik havlu koy istersen karnına biraz rahatlar
Benimde kardesim ve bir cok arkadaşım önerdi diye aldım..Kız kardeşim kızına bunu kullanmış çok iyi dedi şimdi çocuğun videoaunı attım şaştı kaldı.
Yarın da vereceğim aynı olursa devam etmeyeceğim.
Gaz damlası denesenize canım en gazlı zamanları şu an.. sab simplex gibi, nurse harveys gibi. O probiyotik çünküKız kardeşim kızına bunu kullanmış çok iyi dedi şimdi çocuğun videoaunı attım şaştı kaldı.
Direk gaz damlasi al sen.ben şunu kullanıyorum.Kız kardeşim kızına bunu kullanmış çok iyi dedi şimdi çocuğun videoaunı attım şaştı kaldı.
İnsallah canım dua edinBaşınız sağolsun canıminşallah güvenilir biri olur
benimde normalde 8 Nisan ana tatil oldu 15 NisanBenim de 15 Nisan
Bizimde öyle oluyordu ama damla sebepli değil gazdan ötürü oluyordu. Düzenli kullanıyorum hala . Masaj yapıyorum odayı ısıtıyorum sıcak havlu falan derken yarım saat bir saate rahatlıyor. Bu arada bunları yaptıktan sonra memeye alıyorum emerken daha rahat çıkarıyor. Tam bir kriz anı oluyor anlıyorum. Farklı gaz çıkarma pozisyonları deneyin. Bebek sabit durmasın yani hareket çıkarmayı kolaylaştırıyor. Ek olarak hiçbiri işe yaramazsa altını açıyorum gerinirken çıkarıyorMerhabalar kızlar doktorumuz bu gün bize biogaia verdi akşamdan kullan dedi gazı çoktu kızımın onu verdim çocuk daha durmuyor saat 7 den beri ağla ağla emmesi yok denecek az kıvranıyor bacak atıyor bezi sadece çiş hâlinde
Ya iste tam o duygulardayim bende. Tüp ilk denemede tuttu bizim. Ve tedavi aşamasında sıkıntı yaşamıştım hiç umudum yoktu. Kan vermiştim 7. Gün ama sonuç geç çıkmıştı o sabah halsizlikten gozumu acamiyodum e nabiza bi umut girdim ve anında hüngür hüngür ağladım esim ne oldu dedi ekranı gösterdim anlamadı. Sonucun ne olduğunu söyleyemeyecek kadar şiddetli agliyodum. Zor bela var olmuş dedim o anda ilk defa eşimi ağlarken gördüm. Aylarca içimde bi bebeğin varlığına inanamadim. Sonra zorluklar başladı ani doğum oldu. O ilk gün bagrimdan indirmedim. Doktor takip edicez kuveze alabiliriz demisti erken doğduğu için. Belki ayrılırız diye kuala gibi yapistim cicegime. Şükürler olsun mevlama ayirmadi bizi. Ve sizin dediğinize gelicem. Esim dışında kimsenin dokunmasını istemiyorum. Bu duygudan çok rahatsızım kendime aşırı kızıyorum ama aşma konusunu da yapamıyorum. Özellikle 1 kişiye karşı böyleyim. Oda kv. Nasıl asarım bilmiyorum ama zamana ihtiyaçim var sanırım. Sonraki çocukları istemiyorum demek de asla istemiyorum geçen yılların gayretine ihanet olur diyorum. Ay cidden ne zorO hissiyat sanırım uzun süre hasretle bekleyişten sonra otomatik yükleniyor insana. 4 yılın sonunda hamile kalmıştım bende ilk kızıma tam tüp bebeğe başlayacakken kendisi geldi miniğim. Öyle tavan yaşadım ki o duyguyu eşimden başkasının dokunmasına bakmasına bile tahammülüm yoktu. Zamanla aşmaya çalıştım bu durumu sonra 2.ye hamile kaldım aslında isteyerek yapmıştık ama kabullenmem çok zor oldu kızıma haksızlık gibi geldi diğerini hiç sevemeyecek gibi hissediyordum. Doğduğu anda onada aşık oldum. Rabbim öyle bir denge veriyor ki birini dğerinden ayıramıyorsunuz.
Birde o 2. Perileri hemen gelmiyor az büyüyünce bebek kokusu çekiyor canınız o zaman hadi yapalım deyiveriyorsunuz
Ayy ne kırkı bugun 2. Kırkı cikiyo daha doğrusu kendi zamanında dogsaydi 40i çıkacaktıMoni moni Şimdi öyle düşünmen çok normal canım, bende kızımın daha kırkı çıkmadan kimse kapıma gelmesin kızımı kimselere vermem diyordum şimdi üzerine para bile verebilirim büyüdüğünde yalnız olmasın kardeşi olsun isteyeceksin, belki o isteyecek Rabbim aratmadan sağlıkla nasip etsin o zaman inşallah
Bu yağdan bende 4 5 gün kadar kullandım. Ve bizde de aşırı huzursuzluk yapmıştı hemen bıraktım bSka damlaya geçmiştik. Fayda edene çok iyi ediyor ama etmeyecekse aşırı huzursuzluk yapıyor malesef. Siz 1 gün daha deneme yapın gene aynısı olursa hic uzatmadan başka damlaya gecin.Merhabalar kızlar doktorumuz bu gün bize biogaia verdi akşamdan kullan dedi gazı çoktu kızımın onu verdim çocuk daha durmuyor saat 7 den beri ağla ağla emmesi yok denecek az kıvranıyor bacak atıyor bezi sadece çiş hâlinde
Sarı kantorron mu canımKantaron yağı sürün dikiş yerlerine aşırı iyi geliyor iz konusunda