-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #52.921
Ben de yapacağım yapacağım günün hayaliyle motive oluyorumBugün oğlumu emzirdim. Bir biberon da süt sağdım. Sonra uyutup babasına emanet edip kuaföre gittim. Saç baş birbirine karışmış beyazlarım alıp yürümüştü. Kesimdi boyaydı nasıl iyi hissettim anlatamam. Kızlar bebenizi mümkün mertebe kocanıza kitleyin kendinize bakın:) mutlu anne mutlu çocuk mottomuz:))
Yapılan tabi ki kötü bir şey değil kullanıcı adını sordular onu söyledim sadece direkt beni etikletleyebilirdin. Bir sürü kişiye mesaj gitmiş kullanıcı adını söylemekte hata değil bence. Yani whatsapp grubu kurmak istemenin neyi kötü olabilir ki zaten ve niye ötekileştirelim ki zaten . Bu banlanma olayı nedir bilmiyorum gider farklı bir hesap açar geri döner ki buraya ne kadar anlam yüklüyor ki insanlar ? Burada kullanıcı adı söylendi diye sütü kesilecek kadar önemsemiyordur heraldeArkadaşlar rica ediyorum şubat anneleri grubumuz konusunu farklı anneler grubunda konuşmayalım. Minnosu arkadaşımız sevdiğimiz bir grup arkadaşımız neticede yeni doğum yapmış bir kadın karşımızda. Evet sitemizde grup kurmak yasak ancak zaten hepimiz kadınız yasak olmasaydı ben grubu kurmak isterdim bir kurucu olarak fakat yasak olduğu için kurmadım ve bu konuda uyardım. Zaten arkadaşımız da mesajlarını geri çekti ben uyarınca, banlanmasını istemedim burada annelikle ilgili konular konuşuyoruz ve tecrübeli bir anne karşımızdaki ondan alacağımız bilgiler de vardı neticede diğer arkadaşlarımız gibi. Rica ediyorum mart grubunda bu konu konuşulmasın bu şubat anneleri grubunun konusu orayı meşgul etmeyelim. orada da yeni doğum yapmış anneler var farklı bilgiler almak isteyebilirler meşgul olmasın grup. Arkadaşımız size de mesaj atmış olabilir burada yaptığı tek şey grup kuralı dışında bir adım atmış olması ama zaten geri çekti mesajlarına. Çok kötü bir şey yapmış gibi lanse edilmesini anlamıyorum karşımızdaki yeni doğum yapmış bizim gibi bir anne.. ve zaten süreli bir şekilde banlandı, zaten bebek sebebiyle işimiz başımızdan aşkın üyemizi ötekileştirmeyelim lütfen kimsenin kalbi kırılmasın bir damla bile olsa süt veren insanlarız bir bebeğin rızkının kesilmesini istemeyiz seviyorum sizleri
Evet grup kurmanın nesi kötü olabilir ki doğru söylüyorsun. Ve bu grup konusu niye bu kadar uzadı onu da anlamış değilim. Neyse ben şeyi merak ediyorum yapılan kötü birşey değil diyorsun da neden ekran görüntüsü aldın peki ?Yapılan tabi ki kötü bir şey değil kullanıcı adını sordular onu söyledim sadece direkt beni etikletleyebilirdin. Bir sürü kişiye mesaj gitmiş kullanıcı adını söylemekte hata değil bence. Yani whatsapp grubu kurmak istemenin neyi kötü olabilir ki zaten ve niye ötekileştirelim ki zaten . Bu banlanma olayı nedir bilmiyorum gider farklı bir hesap açar geri döner ki buraya ne kadar anlam yüklüyor ki insanlar ? Burada kullanıcı adı söylendi diye sütü kesilecek kadar önemsemiyordur heralde
Onlardaki babasi baksinnn bi zahmetBenimki k
Bakamaz ya ben bir banyoya giriyorum abowwww cocuknahlama krizlerine giriyoru dün uyuttum buyukmohlana bak ben bir yikanayim ben banyodan çıkana kadar ikisise salya sümük dedim ohlum sen niye ağlıyorsun susturamadim çok.ahladi.durmadi ben bir daha buna bakmam diyor
Bir kaç kişi konuşmuş mart grubunda neden üstüne alındın yalnızca onu anlamadım.. ki gayet üsluplu bir şekilde sonunu da seviyorum sizi diyerek bitirdim. Mart grubunda subat konusu önemli konuları kaynatmasın meşgul olmasın dedim. Tek bir kişi üstünden yani senin üstünden konuşmuş olsaydım etiketlerdim. Minnosu arkadaşımızın konusu buradaki diğer üyeler arasında da geçti. Doğrudan bir tek üzerine sen alındın. Sen bu siteye anlam yüklemeyebilirsin mesela ben yüklüyorum , yükleyen arkadaşlarımız da vardır. herkes herkesle aynı düşünmez aynı hissetmez. Bilgi alıyorum , tavsiyeler okuyorum veriyorum. Burası kısır yiyip dedikodu yaptığımız bir yer değil aynı zamanda bir arama motoru da. Bir çok konuda fikir ve geri bildirim okuduğumuz bir forum. Üsluplu bir rica yazıma ki genelleme bir yazıma bu şekilde bir dönüş yapılmasını insanların bakış açısına bırakıyorum.Yapılan tabi ki kötü bir şey değil kullanıcı adını sordular onu söyledim sadece direkt beni etikletleyebilirdin. Bir sürü kişiye mesaj gitmiş kullanıcı adını söylemekte hata değil bence. Yani whatsapp grubu kurmak istemenin neyi kötü olabilir ki zaten ve niye ötekileştirelim ki zaten . Bu banlanma olayı nedir bilmiyorum gider farklı bir hesap açar geri döner ki buraya ne kadar anlam yüklüyor ki insanlar ? Burada kullanıcı adı söylendi diye sütü kesilecek kadar önemsemiyordur heralde
Buradan cevap vermek istemedim çünkü numarayı aldım belki gruba katılmak istersem diyeEvet grup kurmanın nesi kötü olabilir ki doğru söylüyorsun. Ve bu grup konusu niye bu kadar uzadı onu da anlamış değilim. Neyse ben şeyi merak ediyorum yapılan kötü birşey değil diyorsun da neden ekran görüntüsü aldın peki ?
Benimki bir tık büyüktü ama yakında kullanılmaz park yatağa geçeceğim bende mecbur. Seyyar iyi oluyorduEvet arkadaşlar konuyu kapatalım bebişlerimizle ilgili konulara dönelim.. bizim reflü yatağı küçük geliyor artık koltukta yatırıyordum gündüzleri çocuğu artık sığmıyor iki büklüm oluyor park yatağa geçiş yapıcaz
Anlıyorum bende seviyorum burayı bir çok kişinin tecrübesine başvuruyorum ve yaptığım şeyin art niyetli olmadığını söylemek istedim . Adı sanı belli olmayan bir çok kişinin bildiği bir şeyi söyledim sadece ve bende konuyu kapatıyorumBir kaç kişi konuşmuş mart grubunda neden üstüne alındın yalnızca onu anlamadım.. ki gayet üsluplu bir şekilde sonunu da seviyorum sizi diyerek bitirdim. Mart grubunda subat konusu önemli konuları kaynatmasın meşgul olmasın dedim. Tek bir kişi üstünden yani senin üstünden konuşmuş olsaydım etiketlerdim. Minnosu arkadaşımızın konusu buradaki diğer üyeler arasında da geçti. Doğrudan bir tek üzerine sen alındın. Sen bu siteye anlam yüklemeyebilirsin mesela ben yüklüyorum , yükleyen arkadaşlarımız da vardır. herkes herkesle aynı düşünmez aynı hissetmez. Bilgi alıyorum , tavsiyeler okuyorum veriyorum. Burası kısır yiyip dedikodu yaptığımız bir yer değil aynı zamanda bir arama motoru da. Bir çok konuda fikir ve geri bildirim okuduğumuz bir forum. Üsluplu bir rica yazıma ki genelleme bir yazıma bu şekilde bir dönüş yapılmasını insanların bakış açısına bırakıyorum.
Bizimde besik içindeydi reflu yatagi iyice ucuna kadar geliyor artıkEvet arkadaşlar konuyu kapatalım bebişlerimizle ilgili konulara dönelim.. bizim reflü yatağı küçük geliyor artık koltukta yatırıyordum gündüzleri çocuğu artık sığmıyor iki büklüm oluyor park yatağa geçiş yapıcaz
MasallahEvet boyumuz uzadı bizimde birde hareket edince kayıyor doktor kontrolümüz çok şükür iyi geçti bizimde 4300 olmuş 46 günlüğüz bizden önce olanalar sizin nasıldı bu zamanlarda kalça ultrosonu da yaptırdık ondada bir sıkıntımız çıkmadı
Benim büyük haziran doğumlu ve kolik bir bebeydi bundan 12 sene öncesi akıllı teller yok, nerden duyduysak bizde saç kurutma makinesi açıyordukAhahah valla bi ara esim dedi mutfağa koltuk atalım burda yatalım diyeama öyle çokta tutmuyorum. Yemek yapmak yemek azıcık dinlenmek için felan biraz kurtarıcı oluyo
Oyyy poğaçaaalarBizimde ayaklar anakucagınin ucunda hep
Yukarı çıkıyorum yine oynayip iniyo aşağıya
Evet ya park yatakta küçük bisey değil koltukta reflü yatağı çok iyi oluyorduBenimki bir tık büyüktü ama yakında kullanılmaz park yatağa geçeceğim bende mecbur. Seyyar iyi oluyordu