- Konu Sahibi Buffalosos
- #52.941
Kızlar sezeryan dikiş izleriniz ne durumda ? benim cildim çok hassas maalesef ameliyat izleri skar doku oluşturuyor seseryan dikiş izim de öyle oldu mor çizgi şeklinde hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah o sac kurutma makinesinden bizde nasibimizi almıştık gerçekten aşırı sinir bozucu bi hale geliyor. Benimde ilk yeğenim kolikti daha doğrusu başka şeyler vardı ama onu burda konuşmak doğru olmaz. O zamanlar 15 yaşında felandim. Geceleri ben bakardım anne baba uyurdu. Ve makineyi açınca susardi uyudu diye kapatırdım anında baslardi ağlamaya. Ne günlerdi ya hepsi geçip gittiği gibi bu günlerin zorluğu da geçecek yerine yenileri gelicekBenim büyük haziran doğumlu ve kolik bir bebeydi bundan 12 sene öncesi akıllı teller yok, nerden duyduysak bizde saç kurutma makinesi açıyorduk hava zaten sıcak birde o çalışıyor sıcaklığı bir yandan sesi bir yandan geceleri sürekli ağlak bir kızçeydi.... Bazen diyorum kızımı görüp yaşayıp arkasına 2 tane daha yaptım. İlk oğlum olsaydı acaba kaç tane yapardım
Benim dikişlerimde aynı tarif ettiğin gibi. Doktorum vücudumun reaksiyon gösterdiğini söyledi ve contractubex jel önerdi günde 2 kere 6 ay boyunca kullan dedi. Onu aldım sürüyorum bakalım inşallah fayda eder. Biraz pahalı bir ilaç ama fayda ediyormuş dene istersenKızlar sezeryan dikiş izleriniz ne durumda ? benim cildim çok hassas maalesef ameliyat izleri skar doku oluşturuyor seseryan dikiş izim de öyle oldu mor çizgi şeklinde hala
Contractubex bende var dermatix kullanacağım ben ama sezeryan dikişi çok asagıda sürüp kurumasını mı bekliyorsunuz kıyafeti giymek için.contractubex de jel yapı da kuruyan bir ürün nasıl sürüyorsunuz.Bunca zaman vakit ayıramamaktan bir şey kullanamadım sürüp kurumasını beklemek gerek gibi geldiBenim dikişlerimde aynı tarif ettiğin gibi. Doktorum vücudumun reaksiyon gösterdiğini söyledi ve contractubex jel önerdi günde 2 kere 6 ay boyunca kullan dedi. Onu aldım sürüyorum bakalım inşallah fayda eder. Biraz pahalı bir ilaç ama fayda ediyormuş dene istersen
O hissiyat sanırım uzun süre hasretle bekleyişten sonra otomatik yükleniyor insana. 4 yılın sonunda hamile kalmıştım bende ilk kızıma tam tüp bebeğe başlayacakken kendisi geldi miniğim. Öyle tavan yaşadım ki o duyguyu eşimden başkasının dokunmasına bakmasına bile tahammülüm yoktu. Zamanla aşmaya çalıştım bu durumu sonra 2.ye hamile kaldım aslında isteyerek yapmıştık ama kabullenmem çok zor oldu kızıma haksızlık gibi geldi diğerini hiç sevemeyecek gibi hissediyordum. Doğduğu anda onada aşık oldum. Rabbim öyle bir denge veriyor ki birini dğerinden ayıramıyorsunuz.Ahahah o sac kurutma makinesinden bizde nasibimizi almıştık gerçekten aşırı sinir bozucu bi hale geliyor. Benimde ilk yeğenim kolikti daha doğrusu başka şeyler vardı ama onu burda konuşmak doğru olmaz. O zamanlar 15 yaşında felandim. Geceleri ben bakardım anne baba uyurdu. Ve makineyi açınca susardi uyudu diye kapatırdım anında baslardi ağlamaya. Ne günlerdi ya hepsi geçip gittiği gibi bu günlerin zorluğu da geçecek yerine yenileri gelicek
Valla siz ona rağmen 2 tane daha yapmışsınız helal valla. Ben 2. Yi gözüm almiyo bide bu çiçeğim tüp bebek hasretle bekledik sanki üstüne gül koklar gibi olur bunun tadını alamam gibi geliyo. Ay bilmiyorum çocukları aşırı severim ama tek çocukta kalmayı istiyorum ya. Anlatamıyorum suan böyle değişik bi hissiyat var. Sanki ardından yeniden çocuğum olursa bu çiçeğimi hakkiyla sevemiycek gibi hissediyorum çok değişik bambaşka duygulardayim. Uçan kuştan sakiniyorum. Ki biliyorum da başka çocuğum olursa gene böyle severim ama hormonlarım öyle tavan ki ne desem kafi gelmez
Benimki de ağlıyor hatta üst giydirirken başlıyor dışarı çıkmak eziyete dönüşüyor. Ama gideceğimizi asansörün orda anlamaya başladı orada susuyor. Dışarda da hep evin etrafında dolanıyordum ağlarsa korkusundan. Artık yürüyoruz normalBebekleriniz dışarı çıkarken bebek arabasını seviyor mu ben uyutmadan koyamıyorum ağlıyor yarım saat falan turlayıp eve dönmek zorunda kalıyorum uyanıyor sizde durumlar nasıl? Ben daha hiç gidip bi yerde oturmadım bebişle durur mu nasıl oyalarım bilemedim
Bana doktor imom latte önerdi onu kullanıyorumKızlar multivitamin kullanıyor musunuz bana doktorum sadece demir önermişti ama saçlarım aşırı dökülmeye başladı acaba komple bir takviyeye mi başlasam
Evet canım sezaryen dikişleri aşağıda kulot kapatıyor allahtan. Kurumasını bekleyecek kadar bir vaktim yok malesef sürdükten sonra giyiniyorum. Doktor düzenli sürersen düzelir dedi inşallah düzelir.Contractubex bende var dermatix kullanacağım ben ama sezeryan dikişi çok asagıda sürüp kurumasını mı bekliyorsunuz kıyafeti giymek için.contractubex de jel yapı da kuruyan bir ürün nasıl sürüyorsunuz.Bunca zaman vakit ayıramamaktan bir şey kullanamadım sürüp kurumasını beklemek gerek gibi geldi
Aynı durumdayız bu arada durmuyor tek el yazmaya alıştım iyice yoksa kafayı yiyecek gibi oluyorumGrubu okuyunc sadece benim bebişim mi durmuyor beni bu kadar yoruyor acaba dedim resmen kıskandım sizi yaa grup murup ne güzel şeyleri dert edinecek vaktiniz var ben grubu 3 güne bir takip edebilmeye başladım
Ben tek el, ayak parmaklarını kullanma vs kendimi geliştiriyorum gecen gun telefonumu ayagimla aldimAynı durumdayız bu arada durmuyor tek el yazmaya alıştım iyice yoksa kafayı yiyecek gibi oluyorum
İnşallah geçicidir çok zorlanıyorumBende de aynı şey var hemen doğrulamıyorum geçici mi acaba bu durum
Kesinlikle o şekil eğili kalıyorum bi süreBenimde öyle, ayakta bebegi giydirirken falan asiri agriyor
Bende yatarak denedim ama kafasını tutamadım. Emzirme yastığına yasladım kafasını oldu gibi. Bir de çok bekletmeden vermeye başladım. O yüzden eskisi gibi zorlanmıyor. Bu da benim 2. birincide meme reddinden çok çektim.Evet pompa ile sağınca artıyor o yüzden elle sağım öneriliyor biraz uğraştırıyor ama tekniği öğrenince kolay. Çok dolduysa meme mutlaka önden sağıyorum biraz. Ben yarım yatar pozisyonda oluyorum bebişi memenin üzerine başı yana dönük şekilde yatırıp başını destekleyerek tutturuyorum tabi memelerinde izin vermesi gerekiyor bunu yapabilmek için benimkiler 3.emzirme dönemi artık bir miktar memelikten çıktıkları için sorun olmuyor
Doğru da keşke olmasaymış çokta matah bişey değilmiş ama sütün yetmiyor diyenlerin suratına açıp fışkırtmalık tam. İlk kızımdada vardı tazyik memeyi reddediyordu kızım eşim sütün mü yetmiyor gibi bişi dedi laf arasında karşı koltukta oturuyor açtım sıktım üzerine kadar fışkırdı adam şok oldu tamam tamam daha bişi demem sana dedi tamamen tazyikle alakalı bi durum sütüm var yokla değil yani. Bebiş ememiyor böyle sürekli boğulma halinde
Benim ilk bebiştede olmuştu tazyik ama kendi halinde fışkırmazdı. Geçen eşim gördü şok oldu çeşmeyi açık unutmuşsun diyor
Bebişin ilk damaklamadan sonra ağzına akmaya başlıyor birde o damaklamaya devam ediyor ağzı doluyor sürekli boğuluyor gibi oluyor nefessiz kalıyor. Birde sürekli gaz oluyor 2dkda bir kaldırıp almazsam ememiyor asla
Bazende çok acıktıysa hiç boğazına kaçmadan hatta 1 damla bile ağzından akıtmadan emip boşaltıyor memeyi
Alışırsanız çok zevkli bi pozisyon benim için. Büyük kızımı hep öyle emzirdim. Gece acıkınca çıkardı tepeme memeyi bulup emer uyurdu üzerimde iyice ağırlaşınca göğsüm ağrımaya başlamıştı o zaman bıraktırmıştım o huyunu☺Bende yatarak denedim ama kafasını tutamadım. Emzirme yastığına yasladım kafasını oldu gibi. Bir de çok bekletmeden vermeye başladım. O yüzden eskisi gibi zorlanmıyor. Bu da benim 2. birincide meme reddinden çok çektim.
Insallah gecer yaKesinlikle o şekil eğili kalıyorum bi süre