- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #52.901
Benim de 15 NisanBenim de 12 nisanda bitiyo,cok az gerçekten
Ben de çift giydiriyorum aslında evim sıcak bir ev ne zaman tek kata geçeceksinizÇift giydiriyorum ben
Çıt çıtlı iç zıbın üstüne alt üst takım ve çorap giydiriyorum. Evin içi sıcak kat kat giydirmeye gerek yok. Doktorum kendi kıyafetlerinden 1 kat fazla giydirsen yeter dedi. Soğuk değil sıcak hasta eder.Kızlar günaydın bebeği tek kat mı giydiriyorsunuz çift kat mı sizler
Hiç durmayan bir ağrı mı? NasılKızlar spinal anestezi sonrası bel ağrısı kaldı mı sizde?
Evet canım erkek bebekler kızlardan daha serin ortamda dursun diyor çocuk doktorlarıAlta bir zıbın üste tulum bitti gitti hafif serin olursa battaniye atıyorum erkek çocuğu sıcak sevmez demişler doğru biraziki kat giydirince isilik oldu çocuk soyunca geçti
hiçbir sıkıntım yok şükürKızlar spinal anestezi sonrası bel ağrısı kaldı mı sizde?
Bende oluyor yataktan kalkarken iş yaparken çok ayakta kalırsamKızlar spinal anestezi sonrası bel ağrısı kaldı mı sizde?
Ben eğildiğimde geri 30 sn falan hemen doğrulamıyorum öyle bükük kalıyorum yavaş yavaş doğrulabiliyorum öyle bir durum kaldı bende belle ilgili inşallah geçer buKızlar spinal anestezi sonrası bel ağrısı kaldı mı sizde?
Ahahah valla bi ara esim dedi mutfağa koltuk atalım burda yatalım diyeTeyzemin gelinin kız kardeşinin oğlu aspiratör sesine alışmış gece bile alıyorlarmış dikkat et canım valla alışırsa mutfaktan çıkamazsın
Boynuma giriyo agri gibi de değil bıçak kesiği gibi. Bide sol bacağım kasiliyo. Arada bel ağrısı da oluyoKızlar spinal anestezi sonrası bel ağrısı kaldı mı sizde?
Bende de aynı şey var hemen doğrulamıyorum geçici mi acaba bu durumBen eğildiğimde geri 30 sn falan hemen doğrulamıyorum öyle bükük kalıyorum yavaş yavaş doğrulabiliyorum öyle bir durum kaldı bende belle ilgili inşallah geçer bu
Bende bir ağrı kalmadı ama bazen iş yaparken sanki fıtık ağrısı gibi bacağımdan aşağıya ağrı vuruyorKızlar spinal anestezi sonrası bel ağrısı kaldı mı sizde?
Benimde öyle, ayakta bebegi giydirirken falan asiri agriyorBen eğildiğimde geri 30 sn falan hemen doğrulamıyorum öyle bükük kalıyorum yavaş yavaş doğrulabiliyorum öyle bir durum kaldı bende belle ilgili inşallah geçer bu
O nenya bizim.ki tekmsikarken biraz fışkırıyor sonra damla damlaBu bende de oluyor. Çeşme gibi fışkırmaya devam ediyor. Ama bebeğim emerken boğazına kaçıyor.
Nisan sonu gibi anca havaya bağlı yaniBen de çift giydiriyorum aslında evim sıcak bir ev ne zaman tek kata geçeceksiniz
Benimki sıkınca da fikirmiyoO nenya bizim.ki tekmsikarken biraz fışkırıyor sonra damla damla
Ohh misBugün oğlumu emzirdim. Bir biberon da süt sağdım. Sonra uyutup babasına emanet edip kuaföre gittim. Saç baş birbirine karışmış beyazlarım alıp yürümüştü. Kesimdi boyaydı nasıl iyi hissettim anlatamam. Kızlar bebenizi mümkün mertebe kocanıza kitleyin kendinize bakın:) mutlu anne mutlu çocuk mottomuz:))