- 6 Ağustos 2022
- 2.099
- 1.959
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #52.881
Ücretsiz izinde olcam inşallah gittiği yere kadarAyy evet bende nasıl onu yapacağımı düşünüyorum simdiden
Bakacak biri var mı çalışırken ya da uzatacak mısın izniAyy evet bende nasıl onu yapacağımı düşünüyorum simdiden
Ben pusete koyup mutfağa alıyorum. Kombi aspiratör vs sesine güzel uyuyo. Mutfaktan çıkarayım desem hemen uyaniyoBugün de pusetten yardım dilendik daldı gibi bakalım kaç dk
Bu puset bebek arabasının üstündeki dimi sanki benimki iki büklüm oluyor onda gıdığı çıkıyor yatınca bükülüyor nasıl sizde rahat oldu bebişBugün de pusetten yardım dilendik daldı gibi bakalım kaç dk
Tüm tuşlara basıyorumBen pusete koyup mutfağa alıyorum. Kombi aspiratör vs sesine güzel uyuyo. Mutfaktan çıkarayım desem hemen uyaniyo
Bana da hiç rahatmış gibi gelmiyor o ya arabaya bağlayınca falan da pek durmuyor zaten sallanınca uyuyakalıyor gibi. Şimdi de öyle anı kurtarmak için koydum 20 dk uyumuşBu puset bebek arabasının üstündeki dimi sanki benimki iki büklüm oluyor onda gıdığı çıkıyor yatınca bükülüyor nasıl sizde rahat oldu bebiş
Gazlı bebisler rezilliği seviyor canımBu puset bebek arabasının üstündeki dimi sanki benimki iki büklüm oluyor onda gıdığı çıkıyor yatınca bükülüyor nasıl sizde rahat oldu bebiş
Valla iki büklüm uyuyor içinde gıdıklıGazlı bebisler rezilliği seviyor canım
Çift giydiriyorum benKızlar günaydın bebeği tek kat mı giydiriyorsunuz çift kat mı sizler
Ben de kullanıyorum canım. Altını battaniye ile falan biraz dolduruyorum daha rahat oluyor.Valla iki büklüm uyuyor içinde gıdıklıyamuk yumuk yatıyor rahat batıyor cocuga
Evet bende bitirince ondan alacağımRegnesis gebelik boyunca içtim içeriği güzeldi ebe arkadaşıma sordum elenatal emzirme dönemi daha iyi dedi
Evet elenatal emzirme dönemi daha iyiymiş bende demiri düzgün içmiyorum ya çünkü öncesi sonrası yediklere dikkat etmek gerekiyor takip edemiyorum
En iyisi oymuş emzirme dönemi bende alayım inşallah işe yarar
Bi iki kişi var bakmak isteyen onları değerlendireceğim aileden bakacak kimse yok maalesef kayınvalidem vefat etti bi sene önce annemde çalışıyorBakacak biri var mı çalışırken ya da uzatacak mısın izni
Başınız sağolsun canımBi iki kişi var bakmak isteyen onları değerlendireceğim aileden bakacak kimse yok maalesef kayınvalidem vefat etti bi sene önce annemde çalışıyor2 ay raporla uzatıp sonra başlayacağım
Canım koltuk altı 37.4 falandı ama Vücudu sıcaktı, halsizdi birde calpol iyi geldi .bugun eski formunda çok şükürKaç oldu en yüksek canım
İnsallah yarına bi şey kalmaz Minnosun
Bende bunu yazacaktım, bacak Arama alıyorum oğlumu dik tutuyorum ellerim kafasında oluyo. ise yarıyor gazi cikiyor hatta bazen kaka yapıyorTamamen dik tutup bir el sırtta bir el çocuğun ensesinde tutunca geğiriyor ikidir onu yapıyorum
Senin minnosun yeleğini sevsinlerB
Bende bunu yazacaktım, bacak Arama alıyorum oğlumu dik tutuyorum ellerim kafasında oluyo. ise yarıyor gazi cikiyor hatta bazen kaka yapıyor
Teyzemin gelinin kız kardeşinin oğlu aspiratör sesine alışmış gece bile alıyorlarmış dikkat et canım valla alışırsa mutfaktan çıkamazsınBen pusete koyup mutfağa alıyorum. Kombi aspiratör vs sesine güzel uyuyo. Mutfaktan çıkarayım desem hemen uyaniyo
Sagol teyzesiSenin minnosun yeleğini sevsinlerprofil fotondan gördüm minnoş yaaaa
Bende askili ya geçtim yaa ic kismina askılı giydiriyorum. Hava sıcak artıkBen altına sıfır kol zıbın
Üstüne takım ya da tulum o kadar
Göğsüne ve boynuna bakıyorum üşüyorsa üzerine battaniye alıyorum
Benim de 12 nisanda bitiyo,Bugün doğum iznimin son günü. Onu bırakıp gitme düşüncesi bile canımı acıttıçook yetersiz doğum sonrası izin..