- Konu Sahibi Buffalosos
- #52.281
Devamlı kullanabilirsin dedi mi bana çok fayda ediyordu 3 hafta kullandım bıraktım başlayayım tekrar bendemerhaba bana doktorum tavsiye etti aldım ama bir faydasını da görmedim siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devamlı kullanabilirsin dedi mi bana çok fayda ediyordu 3 hafta kullandım bıraktım başlayayım tekrar bendemerhaba bana doktorum tavsiye etti aldım ama bir faydasını da görmedim siz
Bende yapıyorum cnm doğru tartiyordur farklı bir durum yok benceKızlar ben ev tartısında önce kendim çıkıyorum sonra bebekle böyle yapan var mı doğru tartıyor mu acaba
Bende denedim onu sanırım doğru çıkıyor gibi ama çarşamba günü 1 aylık kontrol ve aşımız için sağlık ocağına gidicez. Bakalım orda kaç kilo çıkacak. O zaman net anlıycam. Bu şekilde evde doğru çıkıyormu diyeKızlar ben ev tartısında önce kendim çıkıyorum sonra bebekle böyle yapan var mı doğru tartıyor mu acaba
Yok biraz fazla çıkartıyor bizim tartı 200 grama kadar fark vardı en sonKızlar ben ev tartısında önce kendim çıkıyorum sonra bebekle böyle yapan var mı doğru tartıyor mu acaba
En son bi fotoğraf çekimine gittik orda bizi çok yordu biraz korkuyorumCanım spa ya götür gazlı bebekler için çok iyiymiş sürekli hareket halinde kendisi çıkartıyor
6 damla canım kullanıyoruzKızlar bu nbl probiyotiği ne kadar veriyorsunuz ben biogaiayı bırakıp buna geçeceğim de dozu ne dedi doktorunuz
Tartın bozuk değilse eğer yaptığın uygulama doğru hastanelerde de bu şekilde uygulama yapılıyor. Benim tartım ile doktorun tartısı aynı çıkıyorKızlar ben ev tartısında önce kendim çıkıyorum sonra bebekle böyle yapan var mı doğru tartıyor mu acaba
Merhaba ben de bu şekilde yapıyorum ama doktorun tartısında aynı çıkmıyor bir türlü çok garip ben anlayamadımBende yapıyorum cnm doğru tartiyordur farklı bir durum yok bence
Bakalım bizimde 1 aylık kontrolumuz pazartesi asimiz da ozmn kaç ckack merak ettmMerhaba ben de bu şekilde yapıyorum ama doktorun tartısında aynı çıkmıyor bir türlü çok garip ben anlayamadım
Bizimde öyle ben kabullendim kusaklı kız falan diye seviyorum da geçecek diye düşünüyorum daha kolay geliyor artık sende sıkma canınıKızlar bu kusmaları ne yapacağım bilmiyorum günde kaç defa önlük değiştiriyorum omuz bezi ağız bezi takıyorum pamuk harcıyorum kıyafet giydiriyorum belli değil
Bebeğim öğrüyor resmen kusmadan önce dilini hafif hafif dışarı çıkarıyor
Canım bu reflü belirtileriymiş. Bizimki de o şekilde devamlı kusuyor. Hatta emzirirken bile kustuğu oluyor. Devamlı kafası yüksekte olması gerek.Kızlar bu kusmaları ne yapacağım bilmiyorum günde kaç defa önlük değiştiriyorum omuz bezi ağız bezi takıyorum pamuk harcıyorum kıyafet giydiriyorum belli değil
Yenidoğan içn elden randevu veriliyor olabilir canım. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ordaki hastaneye bir sorun isterseniz biz öyle yaptık.Göz muayenesi için göz doktoru gittiğiniz değil mi anneler ben 3 doktor için görüştüm hepsi de yenidoğan olduğu için reddetti şehir hastanesinden randevu almak da imkansız
Benim aynı çıkmadı ya 5. Gün denemiştim 500 grama yakın fazla ölçmüştü ev tartımKızlar ben ev tartısında önce kendim çıkıyorum sonra bebekle böyle yapan var mı doğru tartıyor mu acaba
Gayet iyi masallah,53 gunluk oldu 1 hafta önce 4310 gramdi kucuk ama olsun yine de kg aldi
Bnde yapıyorum,Kızlar ben ev tartısında önce kendim çıkıyorum sonra bebekle böyle yapan var mı doğru tartıyor mu acaba
ayni sorun bizdede var.Kızlar bu kusmaları ne yapacağım bilmiyorum günde kaç defa önlük değiştiriyorum omuz bezi ağız bezi takıyorum pamuk harcıyorum kıyafet giydiriyorum belli değil
Ben ankaradayım bu kalça usg göz muayenesi işlerini devlette yaptırıyorum. Sağlam bebek polikliniğine randevu alıyorsunuz ama onların randevusu mhrs üzerinden değil telefonla arıyorsunuz. Aynı gün hepsi halloluyor.Göz muayenesi için göz doktoru gittiğiniz değil mi anneler ben 3 doktor için görüştüm hepsi de yenidoğan olduğu için reddetti şehir hastanesinden randevu almak da imkansız