- 9 Ağustos 2023
- 563
- 619
- 28
- Konu Sahibi Buffalosos
- #52.261
2 no sanırım molfixte 1 noya denkBende bugün ebebelten 2 no sipariş verdim kalıbı küçükmüş molfixden geçicem sızdırma yapıyor diye ama sitede 3 bedenide kalmamış inşallah çok küçük gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 no sanırım molfixte 1 noya denkBende bugün ebebelten 2 no sipariş verdim kalıbı küçükmüş molfixden geçicem sızdırma yapıyor diye ama sitede 3 bedenide kalmamış inşallah çok küçük gelmez
53 gunluk oldu 1 hafta önce 4310 gramdi kucuk ama olsun yine de kg aldiKaç kilo oldu kaç günlük oldunuz
Az mi hala 2950 doğdu 2650 ye dustu53 gunluk oldu 1 hafta önce 4310 gramdi kucuk ama olsun yine de kg aldi
Canım benim d vitaminiyle aynı şişede çokta memnunum günde 5 damla dediKızlar bu nbl probiyotiği ne kadar veriyorsunuz ben biogaiayı bırakıp buna geçeceğim de dozu ne dedi doktorunuz
Aldık bizim değer 20ye çıkmıştıFoto terapi aldı mı en çok kaça kadar yükseldi acaba bizde ben 0 eşim A bebekte A
TEşekkürler bi deneyeceğimEmme sırasında gaz birikiyor o yüzden yapıyorlar öyle yaptığında omza alıp gazını çıkartın tekrar memeye alın devam edecektir emmeye
Ay maşallahh gittiğin yer neresi memnun kaldın mı bende götüreceğim ama araştıramadım dahaEki Görüntüle 3406434
Böyleydi hemde 40 ı burada çıkardık
Aldık bizim değer 20ye çıkmıştı
TEşekkürler bi deneyeceğim
Ay maşallahh gittiğin yer neresi memnun kaldın mı bende götüreceğim ama araştıramadım daha
Evet bizimki de gazı olduğunda öyle yapıyor. Ve genellikle de gazı var. Dün akşam mahvetti bizi sürekli ağlıyordu emmek de istemiyordu.Kızlar bir emmek istiyor memeyi veriyorum alıyor 5dk emiyor sorunsuz sonra memenin ucunu çekistirerek kafasını geriye atıyor ayaklarıyla tepişiyor sonra 1dk kadar normal bi sekilde memeyi aliyor sonra yine aynı şekilde çekiştirme, ağlama ve tepinme...
böyle bir durum yaşayıp tecrübesi olan, doktorla konuşan var mı?
Ben de yapıyorum. Aşağı yukarı tutturuyor bence.Kızlar ben ev tartısında önce kendim çıkıyorum sonra bebekle böyle yapan var mı doğru tartıyor mu acaba
merhaba bana doktorum tavsiye etti aldım ama bir faydasını da görmedim sizDevamlı kullanıyorum sabah 3 akşam 3
Ben ilk çocuğumda sonradan kullanmaya başlamıştım faydası olmuştu. Bu sefer doğum yaptığımdan bu yana kullanıyorum sütüm iyi şükür şu an bir sıkıntım yok, kesip süt durumuna bakmayı denemedim kesmeyi göze alamıyorummerhaba bana doktorum tavsiye etti aldım ama bir faydasını da görmedim siz
Teşekkürler canımBurası canım götür istersen ben çok memnun kaldım temiz ve çok ilgiliydiLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Dün ben duşa soktum akşam biraz daha iyi oldu ama hala gazımız var uykuda ağlayarak kalkiyoruz Allah yardımcımız olsun cidden gaz oldu mu hiçbirsey yapılmıyorEvet bizimki de gazı olduğunda öyle yapıyor. Ve genellikle de gazı var. Dün akşam mahvetti bizi sürekli ağlıyordu emmek de istemiyordu.
Canım spa ya götür gazlı bebekler için çok iyiymiş sürekli hareket halinde kendisi çıkartıyorTeşekkürler canım
Dün ben duşa soktum akşam biraz daha iyi oldu ama hala gazımız var uykuda ağlayarak kalkiyoruz Allah yardımcımız olsun cidden gaz oldu mu hiçbirsey yapılmıyor
Hadi ya küçük olucak ozaman gelsnde mağazadan değiştirir eşim artık2 no sanırım molfixte 1 noya denk
Sknti olmuyor mu kardeşim 3 hafta kullan sadece abla dediDevamlı kullanıyorum sabah 3 akşam 3
Günlük 20-30 arası alması lazım sizinki 30 almış günlük gayet iyi neden kafaya takıyorsunuz kiAz mi hala 2950 doğdu 2650 ye dustu
Yok boyle pek doğru sonuç vermiyor sizi yanıltmasınKızlar ben ev tartısında önce kendim çıkıyorum sonra bebekle böyle yapan var mı doğru tartıyor mu acaba