- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #51.941
30 veriyorum bazen, gece diye tok Tutsun dedim. Çıkardı hepEvet çok da değilmiş ama 45 verseniz en azından çocuk kusmasa yazık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 veriyorum bazen, gece diye tok Tutsun dedim. Çıkardı hepEvet çok da değilmiş ama 45 verseniz en azından çocuk kusmasa yazık
Bende 3 te beri koyup koyup alıyorum uyuyo gibi yerine koyuyorum 5 dk geçiyor ağlama. Mikir mikir. SeslerBenim ki de 2 buçuk gibi emmeye uyandı o saatten beri sürekli bi mık mık derin uykuya geçemedi asla. Kaç kere emzir yatır yaptım sayamadım artık. Benim de çok uykum var
Ay benimki de aynı videoya çekmiştim hatta böyle gaz sancısıyla esnemesi birbirine karışıyor gibi geliyor bana.Çok komik ve tatlı oluyor o esnadaKızlar ya bebeklerim gece uyurken at gib kişniyor sanki ıkınıyor gazdan mı bu gece sanki odada ar ile uyuyoruz tövbe ne zaman geçer bu
Belki de düzen kurmaya çalışıyordur canım. Mama veriyor musun?Benim ki gaz dışında da bu aralar hatta tam 1 haftadır 8 ile 1 e kadar uyumuyor ve ağlıyor uyuyamadığı için galiba. Bide memeyi de reddediyor zorla veriyorum neredeyse
O benim klasik rutinim olmuş. 2den önce uyku ne bilmiyorum.Benimde korktuğum başıma geldi dün akşam 7 den gece 2 ye kadar uyumadı annemle perişan olduk.Hasta olduğum ve hiç uyumadığım içinde sütüm azar azar geldi öyle olunca bizimki tokmalamaya alışkın olduğu için saatlerce ağladı asla derin uykuya geçemedi annem en son uyuttu beni dayanamayıp öyle sütüm anca birikti Artık dolunay etkisi midir nedir perişan olarak yazıyorum
Rica ederim canım kız bebiş uyuduğu dakka dal sen de altın saatler bunlarHay Allah senden razı olsun Geçtim ve rahatladım
Bu arada kızlar 1 saat önce zor uyudu bizim oğlan saat 8den beri göğsüme yapışıktı. Tuvalete bile gidemedim Yalnız değilsiniz geriden geliyordum anca yetiştim
Canım en son uyurken sadece meme ver istersen.Uykuya geçemiyor kusana kadar
Benimki de özellikle akşam 8 12 arası uyumuyor ağlıyorOyle uyanık olduğu zamanlar bakıp da oyalanmayor. Miz miz Ağlak hep
Valla çok zor ya ağlayınca bende ağlıyorum aşırı kötü oluyorum özellikle hep aynı saatlerde başlıyorBenim bayadır öyle asla uyumuyor 6 dan 7 den sonra saat gece 12 1 e kadar. Hele bugün sabah 11 den gece 1 e kadar anca kesik kesik toplam iki saat bile uyumamıştır
Benimki hep kisnedi halandevamKızlar ya bebeklerim gece uyurken at gib kişniyor sanki ıkınıyor gazdan mı bu gece sanki odada ar ile uyuyoruz tövbe ne zaman geçer bu
Benimde sabah ettik oturduğum yerde gözler gidiyirBende 3 te beri koyup koyup alıyorum uyuyo gibi yerine koyuyorum 5 dk geçiyor ağlama. Mikir mikir. Sesler
Porodica arkadaşın kızı da öyleydi. İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Yakın zamanda tahlil yaptırdınız mi bi doktora danışın istersenizBenimki ile aynı zamanda doğanlar diyor ki oyun matına koyuyırum kendi kendine oynuyor benimki 10 dakika sonra ağlamaya başlıyor kucağımda gezdiriyorum yine ağlıyor çıngırak sallıyorum yine ağlıyor uyutmaya çalışıyorum sürekli çok ağlar diye neden oyalanmıyor neden hep ağlıyor bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki
1 aydır gece düzenli uyuyan bebeğim bu gece bölük pörçük uyudu her saat başı kalkıp ağladı hala da uyumuş değil benimde çok uykum varDolunay bizi de vurdu kötü bir gece geçirdik çok uykum var
Belirtileri var mı acaba yaptıramamıştık yaptırayım ama gece de uyuyor yani uyurken altını hiç değiştirmiyorum hiç ağlamıyor sabah idrar dolu oluyorPorodica arkadaşın kızı da öyleydi. İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Yakın zamanda tahlil yaptırdınız mi bi doktora danışın isterseniz
Burda herkeste aynı sorun olmaya başladı artık dolunay mı atak haftası mı çözemedimBenimde korktuğum başıma geldi dün akşam 7 den gece 2 ye kadar uyumadı annemle perişan olduk.Hasta olduğum ve hiç uyumadığım içinde sütüm azar azar geldi öyle olunca bizimki tokmalamaya alışkın olduğu için saatlerce ağladı asla derin uykuya geçemedi annem en son uyuttu beni dayanamayıp öyle sütüm anca birikti Artık dolunay etkisi midir nedir perişan olarak yazıyorum
Hayır mama vermiyorum. Öyle mi oluyor düzen kurmaya çalıştığı için mi böyle acabaBelki de düzen kurmaya çalışıyordur canım. Mama veriyor musun?
Gün içinde sürekli mi böyle yoksa belirli saatlerde mi ağlak oluyor?Benimki ile aynı zamanda doğanlar diyor ki oyun matına koyuyırum kendi kendine oynuyor benimki 10 dakika sonra ağlamaya başlıyor kucağımda gezdiriyorum yine ağlıyor çıngırak sallıyorum yine ağlıyor uyutmaya çalışıyorum sürekli çok ağlar diye neden oyalanmıyor neden hep ağlıyor bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki